Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

LATIN... ΔΥΑΔΑ


Η εθνική ομάδα των ελπίδων δεν τα κατάφερε στο Χάλμσταντ, γνώρισε την ήττα από την Σουηδία και το έργο της πρόκρισης δυσκόλεψε αρκετά. Έτσι μας έστειλε και εμάς στον «κουβά» που είχαμε επιλέξει το διπλό στις επιλογές μας. Οι ελπίδες της Φιλανδίας επίσης μας… έστειλαν με την εντός έδρας ήττα τους από την Ουαλία, η μόνη μας επιλογή που έμεινε ανοιχτή ήταν το διπλό της Κολομβίας αργά το βράδυ. 
Το πρόγραμμα σήμερα παρότι έχει αρκετά ματς… είναι κακό, καθώς οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεν είναι και η συμπάθεια μας. Δύο επιλογές μόλις ξεχωρίσαμε και θα κάνουμε μια δυάδα. Την Κυριακή το μενού είναι καλύτερο με τα ματς των προκριματικών του Εuro.



ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ 1: Από νίκη σε νίκη πετάει η Φλαμένγκο με τον Λουσεμπούργκο στο πάγκο. Μετράει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και από εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό πλέον βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Την Τετάρτη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλου στα πέναλτι επί της Κοριτίμπα, κάνοντας επική ανατροπή μετά το 3-0 του πρώτου ματς. Η Γκρέμιο με τον Σκολάρι στον πάγκο της ψάχνει την ανάκαμψη αλλά δείχνει μια δυσκολία στο να βρει δίχτυα κάτι που θα χειροτερέψει με την απώλεια του πρώτου σκόρερ της Μπάρκος (8 γκολ). Η φόρμα μας οδηγεί στον άσο των γηπεδούχων.

ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ G/G: Οι δύο τους είναι ίσως οι πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Η Βελέζ γνώρισε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη εβδομάδα με 3-1 στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς, μετά από τέσσερις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές. Βρήκε δίχτυα και στα πέντε ματς. Η Νιούελς δεν έχει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) ενώ επίσης έχει σκοράρει σε όλα τα ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει μέχρι και 2,00 μονάδες και μοιάζει εξαιρετική επιλογή βάση των χαρακτηριστικών τους.

Δυάδα
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ 1             2,25
ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ G/G          2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου