Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

EXEI ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΥΑΛΙΑ





Κακή επιλογή αποδείχτηκε το Τόγκο, ευτυχώς η δυαδούλα με το under στο Μολδαβία-Λιχτεστάιν και το γκολ-γκολ στο Μαυροβούνιο-Σουηδία έκανε το καθήκον της και έκλεισε θετικά η χτεσινή μέρα. Τα προκριματικά του Euro και σήμερα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα αλλά και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας που μπαίνει στις τελευταίες αγωνιστικές και βγάζει επιλογές.


AZEΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2: Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν με τρεις ήττες τα προκριματικά, με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός Φογκτς να παραιτηθεί, προσωρινά ανέλαβε την ομάδα Γκουρμπάνοφ. Η Νορβηγία θέλει να πάρει τουλάχιστον την τρίτη θέση πίσω από τα δύο φαβορό του ομίλου Ιταλία και Κροατία, το ματς στο Μπακού είναι η ευκαιρία της να πάρει τρεις πολύτιμους πόντους.

Mπέιλ και Ράμσει ανεβάζουν επίπεδο τους Ουαλούς
BEΛΓΙΟ-ΟΥΑΛΙΑ G/G: Το Bέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Ουαλία αλλά και γενικότερα για την πρωτιά στον όμιλο. Η Ουαλία διαθέτει ομάδα με αρκετό ταλέντο και φιλοδοξεί να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον αρχηγό Κομπανί, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στο κέντρο άμυνας καθώς δεν παίζει και ο Βερμάλεν. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ που προσφέρεται στο 2,62, μη ξεχνάτε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Μπέιλ και ο Ράμσει.

ITAΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ Χ: Iσοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου έχοντας το απόλυτο. Δύσκολα θα χάσουν την απευθείας πρόκριση και οι δύο, καθώς Νορβηγία και Βουλγαρία δύσκολα θα τις κοντράρουν. Η ισοπαλία στην σημερινή τους κόντρα τις αφήνει ικανοποιημένες και θα ποντάρουμε πάνω της.

TΣΕΧΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Φοβερή εκκίνηση και για τις δύο με τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές, συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου. Με ενθουσιασμό και ψυχολογία και οι δύο, περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ, άλλωστε οι γηπεδούχοι με τον Πάβελ Βρμπα στον πάγκο τους παίζουν φουλ επίθεση.

ΣΑΝΤΟΣ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ OVER: Χωρίς άγχος η Σάντος καθώς δεν έχει πλέον στόχους και αναμένεται να παίξει ανοιχτά. Η Κρουζέιρο με νίκη σήμερα φτάνει κοντά στον τίτλο καθώς ξεφεύγει με 7 βαθμούς από την δεύτερη Σάο Πάολο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

ATΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ Χ: Και οι δύο ψάχνουν λίγους πόντους για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους, πιθανόν να τα βρουν στην μέση και να βάλουν από ένα υπερπολύτιμο βαθμό στο σακούλι. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΜΠΑΪΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2:Οι γηπεδούχοι σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι οκτώ ματς χωρίς νίκη και με υπερησιακό προπονητή, δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Η Κορίνθιανς κυνηγάει την είσοδο της στην τετράδα και έχει ευκαιρία νίκης.

Δυάδα
BEΛΓΙΟ-ΟΥΑΛΙΑ G/G           2,60
TΣΕΧΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER     2,15

Δυάδα
ΜΠΑΪΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2       2,37
ΣΑΝΤΟΣ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ OVER                        2,05

Μονό αποδεκτό
ATΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ Χ        3,50

Δυάδα
AZEΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2       2,05
ITAΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ Χ   3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά και στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου