Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΙ ΜΑΤΕΟ...


Σήμερα το κουπόνι γεμίζει κανονικά και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Χρειάζεται προσοχή καθώς η διακοπή έβγαλε εκτός ρυθμού τις ομάδες και θα ψάξουμε τις ευκαιρίες σε μεγάλες αποδόσεις, με τρία μεγάλα διπλά, δύο λογικά και ένα φαβορί, την Σάλκε με τον Ντι Ματέο να κάνει ντεμπούτο.


Ντεμπούτο στο πάγκο της Μπόλτον κάνει ο Λένον

MΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΟΛΤΟΝ 2: Ο Νίλ Λένον ο επί πολλά χρόνια τεχνικός της Σέλτικ κάνει ντεμπούτο σήμερα στο πάγκο της Μπόλτον. Ο Σκωτζέζος πήρε τίτλους με την Σέλτικ είναι αρκετά έμπειρος και μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ουραγού στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ άμεσα. Η γηπεδούχος Μπέρμιγχαμ δεν είναι κανένα φόβητρο, βρίσκεται στην 20η θέση, εντός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε ματς. Θα ποντάρουμε στην Μπόλτον λόγω της έλευσης του Λένον.

Xωρίς Μπερμπάτοφ η Μονακό
ΜΟΝΑΚΟ-ΕΒΙΑΝ 2: Η Μονακό είχε 13 διεθνείς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αυτές τις μέρες, σε καμία περίπτωση δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα για την σημερινή αναμέτρηση, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μπερμπάτοφ. Ο Ζαρντίμ με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο και ότι ρεαλιστικός στόχος είναι μια θέση στην πεντάδα… Οι Μονογέσκακοι σίγουρα θα έχουν το μυαλό τους και στο ματς με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχουν ξεκινήσει καλά στην διοργάνωση. Η Εβιάν είναι μια μέτρια ομάδα όμως μετράει τρεις σερί νίκες και πάει με ψυχολογία στο «Λούι Ντε», το διπλό στο 7,00…

AΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2: Δέκα διεθνείς για τους γηπεδούχους που ενσωματώθηκαν την τελευταία στιγμή, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες, επίσης στη κερκίδα θα κάτσει ο τεχνικός της ομάδας Φιλίπ Κοκού καθώς είναι τιμωρημένος. Η Αλκμάαρ δούλεψε με την ησυχία της στο διάστημα της διακοπής με τον νέο τεχνικό Φαν Ντεν Μπρόμ και αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Το διπλό στο 6,00 έχει αξία.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2: Είχε ανάγκη την διακοπή η Λεβερκούζεν καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και είχε δείξει να μπουκώνει… στα τελευταία ματς. Επιστρέφουν σήμερα οι Κάστρο, Σπάχιτς, Παπαδόπουλος, μοναδική απουσία ο Ρόφλες. Κόντρα στην μέτρια Στουτγκάρδη οι «ασπιρίνες» μπορούν να φύγουν με το διπλό, άλλωστε το έχουν κάνει τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΣΑΛΚΕ-ΧΕΡΤΑ 1: Ντεμπούτο του Ντι Ματέο στον πάγκο της Σάλκε που πήρε την θέση του Κέλερ. Με αλλαγή ψυχολογίας οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν στην νίκη απέναντι στην κακή Χέρτα. Σύμμαχος και η παράδοση με την Σάλκε να έχει έξι νίκες σερί στο «Φέλτινς Αρένα» απέναντι στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Χαίρεσαι να τους βλέπεις να παίζουν μπάλα
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Όσες φορές και να δω την Γκλάντμπαχ με εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, το μεγάλο της πρόβλημα είναι η τελική προσπάθεια καθώς χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Το Αννόβερο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και πριν την διακοπή μετρούσε δύο σερί ήττες από Μπάγερν και Στουτγκάρδη. Θα ποντάρω στο διπλό ξέροντας πως βάζω τα λεφτά μου σε μια ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.


Μονό αποδεκτό
MΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΟΛΤΟΝ 2      3,40

Μονό αποδεκτό
ΜΟΝΑΚΟ-ΕΒΙΑΝ 2          7,00

Μονό αποδεκτό
AΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2             6,00

Τριάδα
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 2,05
ΣΑΛΚΕ-ΧΕΡΤΑ 1 1,60
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2      2,25

*Την στήλη του Tsatala μπορείτε να την βρείτε καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου