Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ



Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χτεσινή μέρα αφού περάσαμε την μία δυάδα μας, ενώ στην άλλη μας τα χάλασε το οver στο Μονπελιέ-Καέν. Κατώτερη των περιστάσεων και η Γαλατασαράι που έχασε στην Τραπεζούντα μετά από ένα επεισοδιακό ματς. Η σημερινή μέρα είναι μεταβατική και ήδη το μυαλό είναι στα... προημιτελικά του Champions League που θα μας κάνουν συντροφιά αύριο και μεθαύριο... μεγάλη σπαζοκεφαλιά μοιάζουν με μια πρώτη ανάγνωση. Το σημερινό μας παιχνίδι θα είναι... συντήρησης.




ΚΑΪΣΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER : Oι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να να παραμείνουν στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, αφού την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Ντάρμσταντ και Καρλσρλούη. Από την άλλη η Λειψία ελπίζει ακόμα σε άνοδο αφού βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση και τα μπαράζ, όμως για να προλάβει θέλει βαθμούς παντού και πρέπει να διεκδικήσει την νίκη ακόμα και στην έδρα της αήττητης Καϊζερσλάουτερν. Την νίκη θα ψάξουν και οι δύο.το οver προσφέρεται στο 2,10 και θα είναι η επιλογή μας.

ΜΑΛΜΕ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ G/G :H Mάλμε είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Σουηδία, παρότι αποδυναμώθηκε στις μεταγραφές. Ξεκίνησε με δύο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αντίπαλος της η φιλόδοξη φέτος Χαμάρμπι που δείχνει στο ξεκίνημα εξαιρετικά στοιχεία και στοχεύει ψηλά την φετινή χρονιά. Νίκησε εντός έδρας Τζουργκάρντεν και Χάκεν και πήρε ισοπαλία στην έδρα της δυνατής Έλφσμποργκ. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ στο 2,00 αφού οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Η Βέροια χρειάζεται ελάχιστους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για την επόμενη χρονιά που όλα δείχνουν πως ο Ίβιτς θα είναι ο προπονητής ενώ γίνεται προσπάθεια να έρθει και ο Βρύζας ως τεχνικός διευθυντής. Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από σπουδαία ισοπαλία στην Λεωφόρο η διακοπή όμως σίγουρα τον έβγαλε εκτός ρυθμού, ενώ γενικότερα φέτος εκτός έδρας δείχνει μέτριο πρόσωπο. Η ισοπαλία μάλλον ικανοποιεί τους Αρκάδες που δεν θα έχουν και τον πρώτο σκόρερ τους Μπαράλες. Δεν θα πει όχι στον πολύτιμο πόντο και η Βέροια. Η ισοπαλία θα είναι η επιλογή μας.

ΕΛΤΣΕ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1: Θα πάμε με τον άσο για Έλτσε που παλεύει για την παραμονή της και προέρχεται από σπουδαίο διπλό από την έδρα της Κόρδοβα.Η Σοσιεδάδ είναι άνετη στην 12η θέση με 38 βαθμούς και είναι πολύ δύσκολο να κινδυνέψει, ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει προβληματική εικόνα όλη την χρονιά με μία μόλις νίκη σε 15 ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο κίνητρο και παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν βγάζουν κλίμα συσπείρωσης, άσος στο 2,60.


Δυάδα
ΜΑΛΜΕ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ  2,00
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER 2,10

Μονό αποδεκτό
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ  3,30

Μονό αποδεκτό
ΕΛΤΣΕ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 2,60

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου