Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ



Οι διεθνείς της Αγγλίας... δεν είχαν όρεξη να παίξουν μπάλα στο χθεσινό φιλικό με την Νορβηγία και έτσι το over που περιμέναμε δεν ήρθε ποτέ...
 Σήμερα και πάλι το πρόγραμμα είναι κακό, με τις επιλογές που προκύπτουν να είναι μόλις δύο...



ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1: Σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο «Σταντ Ντε Φρανς» ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έκανε αλλαγές στις κλήσεις και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στην αποστολή του Μουντιάλ, με μοναδικές απουσίες αυτές του Ζιρού και Κονσιελνί που είναι τραυματίες. Αντίθετα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μετά τις αποχωρήσεις από την εθνική των Τσάβι, Τσάβι Αλόνσο και Βίγια ξεκίνησε ριζική ανανέωση, με αρκετά νέα πρόσωπα. Εκτός επίσης έμειναν λόγω τραυματισμού οι Ινιέστα, Τιάγκο, Τσάβι Μαρτίνεθ. Οι «πετεινοί» που έχουν πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016 ως οικοδεσπότες και πλέον θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους μόνο σε φιλικές αναμετρήσεις . Οι «φούριος ρόχας» την Δευτέρα ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών με το ματς απέναντι στα Σκόπια. Θα στηρίξουμε τον άσο για τους «τρικολόρ» που δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ματς.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ U21-ΣΚΩΤΙΑ U21 1: Η Σλοβακία θέλει μόνο την νίκη για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση του ομίλου που δίνει την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά και να μείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση την οποία κατέχει η Ολλανδία την οποία και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική.  Η Σκωτία απογοήτευσε μέχρις στιγμής στα προκριματικά έχει μαζέψει μόλις επτά βαθμούς και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, μάλιστα προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτέλεσμα απέναντι στην Γεωργία αλλά και μια ξεγυρισμένη εξάρα από την Ολλανδία. Θα πάμε με τον άσο για τους γηπεδούχους που είναι ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1          2,37
ΣΛΟΒΑΚΙΑ U21-ΣΚΩΤΙΑ U21  1    1,61


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου