Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Δείτε με πιο τρόπο η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σε Ζερμέν εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Δείτε τα γκολ.



Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 2-1 την Μπάγερ Λεβερκούζεν και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρόκριση είχε ήδη κριθεί από το πρώτο ματς, αφού το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στην Λεβερκούζεν να ελπίζει. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 6′, όμως  οι παίκτες του Μπλαν γύρισε το ματς στο  (2-1) και διπλασίασαν τις νίκες τους.
Ο Σίντνεϊ Σαμ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερ μόλις στο 6′. Η Παρί  βρήκε όμως τον τρόπο να ισοφαρίσει με την καρφωτή κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Μαρκίνιος στο 13′ έπειτα από κόρνερ του Καμπάιγ. Ο Ρόλφες έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 26′.
Ο Λαβέτσι με πλασέ στο 53′ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς λιγκ και το πανηγύρισε δεόντως. Στο 68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ της Λεβερκούζεν, Σαμ.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. : Σιρίγκου, Ζαλέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντινιέ, Παστόρε, Καμπάιγ, Ραμπιό, Καβάνι (82′ Καμαρά), Λαβέτσι (62′ Λούκας), Ιμπραΐμοβιτς (72′ Μενέζ).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ : Λένο, Ντονάτι, Βολσάιντ, Τοπράκ, Γκουαρδάδο, Ρόλφες, Ράιναρτς (78′ Βάνεγκερ), Καν, Σαμ (67′ Μπραντ), Ντερντιγιόκ, Κάστρο (67′ Χενγκ Μιν).


Δείτε τα γκολ!




Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Μάντσεστερ Σίτι (2-1)  για δεύτερη φορά και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς  λιγκ. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και πέτυχε το πρώτο γκολ.
Οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασαν δίκαια στην νίκη.  Η Μάντσεστερ Σίτι  είχε δύσκολο έργο, καθώς το 2-0 του πρώτου αγώνα έκανε την ενδεχόμενη πρόκριση της να μοιάζει με θαύμα. Πάντως, οι παίκτες του Πελεγκρίνι πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο διαιτητής της συνάντησης αρνήθηκε κακώς πέναλτι στον Λιονέλ Μέσι, σε παράβαση του Τζόλεον Λέσκοτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Ζόρντι Άλμπα και το τέρμα του Νεϊμάρ ακυρώθηκε.
Στο 49′ ο Μέσι είχε δοκάρι μετά όμορφη προσπάθεια. Η Σίτι απάντησε με δύο καλές ευκαιρίες με τους Τζέκο και Ζαμπαλέτα. Το γκολ που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπερ της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 67′ από Μέσι και μετά από κακή εκτίμηση του Λέσκοτ.
Στο 78′, οι «πολίτες» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Τζέκο (κακώς δεν καταλογίστηκε) κάτι που είχε ως συνέπεια την αποβολή του Σαμπαλέτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τέλος του αγώνα, ο Κομπανί έκανε το 1-1 από οριακή θέση, αλλά ο Άλβες ήρθε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, έπειτα από πάσα του Ινιέστα και κακή απομάκρυνση του Λέσκοτ στην γραμμή.
Κακή η διαιτησία στο παιχνίδι, με τον Στεφάν Λανουά να αρνείται από ένα πέναλτι σε κάθε πλευρά και τον βοηθό του να υποδεικνύει λανθασμέσα σε θέση οφσάιντ τον Ζόρντι Άλμπα, σε μία φάση που ο Νεϊμάρ βρήκε δίχτυα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Aλμπα, Ντάνι Aλβες, Φάμπρεγας (86′ Σέρχι Ρομπέρτο), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Μέσι, Νεϊμάρ (80′ Αλέξις)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ, Μίλνερ, Νασρί (75′ Χέσους Νάβας), Σίλβα (72′ Νεγρέδο), Φερναντίνιο, Τουρέ, Αγουέρο (46′ Ντζέκο)

Δείτε τα γκολ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου