Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ


Tην εντός έδρας ήττα με το εντυπωσιακό 4-6 γνώρισε η Ελπίς Βραστάμων  από τον Άρη Παλαιοχωρίου και τερμάτισε οριστικά στην 13η θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο Όμιλο της Β' κατηγορίας της Χαλκιδικής. Η σωτηρία πλέον θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με τον Ήφαιστο Γοματίου που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Άρης Παλαιοχωρίου που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες  ήταν ανώτερος και έφτασε εύκολα στην νίκη.




Η Ελπίς παρατάχθηκε με 4-3-2-1 τον Γιώργο Αγγελή κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Βασίλη Μπουμπούρη και Σίμο Γκρίλη, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαλάντη Κουπελή και Δημήτρη Κυργιαφίνη. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κοσμάς Οικονόμου με τον Χρήστο Μπουζή, έχοντας μπροστά τους τον Γιώργο Μπουζή. Στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Μπουμπούρης και Ηρακλής Νικολαΐδης με μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Γκρίλη.

Ίδιο σύστημα και για τους φιλοξενούμενους με τον Κυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Dushuku και Παγώνη στα άκρα της άμυνας και τους Αυγερινό και Ντινάκη στο κέντρο άμυνας. Οι Λαφαντάνης και Καλογρηάς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Μαύρο να έχει δημιουργικό ρόλο. Οι Κωστόπουλος και Γκαγκάνης στα δύο άκρα της άμυνας με τον Τσιούλη σέντερ φορ.


Φοβερό πρώτο ημίχρονο με εφτά γκολ και απίστευτες ανατροπές στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και έφτασαν γρήγορα στο 0-2, όμως η Ελπίς στην συνέχεια ανέκαμψε και έφτασε μέσα σε 7 λεπτά στο 3-2. Στην συνέχεια ο Άρης πίεσε και μέχρι το ημίχρονο είχε και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Στο 6' ο Καφαντάρης με μακρινό σουτ κρέμασε τον Αγγελή και έκανε το 0-1.

Στο 12' ο Μαύρος με βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πάσαρε για τον Τσιούρη που έκανε ανενόχλητος σε κενή εστία το 0-2.

Στο 20' ο Γιώργος Μπουζής έκανε την σέντρα από αριστερά ο Κώστας Γκρίλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 22' ο σκόρερ του πρώτου γκολ σέντραρε από δεξιά και ο Γιώργος Μπουζής έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2.

Στο 27' είχαμε την ολική ανατροπή και το 3-2 με τον Χρήστο Μπουζή να βρίσκει με ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή τον Κώστα Γκρίλη για να πλασάρει εύστοχα τον Κυρίδη.

Στο 31' ο Άρης έχασε απίστευτη ευκαιρία με τους Μαύρο και Γκαγκάνη να σημαδεύουν το δοκάρι σε διαδοχικά σουτ μέσα από την περιοχή.


Στο 32' ο Μαύρος με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον Αγγελή για το 3-3 και στο 42' με πανομοιότυπη φάση ο ίδιος ποδοσφαιριστής αυτή την φορά με δυνατό σουτ έγραψε το 3-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κάπως ο ρυθμός με την Ελπίς να προσπαθεί να φτάσει στην ανατροπή χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού η αναγκαστική αλλαγή του Γιώργου Μπουζή την έκανε ακίνδυνη επιθετικά και έτσι ο Άρης έφτασε δίκαια στην νίκη.

Στο 47' ο Χρήστος Μπουζής με προβολή μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 60' το μακρινό σουτ του Οικονόμου έγλειψε το δοκάρι.

Στο 64' ο Καλογριάς με καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Αγγελή για το 3-5. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Ελπίδας με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή και την θέση του να πάρει ο Σίμος Γκρίλης,

Στο 72' η Ελπίς μπήκε και πάλι παιχνίδι με τον Γκρίλη να μειώνει σε 4-5 με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Οικονόμου.

Στο 92' ο Τζουρτζούμης που ήταν και η μοναδική αλλαγή των φιλοξενούμενων έγραψε το τελικό 4-6 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κορυφαίος για την Ελπίδα ο Κώστας Γκρίλης που πέτυχε τρία γκολ και έδωσε την ασίστ για το τέταρτο . Καλή παρουσία και από τον Γιώργο Μπουζή μέχρι να αποχωρήσει με ενοχλήσεις. Για τους νικητές ο Μαύρος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος (2 γκολ-1 ασίστ) έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Καφαντάρη και Ντινάκη.

Μέτρια η διαιτησία του κυρίου Παυλίδη που έχασε αρκετές φάσεις ενώ τα σφυρίγματα του ορισμένες φορές ήταν ανεξήγητα. Δεν επηρέασε πάντως την έκβαση της αναμέτρησης. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Παππάς και Τσακαλίδης.

ΕΛΠΙΣ: Γιώργος Αγγελής (68΄Κοσμάς Μπουμπούρης), Βασίλης Μπουμπούρης, Κουπελής, Κυργιαφίνης,  Σίμος Γκρίλης, Οικονόμου, Χρήστος Μπουζής, Γιώργος Μπουζής (63΄Ματαφτσής), Νικολαΐδης (46' Βασίλης Αγγελής), Παναγιώτης Μπουμπούρης, Κώστας Γκρίλης.

ΑΡΗΣ: Κυρίδης, Παγώνης, Αυγερίνος, Ντινάκης, Duskhu, Μαύρος, Καλογριάς, Κωστόπουλος (68' Τζορτζούμης), Kαφαντάρης, Τσιούρης, Γκαγκάνης.

Video με όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις


Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής Βόρειος όμιλος Β' κατηγορίας

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΓΟΜΑΤΙ 1-1
ΒΡΑΣΤΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 4-6
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΜΑΡΜΑΡΑΣ 1-2
ΣΥΚΙΑ-ΚΡΗΜΝΗ 3-0 α.α.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 2-0
ΣΤΑΝΟΣ-ΣΤΑΓΕΙΡΑ 0-2
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ 3-0

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 56
ΣΥΚΙΑ 56
ΣΤΑΓΕΙΡΑ 55
ΜΑΡΜΑΡΑΣ 55
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 50
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 47
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 44
ΝΕΟΧΩΡΙ 31
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ 29
ΣΤΑΝΟΣ 28
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 22
ΓΟΜΑΤΙ 18
ΒΡΑΣΤΑ 15
ΚΡΗΜΝΗ 7


Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα μπαράζ τόσο της ανόδου αλλά και αυτά της σωτηρίας ανάμεσα στο Γομάτι και την Ελπίς, με τον Ήφαιστό να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΧ
* Αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο για την κατάληψη της 1ης και 2ης θέσης του Βορείου ομίλου
στην κανονική διάρκεια ( Τυπικά γηπεδούχος ο ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ) :
Κυριακή 3 Μαϊ. 2015   Ώρα : 17:00
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ – ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ                      ΓΗΠΕΔΟ : ΟΡΜΥΛΙΑΣ

* Πρώτη φάση Play off Βορείου ομίλου ( 3 x 4 ) :
Σάββατο 2 Μαϊ. 2015   Ώρα : 17:00
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓ. / ΣΤΡ/ΚΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ : Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ


* Play out Βορείου ομίλου ( 12 x 13 ) :
Κυριακή 3 Μαϊ. 2015   Ώρα : 17:00
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ                                 ΓΗΠΕΔΟ : ΓΟΜΑΤΙΟΥ



*Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Γιώργου Αγγελή στο κεφάλι στην φάση του 68'. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πολυγύρου αφού αισθανόταν ζαλάδες, όμως τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό.


Τα απαραίτητα σντο...







Παρότι τραυματίας ο Ματαφτσής έδωσε το παρών


 Η Selfie με τον Κάμερα μαν... Greg





Όμορφες παρουσίες στο γήπεδο


Ο βενιαμίν Σίμος Πειραλής παρακολουθεί με αγωνία από τον πάγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου