Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

TA BΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ




Κρατηθήκαμε ζεστοί την Παρασκευή με την ισοπαλία στη Β’ Γαλλίας που μας έστειλε στο ταμείο. Για τα ματς του Σαββάτου δεν έχουμε άποψη καθώς η στήλη γράφτηκε νωρίς. Σήμερα Κυριακή δεν υπάρχουν οι παικτικές αξίες που υπήρχαν χτες και θα πάμε σε πιο συμβατικό παιχνίδι με σημεία.


Σκορ και θέαμα η Μαρσέιγ του Μαρσέλο Μπιέλσα

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟVER: Από νίκη σε νίκη πετάει η Μαρσέιγ του Μαρσέλο Μπίελσα, επτά σερί νίκες, επιθετικά ποδόσφαιρο και φουλ του οver. Ήδη μετράει επτά σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα. Φορμαρισμένη και η Τουλούζ τέσσερα ματς χωρίς ήττα και με τον Μπεν Γεντέρ να βρίσκει δίχτυα για πλάκα. Το over θα είναι η επιλογή μας.

Φουλ επίθεση η Μίλαν του Ινζάγκι
ΒΕΡΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ OVER: Η Βερόνα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά βρίσκεται στην  έκτη θέση και παίζει αρκετά επιθετικά. Αφελής στην άμυνα η Μίλαν με τον Ινζάγκι να κατεβάσει πάντα επιθετικό σχήμα. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας, με δύο ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές.

Ανεβασμένες Παλμέιρας και Σάντος.... σκοράρουν εύκολα
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER: Συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες η Παλμέιρας παίρνοντας έτσι ανάσες στην μάχη της παραμονής. Ο Βαλδίβια με τα μαγικά... του έχει ανεβάσει επίπεδο τους γηπεδούχους που πλέον βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Σκοράρουν ακατάπαυστα στα τελευταία πέντε οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα να είναι και over. Η Σάντος την Πέμπτη ισοπέδωσε με 5-0 την Μποταφόγκο για το κύπελλο θέλει την νίκη για να μην μείνει και άλλο πίσω στην μάχη της τετράδας, ενώ θα είναι ενισχυμένη επιθετικά με την επιστροφή του Ρομπίνιο. Το over στο 2,15 αξίζει πονταρίσματος.

Ευχαριστημένες με τον βαθμό Καλλονή και Κέρκυρα
KAΛΛΟΝΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ Χ: Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ισοβαθμούν στην τρίτη θέση  με 10 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα την πορεία τους. Η Καλλονή μετράει τρεις σερί νίκες στην έδρας της, είναι δύσκολο για μια ομάδα στα κυβικά της να συνέχισει με το απόλυτο στις νίκες... η ισοπαλία βολεύει και τις δύο και είναι πιθανό να τα βρούνε στην μέση.

Για τίτλο πάει η Ιντερνασιονάλ
INΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1: Οι γηπεδούχοι πλέον κυνηγούν τον τίτλο καθώς η Κρουζέιρο δίνει δικαιώματα με τις γκέλες που κάνει... Στην έδρα της η Ιντερνασιονάλ είναι δυνατή μετράει 11 νίκες σε 14 ματς και η Κορίνθιανς που προέρχεται από βαριά ήττα και αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου με 4-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις της. Ο άσος μοιάζει με εξαιρετική επιλογή.

Δυάδα
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟVER             1,80
ΒΕΡΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ OVER  1,80

Δυάδα
INΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1                              1,95
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER        2,10

Μονό αποδεκτό

KAΛΛΟΝΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ Χ   3,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου