Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ

Ποντάρουμε στην Βεστσαέλαντ του Βέλλιου
Κακή χημεία έγινε χτες... και ο κουβάς ήταν ο προορισμός μας, η καθίζηση της Νάπολι στο τελευταίο μισάωρο του ματς με την Ίντερ και το ένα γκολ που μας έλειψε στο ντέρμπι του Κακά (Ορλάντο Σίτι) με τον Βίγια (Νιού Γιόρκ Σίτι) κόστισαν αρκετά. Aν και Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις με το ντέρμπι της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για το κύπελλο Αγγλία να ξεχωρίζει.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ:Σπουδαίο ματς με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του FΑ Cup. H χρονιά και των δύο μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη με την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο βέβαια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ παρουσιάζει διαρκώς ένα μέτριο πρόσωπο την φετινή χρονιά, έχει βρει τον τρόπο όμως να παίρνει νίκες. Η Άρσεναλ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1-3 από την Μονακό. Θέλει να κατακτήσει το κύπελλο και φέτος όπως πέρυσι. Μοιάζει αμφίρροπο, η Άρσεναλ ξέρει με την ισοπαλία θα έχει δεύτερη ευκαιρία εντός έδρας. Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας, καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

KAΡΣΛΟΥΗ-ΛΕΙΨΙΑ 1: Θα ποντάρουμε στον άσο για την Καρλούη που με νίκη ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έστω και σε ισοβαθμία με Ντάρμσταντ και Καϊζερσλάουτερν. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην άνοδο και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν έχουν ήττα μετά την διακοπή και στην έδρα τους έχουν δυναμική. Η Λειψία προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και έχει ξεμείνει από στόχους αφού βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας.


Kαλή επιλογή το να σκοράρει ο Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο
ΛΑΤΣΙΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1: H Φιορεντίνα μοιάζει με πραγματικό τρένο το τελευταίο διάστημα αγνοεί την ήττα στα τελευταία 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (9 νίκες). Την Πέμπτη έσπασε το αήττητο της έδρας της Γιούβε για το πρώτο ματς του κυπέλλου με το 2-1 και έκανε μεγάλο βήμα για τον τελικό.Οι Βιόλα όμως είναι λογικό κάποια στιγμή να βγάλουν κούραση στο παιχνίδι τους, αγωνίζονται σχεδόν κάθε τρεις μέρες και την Πέμπτη ακολουθεί το πρώτο ματς με την Ρόμα για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Σημαντικές απουσίες των Γκόμεζ, Μπαμπακάρ, Ακουιλιάνι. Η Λάτσιο στο Ολίμπικο είναι δυνατή κυνηγάει την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ποντάρουμε στον άσο για τους Λατσιάλι αλλά και για σκόρερ τον Φελίπε Άντερσον που πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο.

BEΣΤΣΑΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ 1: Ίσως το τελευταίο χαρτί για την σωτηρία των γηπεδούχων που βρίσκονται στην προτελευταία θέση 7 βαθμούς πίσω από την Οντένσε και αν δεν πάρουν την νίκη σήμερα η παραμονή θα δυσκολέψει αφάνταστα. Η ομάδα του Απόστολου Βέλλιου με τον ίδιο να σκοράρει την Τετάρτη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με το 2-1 στην έδρα της Μπρόνσχοϊ, αναμένεται λοιπόν σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία να πάρει το τρίποντο ελπίδας. Η Οντένσε εκτός έδρας χάνει την δυναμική της, έχει 7 ήττες σε 10 ματς. Θα ποντάρουμε στον άσο του 2,80 και στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Βέλλιος ξανά στο 2,60.

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΛΑΤΣΙΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1  2,10

Δυάδα
BEΣΤΣΑΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ 1  2,80
KAΡΣΛΟΥΗ-ΛΕΙΨΙΑ 1  2,15

Δυάδα Anytime Scorer
BEΛΛΙΟΣ (ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ)   2,60
ΦΕΛΙΠΕ ΑΝΤΕΡΣΟΝ (ΛΑΤΣΙΟ)   4,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου