Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ




Πολλές φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι, κάτι που κρύβει πολλούς κινδύνους. Αρκετοί ποδοσφαιριστές βλέπουν τα συγκεκριμένα ματς ως αγγαρεία, ενώ και οι προπονητές κάνουν αρκετές δοκιμές. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:


ITAΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Χ2: Την Κυριακή το βράδυ η Ιταλία έμεινε στο 1-1 με την Κροατία στο Μιλάνο, μένοντας ευχαριστημένη με τον βαθμό. Για το σημερινό φιλικό, στη Γένοβα ο Κόντε άφησε εκτός 17 παίκτες από την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα… Στις καινούριες κλήσεις υπάρχουν τα ονόματα 9 παικτών που δεν έχουν συμμετοχή με τους «Ατζούρι». Η Αλβανία από την άλλη δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκριση σε τελική φάση. Την Παρασκευή πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Γαλλία, ενώ πριν από λίγο καιρό κέρδισε την Πορτογαλία στην Λισαβόνα. Θα ποντάρουμε στους γείτονες μας που σίγουρα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, απέναντι στα δεύτερα της Ιταλίας.

IΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ: Τιτανομαχία ανάμεσα στις δύο τελευταίους παγκόσμιους πρωταθλητές. Σε κακό φεγγάρι και οι δύο με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, βιώνοντας μια μεταβατική περίοδο μετά το Μουντιάλ. Η Ισπανία προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την αποτυχία της και η Γερμανία να βρει κίνητρα… μετά την επιτυχία της. Μια ανώδυνη ισοπαλία νομίζω αφήνει και τις δύο ευχαριστημένες.

ΣΚΩΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER: Βρετανικό ντέρμπι με τους Σκωτσέζους να θέλουν όσο τίποτα άλλο μια νίκη επί της μισητής Αγγλίας. Το Σέλτικ Πάρκ αναμένεται κατάμεστο και αναμένεται οι παίκτες του Στράχαν να βγάλουν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους. Ο Χόγκσον προανήγγειλε rotation και ειδικά στην άμυνα θα αφήσει έξω τους Χαρτ, Κέιχιλ και Μπέινς. Ανοιχτό ματς με γκολ περιμένουμε, σε εξαιρετικές αποδόσεις βρίσκουμε το  over.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ G/G: Σπουδαίο φιλικό στο Όλντ Τράφορντ του Μάντσεστερ. Δύσκολο σε προβλέψεις ματς. Ο Σάντος έχει δώσει άλλο αέρα στους Πορτογάλους που εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η Αργεντινή με τον Τάτα Μαρτίνο στο πάγκο προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή. Εκτός του κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Αργεντινής Ρόχο και Γκαράι, οπότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να βρει δίχτυα. Με επιθετική τριπλέτα, Τέβες, Αγουέρο και Μέσι δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι και οι Λατινοαμερικάνοι. Καλή επιλογή το γκολ-γκολ.

Δυάδα
ΣΚΩΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER     2,20
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ G/G  1,83

Μονό αποδεκτό
IΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ   3,30

Μονό αποδεκτό
ITAΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Χ2  2,62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου