Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ'' ΜΑΣ


H Γαλλία κέρδισε την Ισπανία, εκείνη που μας τα χάλασε ήταν η Σλοβακία U21 που δεν κατάφερε να κερδίσει την αδιάφορη Σκωτία...
Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει το σπουδαίο φιλικό τα ξημερώματα ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κολομβία, αλλά φυσικά και τα ματς των προκριματικών των U21 που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.


ΣΟΥΗΔΙΑ U21-EΛΛΑΔΑ U21 2: Οι διεθνείς μας διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ ακόμη και μέσω της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας που βρίσκεται αυτή την στιγμή με 12 βαθμούς. Η Σουηδία με 10 βαθμούς για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης θέλει μόνο την νίκη στο σημερινό ματς. Ο Κώστας  Τσάνας έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο με μεγάλο όπλο την ομαδικότητα. Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο ματς τον περασμένο Μάρτιο όταν απέναντι στην Τουρκία παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ από το 11’ και αγωνιζόμασταν με 9… ποδοσφαιριστές κάναμε την ανατροπή και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Με ποδοσφαιριστές στην σύνθεση μας όπως οι Βέλιος, Κολοβός, Μαυρίας, Λαγό, Καρέλη, Σταφυλίδη  που έχουν παραστάσεις και αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους έχουμε την ποιότητα να φύγουμε με την νίκη από το Χάλμασταντ, άλλωστε και στο πρώτο ματς στην Κατερίνη διαλύσαμε τους Σκανδιναβούς με 5-1. Οι αποδόσεις που προσφέρονται στο διπλό είναι μεγάλες.
Προκριματικά U21
Από τα προκριματικά των U21 επιλέξαμε μια τριάδα. Αρχικά υπάρχει αξία στον άσο για την Φιλανδία που έχει αρκετές ελπίδες να καταλάβει την δεύτερη θέση, ενώ η Ουαλία είναι εντελώς αδιάφορη καθώς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Στην συνέχεια η Βοσνία έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης και θέλει μόνο την νίκη στην έδρα της Αυστρίας για να τις διατηρήσει… η επιλογή μας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το over. Tέλος θα πάμε με τον μικρό διπλό για το Βέλγιο που καίγεται… στην έδρα της αδύναμης Κύπρου.
 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2 :Φιλική αναμέτρηση στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, με τον Κάρλος Ντούνγκα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Βραζιλίας έχοντας καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το Μουντιάλ. Η Κολομβία ταξίδεψε για την αναμέτρηση χωρίς απώλειες και τον Χοσέ Πέκερμαν να έχει στην διάθεση του και τον Φαλκάο. Το 3,30 που βρίσκουμε κρίνεται υπερβολικό.

Μονό αποδεκτό
ΣΟΥΗΔΙΑ U21-ΕΛΛΑΔΑ U21 2       3,40

Τριάδα
ΦΙΛΑΝΔΙΑ U21-OYAΛΙΑ U21 1    1,66
AYΣΤΡΙΑ U21 -ΒΟΣΝΙΑ U21 OVER               1,65
ΚΥΠΡΟΣ U21-ΒΕΛΓΙΟ U21 2           1,45

Μονό αποδεκτό

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2                                3,30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου