Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ME THN ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ




Ταμείακι έγραψε και χτες με την δυάδα μας με τα οver σε Εργοτέλη και Μπεσίκτας... έστω και στις καθυστερήσεις. Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει ο μεγάλος ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ, όπου θα πάρουμε το ρίσκο να στηρίξουμε τους Βεστφαλούς.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ 2: Η Ίντερ με την νίκη της με 2-1 επί της Ρόμα έδειξε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League για να μετριάσει κάπως την πίκρα για την απογοητευτική χρονιά που διανύει. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -4 από την Φιορεντίνα που είναι στην έκτη θέση. Η Ουντινέζε κάνει απογοητευτικό δεύτερο γύρο αφού η νίκη της το Σάββατο επί της Μίλαν ήταν μόλις η δεύτερη στα τελευταία 12 ματς, έχοντας ξεμείνει από στόχους παρουσιάζει σταθερά ένα μέτριο πρόσωπο. Η φετινή Ίντερ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης όμως στα τελευταία ματς (νίκη με Ρόμα, ισοπαλία με Μίλαν, εκτός έδρας νίκη με 3-0 στην Βερόνα) δείχνει ένα καλό πρόσωπο και το διπλό στο 2,25 απέναντι στην αδιάφορη Ουντινέζε αξίζει πονταρίσματος.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΚΟΡΔΟΒΑ 1: H Λεβάντε απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Χετάφε και ξέφυγε 4 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Απέναντι στην ουραγό και σχεδόν σίγουρα καταδικασμένη Κόρδοβα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν δείχνουν ανήμποροι, αγνοούν την νίκη στα τελευταία 15 ματς με 12 ήττες και 3 ισοπαλίες και όλα δείχνουν πως ο υποβιβασμός είναι αναπόφευκτος. Ο άσος για την Λεβάντε στο 1,90 θα μπει στις επιλογές μας.

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1: Από την Ρόδεραμ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού και την Μίλγουολ. Για να μην έχει άγχος την τελευταία αγωνιστική που ταξιδεύει στο Λιντς θέλει την νίκη σήμερα απέναντι στην Ρέντινγκ για να σωθεί οριστικά. Το Σάββατο πήρε πολύτιμη ισοπαλία από την δυνατή Νόργουιτς ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά. Η Ρέντινγκ από την άλλη πλευρά το τελευταίο διάστημα είχε ρίξει το βάρος στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Άρσεναλ με το πρωτάθλημα που αγνοεί την νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές να περνά σε δεύτερη μοίρα, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 4 ματς. Τεράστιο το κίνητρο των γηπεδούχων απέναντι στην γεμάτη απογοήτευση Ρέντινγκ που περιμένει τις διακοπές, ο άσος στο 2,00 θα μπει στο παιχνίδι μας.


MΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ο μεγάλος ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας με τον νικητή να βρίσκει στον τελικό την Βόλφσμπουργκ ή την Μπίλεφεντ. Ο κύκλος της φοβερής Ντόρτμουντ κλείνει την φετινή χρονιά με την αποχώρηση του Κλοπ από τον πάγκο της, Οι Βεστφαλοί διανύουν μια απογοητευτική χρονιά αφού βρίσκονται στην 8η θέση στο πρωτάθλημα και μοναδική ελπίδα να κλείσουν την χρονιά με επιτυχία είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Από την άλλη η Μπάγερν παρά τους απανωτούς τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει ο Γκουαρδιόλα έχει μπροστά της... την μεγάλη πρόκληση που λέγεται Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League. Για την σημερινή αναμέτρηση ο Ισπανός δεν θα έχει στην διάθεση τους Αλάμπα, Ριμπερί ενώ ίσως επιστρέψει ο Ρόμπεν, η Ντόρτμουντ θέλει πολύ περισσότερο από τους Βαυαρούς την πρόκριση, οι παίχτες της θέλουν να κάνουν ένα αποχαιρετηστήριο δώρο στον Κλοπ. Θα ποντάρω στο 4,33 για πρόκριση της Ντόρτμουντ... ας το κάνει έστω και στα πέναλτι.

Μονό αποδεκτό
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ 2  2,25

Δυάδα
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΚΟΡΔΟΒΑ 1  1,90
ΡΟΔΕΡΑΜ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1 2,00

Μονό αποδεκτό
MΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  4,33

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου