Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ




Δεν μας βγήκε το ρίσκο χτες και ο κουβάς... ήταν η συντροφιά μας. Το πάλεψαν τόσο η Χόφενχαϊμ τόσο και η Βαλένθια πάντως. Σήμερα θα πάμε σε πιο λογικό παιχνίδι με πέντε επιλογές σε πιο normal αποδόσεις.




TΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: Η Γαλατασάραϊ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και το σημερινό ματς στην Τραπεζούντα είναι από τα πιο κρίσιμα μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού αν καταφέρει να περάσει με νίκη θα κάνει ένα τεράστιο βήμα τίτλου. Οι γηπεδούχοι έχουν επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους, άλλωστε η δύναμη τους είναι η επιθετική τους γραμμή. Θα πάρουμε το ρίσκο στο 2,62 του διπλού της Γαλατά που τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον τρόπο να φεύγει με την νίκη από την έδρα της Τραμπζονσπόρ (3 νίκες, 1 ισοπαλία) ενώ θέλει εκδίκηση και για το 0-3 του πρώτου γύρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: O ΠΑΣ εντυπωσιάζει φέτος με τις επιδόσεις του. Στην αρχή της χρονιάς θεωρούνταν από τις ομάδες που παλέψουν για την σωτηρία και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση, παίζοντας μάλιστα εκπληκτικό ποδόσφαιρο δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο Πετράκης. Από την άλλη ο Ατρόμητος με τον Νιόπλια στον πάγκο παρουσιάζει σοβαρή εικόνα και μέσα στο Περιστέρι που είναι αήττητος έχει το προβάδισμα για την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πεντάδα που είναι και ο μεγάλος στόχος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δύσκολα θα κλειστούν, θα κάνουν το παιχνίδι τους και μπορούν να βρουν δίχτυα και να μας δώσουν το 2,20 του γκολ-γκολ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: H Nιούκαστλ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με πέντε σερί ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς. Πάντως δύσκολα θα κινδυνέψει αφού βρίσκεται στο +9 από την ζώνη υποβιβασμού. Διαρκής η κόντρα των οπαδών με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.  Αρκετές απουσίες για τις Καρακάξες με τους Σισέ και Τιοτέ να είναι εκτός. Η Τότεναμ μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Στο 2,30 θα πάρουμε το διπλό για τους πετεινούς.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2: H Kάλιαρι μόνο με θαύμα θα σωθεί και πως να το κάνει όταν στις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχει 8 ήττες και 2 ισοπαλίες. Πολλά τα αμυντικά της κενά με τα 58 γκολ που έχει δεχτεί να είναι η χειρότερη επίδοση στην Serie A. Η Νάπολι μετά τα διαδοχικά χαστούκια έδειξε χαρακτήρα με το 3-0 επί της Φιορεντίνα αλλά και το εντυπωσιακό 4-1 στην Γερμανία επί της Βόλφσμπουργκ. Για να προλάβει την τρίτη θέση τρέχει η ομάδα του Μπενίτεθ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, το διπλό στο 1,90 θα είναι η επιλογή μας.

MONΠΕΛΙΕ-ΚΑΕΝ ΟVER : Ζευγάρι που μας προδιαθέτει για ματς με γκολ. Η Μονπελιέ κάνει εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προέρχεται από 8 σερί εντός έδρας οver. Aπό την άλλη η Καέν είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίθεση, ενώ προέρχεται από 10 over στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος.


Δυάδα
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2         1,90
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G             2,20
Δυάδα
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2               2,30
MONΠΕΛΙΕ-ΚΑΕΝ ΟVER   1,95

Μονό αποδεκτό
TΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2           2,62

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου