Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ



Έναρξη προκριματικών του Εuro 2016 υπάρχει σήμερα στο μενού με οκτώ ματς. Θα επικεντρωθούμε λοιπόν εκεί αλλά και στην 19η αγωνιστική του Βrazileirao που βγάζει σημεία.


ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  Χ: Ντεμπούτο για νέο τεχνικό της εθνικής Κλαούντιο Ρανιέρι στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ.Καραϊσκάκης» . Ο Ιταλός θα προσπαθήσει να κάνει μια ανανέωση στην ομάδα, κάλεσε για πρώτη φορά τους Διαμαντάκο και Μάνταλο, ενώ επανέφερε τους Αθανασιάδη, Φορτούνη και τους Κυριάκο και Αβράαμ Παπαδόπουλο. Παίκτες κλειδιά όπως οι Σαμαράς, Μήτρογλου, Κονέ, είναι ανέτοιμοι και χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Στην Ρουμανία επικρατεί περίεργο κλίμα μετά την απόφαση του Πίτουρκα να αποχωρήσει από τον πάγκο για να αναλάβει ομάδα στην Σαουδική Αραβία, το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο του. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους από τα μπαράζ του περασμένου Νοεμβρίου, το άδειο γήπεδο δεν προδιαθέτει για ματς με ρυθμό, λίγα γκολ και πιθανή ισοπαλία,(σκορ 0-0) που δεν είναι κακό αποτέλεσμα για καμία από τις δύο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ OVER 3,5: Η σφαλιάρα της Τετάρτης από την Αργεντινή στο φιλικό (2-4) αναμένεται να τσιτώσει τους Γερμανούς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την φιλόδοξη Σκωτία. Οι απουσίες στην άμυνα των «πάντστερ» κυρίως αυτή του Χούμελς αφήνει πολλά περιθώρια και στους… τσιγκούνηδες να σκοράρουν, θα πάμε με το οver 3,5 που μπορεί και μόνη της να το βγάλει η… θυμωμένη Γερμανία.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ UNDER: Οι Ίβηρες ξεκινούν την προσπάθεια τους στα προκριματικά χωρίς το μεγάλο της αστέρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Αλβανία δεν έχει καλή σχέση με το σκοράρισμα (στα τελευταία έχει σκοράρει μόνο απέναντι σε Μάλτα και Σαν Μαρίνο). Θα πάμε με το under καθώς δύσκολα θα σκοράρει η Αλβανία.

ΜΠΑΪΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 0-1 ΓΚΟΛ: Στο ντέρμπι του υποβιβασμού ανάμεσα στην Μπαϊά και την Κοριτίμπα αναμένεται να πέσουν κορμιά. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, αλλά έχουν σχετικά καλή αμυντική λειτουργία. Η Μπαϊα μετράει 16 under σε 18 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχουν μπει μόλις έξι γκολ, με τα τέσσερα να έχουν σύνολο γκολ 0-1. Η Κοριτίμπα μετράει 14 under σε 16 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν μπει έξι γκολ, με τα  τέσσερα να έχουν σύνολο γκολ 0-1 γκολ. Το under μοιάζει καλή επιλογή με ρίσκο πάμε και με το 0-1 γκολ.

Moνό αποδεκτό
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ Χ  3,30

Ακριβές σκορ
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 0-0              7,00

Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ ΟVER 3,5
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ UNDER                2,07

Μονό αποδεκτό

ΜΠΑΪΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 0-1 ΓΚΟΛ    2,37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου