Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε την νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση στους ''8'' του Champions League. H Zενίτ κέρδισε στην Γερμανία την Ντόρτμουντ με 2-1 αλλά την πρόκριση πήρε η ομάδα του Κλοπ.
Δείτε τα γκολ:



Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς  Λιγκ, όμως οι λεπτομέρειες…και ο Φαν Πέρσι έκαναν την διαφορά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πήρε την νίκη πρόκριση με 3-0. Ο Ολλανδός επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στην άμυνα του, που στοίχισαν τα δύο πρώτα γκολ. Αρχικά ο Χολέμπας έπεσε άτσαλα πάνω στον Φαν Πέρσι κάνοντας πέναλτι. Ο Ολλανδός ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0 στο 25′. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Φουστέρ και Ντομίνγκεζ στο 41′ όμως ο Ντε Χέα είπε όχι και στους δύο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρούνει βρήκε όμορφα τον Φαν Πέρσι μέσα στην περιοχή, οποίος έκανε εύκολα το 2-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς.
Στο 51′ ο Φαν Πέρσι ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, με εύστοχο χτύπημα φάουλ, με τον Ρομπέρτο να έχει ευθύνη καθώς δεν είχε σωστή τοποθέτηση. Το 3-0 ήταν πλέον σκορ πρόκρισης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήρε τα ηνία του αγώνα πίεσε για να πετύχει το γκολ που του έδινε την πρόκριση, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τους ερυθρόλευκους να μένουν με την πίκρα καθώς έφτασαν κοντά στην μεγάλη πρόκριση.

Δείτε τα γκολ!



H Ζενίτ πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ με 2-1, αλλά δεν ήταν αρκετή για να τις χαρίσει την πρόκριση στους ”8” του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το 4-2 του πρώτου αγώνα υπέρ των Γερμανών ήταν καθοριστικό.
Η παίχτες της Ζενίτ μπήκαν δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από την αρχή την διάθεση τους να παλέψουν για την νίκη. Ο Χουλκ στο 16′ με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε από τον Κελ με κεφαλιά στο 38′. Στην επανάληψη το ματς δεν είχε ρυθμό και πολλές φάσεις, όμως ο Ροντόν έδωσε την τιμητική νίκη στην ομάδα γράφοντας το 1-2 με κοντινή προβολή ύστερα από σέντρα του Κρισίτο.

Δείτε τα γκολ!



Borussia Dortmund - Zenit 1:2 All Goals... από Goals_Highlights

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου