Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ


Kανονικό πάρτι στήσαμε χτες και εμείς μαζί με τους παίκτες της Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση τους στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας μέσα στο Μόναχο... Είχαμε το απόλυτο χτες σε όλα τα σημεία μας σε μια γενικά εξαιρετική μέρα. Ο Γκουαρδιόλα έδειξε χτες πως βρίσκεται σε κατάσταση πανικού με την κίνηση του να βάλει τον ανέτοιμο Ρόμπεν στο ματς με αποτέλεσμα να τον κάνει αλλαγή μετά από 13 λεπτά, πλέον ο Ισπανός κινδυνεύει αν αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα να φύγει ως αποτυχημένος από την Βαυαρία. Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα... αλλά εμείς και πάλι θα είμαστε επιλεκτικοί. Ξεχωρίσαμε 4 σημεία 2 over και δύο διπλά για να κάνουμε παιχνίδι. Πάμε να τα δούμε.




ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Η Τσέλσι με το 0-0 που πήρε στο Έμιρέιτς από την Άρσεναλ κλείδωσε τον τίτλο και θέλει μερικούς βαθμούς ακόμα για την μαθηματική επιβεβαίωση. Η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί από τα μέσα της χρονιάς να σταμάτησε να εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που έπαιζε όμως ήταν σταθερή και έπαιρνε τις απαραίτητες νίκες...με κυνικό τρόπο. Η Λέστερ από εκεί που την είχαν όλοι ξεγραμμένη με τέσσερις συνεχόμενες νίκες βγήκε πλέον εκτός ζώνης υποβιβασμού μετά από πολύ καιρό και θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία. Με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι αναμένεται να δυσκολέψουν τους Μπλε που θέλουν την νίκη για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Θα πάμε με το οver αφού μετά τα ματς τακτικής στα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν λογικά ο Μουρίνιο θα αφήσει λίγο χαλαρό το χαλινάρι των παικτών του...

Με φόρα από την νίκη επί της Γιουβέντους έρχεται η Τορίνο
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΟΡΙΝΟ 2: Με εντυπωσιακή ανατροπή η Τορίνο κέρδισε την Γιουβέντους και έσπασε την αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην κερδίζει την μισητή αντίπαλο για 20 χρόνια. Ελπίζει βάσιμα σε ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από την Φιορεντίνα που είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Από την άλλη το Παλέρμο δεν έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση και απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά, ενώ προέρχεται από ήττα από την ουραγό Πάρμα. Η Τορίνο προέρχεται από μεγάλη νίκη και δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 6η θέση, το διπλό στο 2,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΤΖΕΖΕΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER: Η Τσεζένα διατηρεί ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας... και το σημερινό ματς απέναντι στην Αταλάντα που είναι η ομάδα που πρέπει να ξεπεράσει για να σωθεί είναι καθοριστικό, αφού ήδη βρίσκεται στο -8. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα της νίκης θα είναι... ταφόπλακα για τους γηπεδούχους. Η Αταλάντα προέρχεται από 5 σερί γκολ-γκολ και 10 συνολικά σε 12 παιχνίδια παίζοντας αρκετά επιθετικά. Το γεγονός πως οι γηπεδούχοι θα ψάξουν μόνο την νίκη αναμένεται  να δώσει στην αναμέτρηση γρήγορο ρυθμό και γκολ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: H Ατλέτικο μετά τον αποκλεισμό από το Champions League θέλει να κλειδώσει την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης. Το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 3-0 την Έλτσε. Η Βιγιαρέαλ είναι φανερό πως έχει μείνει από δυνάμεις στο τέλος της χρονιάς ενώ έχει πάρα πολλές απουσίες. Δεν έχει νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές καθώς έχει πετύχει σε αυτές μόλις ένα γκολ. Στο σημερινό ματς δεν υπολογίζει 7 βασικούς ποδοσφαιριστές, Σοριάνο, Moυσάκιο, Τσέρισεφ, Ούτσε, Βιέτο και τα αδέρφια Ντο Σάντος δεν είναι διαθέσιμοι. Η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη στο Μαδριγάλ και να μείνει στο +4 από την Βαλένθια.

Δυάδα
ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER  1,85
ΤΖΕΖΕΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER  2.25

Δυάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2  2,20
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΟΡΙΝΟ 2  2,80

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου