Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!


Μια χαρά πήγαν τα ματς χτες, ακριβώς όπως τα περιμέναμε και το ταμειάκι έγραψε ανεβάζοντας την κάβα σε θετικό πρόσημο όσον αφορά μόνο το Μουντιάλ βέβαια.
Η Χιλή έβγαλε το λάδι της Βραζιλίας και αποχώρησε από την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και σίγουρα γεμάτη απογοήτευση για τον τρόπο που αποκλείστηκε. Για την οικοδέσποινα Βραζιλία αυτό ίσως το κομβικό ματς ενόψει της συνέχειας, με την εικόνα της και πάλι όμως να μην ενθουσιάζει, με το σοβαρό πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, ίσως ο Σκολάρι θα έπρεπε να δοκιμάσει να παίξει με Χούλκ ή Νέϊμαρ στην κορυφή. Επόμενος αντίπαλος η Κολομβία που βγάζει μάτια μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Η χθεσινής της επικράτηση επί της Ουρουγουάης ήρθε εύκολα με τους ''καφετέρος'' να είναι εμφανώς καλύτεροι. Το κλειδί για την πρόκριση βέβαια ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες με φοβερή εμφάνιση και ένα πραγματικά απίστευτο γκολ. Ο Πέκερμαν έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και το ματς με την Βραζιλία...αναμένεται συγκλονιστικό.
Σήμερα έχουν το ιστορικό ματς για την εθνικής μας και η βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη...


ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Μοιάζει πολύ με το χτεσινό Βραζιλία-Χιλή. Το Μεξικό είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και μια  δεμένη ομάδα που δύσκολα την λυγίζει κανείς. Από την άλλη ο Φαν Χάαλ παρουσίασε μια Ολλανδία Χαμαιλέων που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού και το κάνει με επιτυχία. Ο Βάσκες που λείπει από τους Μεξικανούς είναι σημαντική απώλεια, γιατί είναι ο παίχτης που κατευθύνει το παιχνίδι των ''σομπρέρος'' στην μεσαία γραμμή ως συνδετικός κρίκος της άμυνας με την μεσαία γραμμή και σίγουρα η απουσία του θα κοστίσει. Δίνω στην Ολλανδία ένα μικρό προβάδισμα λόγω της ποιότητας των Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, αλλά τα κενά που έχουν οι Οράνιε στην άμυνα με οδηγούν στην πιο ασφαλή λύση των 2-3 γκολ. Θα πάω και με σκοράκι το 2-1.


ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΑ πρόκριση Ελλάδα: H πρόκριση της εθνικής μας  στις 16 κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 γράφτηκε στην ιστορία, οι διεθνείς μας όμως έχουν τώρα την ευκαιρία σήμερα απέναντι στην Κόστα Ρίκα να προσθέσουν άλλο ένα ''χρυσό κεφάλαιο'' στο βιβλίο που άρχισε να γράφεται με την κατάκτηση του Εuro της Πορτογαλίας. 
Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά... Η Κόστα Ρίκα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ως αντίπαλος. Κατάφεραν να επιβιώσουν στον όμιλο του θανάτου παίρνοντας μάλιστα την πρώτη θέση, δέχτηκαν μόλις ένα γκολ απέναντι σε Ουρουγουάη, Ιταλία και Αγγλία. Το 5-4-1 που χρησιμοποιεί ο Πίντο μοιάζει να λειτουργεί άρτια και δίνει αμυντική ασφάλεια στο παιχνίδι της, από κει πέρα επιθετικά στηρίζονται αποκλειστικά στις γρήγορες αντεπιθέσεις και στις εμπνεύσεις της τριάδας Κάμπελ, Ρούις και Μπολάνιος. Με λίγα λόγια έχουν πάνω κάτω την ίδια τακτική με μας, αλλά σίγουρα η δική μας ομάδα έχει περισσότερο ποιότητα σε ατομικό επίπεδο, αλλά στο σημερινό ματς δεν ξέρω κατά πόσο θα μετρήσει αυτό... Περιμένω ένα κακό ματς με τις δύο ομάδες να περιμένουν τον αντίπαλο, το Σάντος να μην δίνει χώρο  φοβούμενος τις αντεπιθέσεις και μου μοιάζει να τριγυρίζει γύρω από το 0-0. Υπάρχει στην μέση όμως και το συναίσθημα... το ξέρω ότι οι επαγγελματίες του είδους λένε πως : συναίσθημα και στοίχημα δεν πάνε μαζί, αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας και μπορώ άνετα να παραβώ τους κανόνες, δεν γίνεται να παρακολουθείς αυτό το ματς και να έχεις δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σου...Πρόκριση Ελλάδα λοιπόν είναι η επιλογή μου στο ικανοποιητικό 2,05,καλύπτω έτσι όλα τα σενάρια παράταση, πέναλτι...κανονική διάρκεια, αρκεί η βραδιά να αποδειχθεί ονειρική για την ΕΛΛΑΔΑ.
Ελλάς ολέ,ολέ, Ελλάς ολέ,ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!

δυάδα απόδοση 4,00 ποντάρισμα 54 μονάδες
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΑ πρόκριση Ελλάδα

ακριβές σκορ απόδοση 9,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 2-1 

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΓΚΟΥΑΙΝ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 729
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 28/06   205
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 934
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 69 (είναι τυχαίο το νούμερο...)
ΚΑΒΑ 865

ΥΓ. Aπό χτες το πρωί κυκλοφορεί στα περίπτερα μια νέα αθλητική εφημερίδα η ARENA PRESS...για ρίξτε μια ματιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου