Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΑΣ


Δεν μας έκατσε ταμείο... χτες. Τα οver σε Βέροια και Μουσκρόν δεν ήρθαν ποτέ, ενώ το ματς στην Κομοτηνή αναβλήθηκε. Σήμερα έχουμε ξεχωρίσει έντεκα σημεία θα αναλύσουμε τα έξι μεγάλα.



ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝ. 2: Η Κολωνία το μόνο που ξέρει να κάνει να παίζει άμυνα, όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι τα κάνει μαντάρα. Άλλωστε η μία μόλις νίκη της σε 11 εντός έδρας ματς το αποδεικνύει. Πλέον όμως πλησιάσει επικίνδυνα την ζώνη υποβιβασμού και η νίκη είναι το ζητούμενο. Η Άιντραχτ είναι άνετη, κυνηγάει μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο... και έχοντας στο πάγκο τον Τόμας Σάαφ μπορεί να παίξει στην κόντρα. Θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Χ: Οι γηπεδούχοι σε τέσσερα ματς μετά την διακοπή έχουν 3 νίκες και 1 ισοπαλία, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και είναι άνετη. Η εκπληκτική Ντάρμσταντ φιγουράρει στην δεύτερη θέση, τρέχει αήττητο 14 αγωνιστικών και αρνείται να χάσει έχοντας μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία... τις αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο.

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ Χ: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο. Η Έμπολι τρέχει αήττητο 5 αγωνιστικών και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, 13 συνολικά σε 25 ματς. Η Τζένοα είναι αήττητη στα τελευταία 4 και ο βαθμός δεν θα της κακοπέσει.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ 2: Το διπλό βγαίνει από την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Ουντινέζε προέρχεται από 3 σερί ήττες και δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα, καθώς δύσκολα θα κινδυνέψει. H Toρίνο αγνοεί την ήττα στα τελευταία 15 ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία. Δέχομαι το ρίσκο του διπλού στο 3,00.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ 2: Η Βιγιαρέαλ παίζει εδώ και καιρό στα κόκκινα, δίνοντας ματς κάθε τρεις μέρες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο. Έχει προηγηθεί η ήττα αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα ενώ ακολουθεί ματς για το Γιούροπα Λιγκ την Πέμπτη με την Σεβίλλη. Rotation θα κάνει σίγουρα ο Μαρθελίνιο, αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η φορμαρισμένη Θέλτα (5 ματς χωρίς ήττα) και να φύγει με την νίκη από το Ελ Μαδριγάλ. Άλλωστε το μεγάλο της όπλο είναι οι γρήγοροι μεσοεπιθετικοί της.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ: Τεράστιο ντέρμπι μίσους στην Τουρκία. Την δεδομένη στιγμή η Γαλατά είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει το +4 στην βαθμολογία, οπότε βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Φενέρ της μία μόλις μίας νίκης στα τελευταία 4 στο πρωτάθλημα, ξέρει πως μια ήττα θα ήταν καταστροφική και ίσως συμβιβαστεί με τον βαθμό.



Σύστημα 4-5-6
 ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝ. 2  3,00
ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Χ  3,00
ΕΜΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ Χ  3,30
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ 2  3,00
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ 2  4,00
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Χ   3,75

Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1  2,00
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 1   1,90

Τριάδα
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER  1,75
ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ ΟVER  2,05
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ G/G   1,80


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου