Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΚΟΛ



Περηφάνια  και τίποτα άλλο για αυτήν την ομάδα... αλλά και πίκρα για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε. Στοιχηματικά το απίστευτο που έκανε Ολλανδία μας πλήρωσε... το σκοράκι στο 2-1, αν τα είχε καταφέρει και η εθνική μας θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Δεν έχω πολύ χρόνο για πολλά λόγια πάμε γρήγορα στις επιλογές μας...Μέχρι τώρα είδαμε 4 ματς στην φάση των 16 και ούτε ένα όβερ, όλα τα ματς είχαν από δύο γκολ... ήρθε η ώρα να επιστρέψουν τα όβερ.



ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΒΕΡ: Η Γαλλία ενθουσιάζει με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει, αναμένεται να δυσκολέψει την ασταθέστατη άμυνα της Νιγηρίας. Δέχτηκαν τρία γκολ από την Αργεντινή και χάθηκαν και άλλα τόσα, στο ματς με την Βοσνία ακυρώθηκε κακώς του Τζέκο, όποιος είχε και δοκάρι, ακόμα και στο ματς με το Ιράν σώθηκαν χάρης στον Ενιγιάμα. Γενικά δεν δίνω τύχη στην Νιγηρία σήμερα, βλέπω την Γαλλία να κερδίζει εύκολα, δεν μας κάνει η απόδοση για αυτό θα πάμε με το όβερ που αναμένεται να βοηθήσουν και οι δύο καθώς οι ''αετοί'' κατεβαίνουν επιθετικά με Εμενίκε, Μούσα, Μόουζες και Οντεμβίγκι στην ενδεκάδα. Πογκμπά για σκόρερ πάλι... το γυρόφερνε στο προηγούμενο και σκορ 3-1.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί αλλά οι ''αλεπόυδες της ερήμου'' δεν θα παραδοθούν χωρίς μάχη. Η άμυνα της Αλγερίας δέχεται εύκολα γκολ και οι Γερμανοί αναμένεται να βρουν εύκολα δίχτυα. Θα πάρουμε το ρίσκο να προβλέψουμε πως και η Αλγερία θα σκοράρει με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που έχει(κυρίως τον Φειγκουλί) και όπως έχουμε πει πολλές φορές η άμυνα των ''πάντσερ'' στα ακραία μπακ έχει θεματάκια... Ο Κρός δεν έχει σκοράρει ακόμα... σκοράκι 4-1.



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ OBEΡ: Η Αργεντινή επιθετικά αν βρει χώρους είναι επικίνδυνη και η άμυνα της Ελβετίας μέχρι τώρα κάνει νερά...Από την άλλη επιθετικά ο Σακίρι μπορεί να βάλει δύσκολα στην αργή άμυνα της Αργεντινής, όπως ακριβώς έκαναν και οι ταχύτατοι επιθετικοί της Νιγηρίας. Το όβερ και δω επιλογή.


ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Εκτιμώ ιδιαίτερα την ομάδα των ΗΠΑ, δεμένο σύνολο με πολλά τρεξίματα, παίκτες με αθλητικά προσόντα και μαχητές. Το Βέλγιο χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε το 3 στα 3 και δεν ξέρω αν μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στην συνέχεια. Πολύ οριακό ματς, σκέφτηκα την κόντρα (ίσως επανέλθω αύριο) αλλά θα κρυφτώ στα 2-3 γκολ, καθώς δεν νομίζω να ξεφύγει το ματς, πιθανό σκορ 1-1.


δυάδα απόδοση 3,24 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΒΕΡ
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΒΕΡ

δυάδα απόδοση 3,57 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ

τετράδα απόδοση 11,56 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΒΕΡ
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΒΕΡ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ


δυάδα anytime scorer απόδοση 18,77 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΓΑΛΛΙΑ)
ΚΡΟΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ακριβές σκορ απόδοση 17,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 4-1

ακριβές σκορ απόδοση 12,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 3-1

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 204,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 3-1
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 4-1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 865
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 29/06   135
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 1000
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 145
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου