Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Σιγουριά έβγαζα χθες για το Ατλέτικο-Μίλαν...πως δεν θα έχει πολλά γκολ και αν χάσω τα 2-3 θα το χάσω μόνο με λιγότερα...Μέσα έπεσα. Πέρα από την πλάκα όταν σε ένα ματς μπαίνει γκολ μόλις στο 3' αλλάζουν τα πάντα. Το πήγαμε το κουβαδάκι μας λοιπόν, ούτε στην Αγγλία καταφέραμε να βρούμε στόχο. Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με το Μπαρτσελόνα-Σίτι.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5: Χαστούκια και για τις δύο το Σαββατοκύριακο, μοιάζουν να βρίσκονται σε κακή κατάσταση στο χειρότερο σημείο της σεζόν. Το 0-2 δίνει τεράστιο προβάδισμα στην Μπάρτσα και δύσκολα ανατρέπεται. Στο πρώτο ματς ο Πελεγκρίνι κρύφτηκε, δεν έπαιξε στα ίσια και πήγε να κλέψει το ματς αλά Μουρίνιο... κάτι τέτοιο όμως δεν ταιριάζει στην ομάδα του φάνηκε ξεκάθαρα. Στην ρεβάνς με 0-2 στην πλάτη δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει φουλ επίθεση και όπου βγει, άλλωστε έχει πλέον και τον Αγουέρο στην διάθεση του. Η Μπαρτσελόνα μετά το ξύλο που έφαγε από την Βαγιαδολίδ θέλει χώρους για να κάνει το παιχνίδι της και θα τους βρει. Περιμένω ματς ροντέο και ίσως ξεφύγει πολύ. Kάτι μας χρωστάνε από το πρώτο ματς...ας μας ξεχρεώσουν.
Αυτά έγραφα χτες αλλά θα προσθέσω και μια τρέλα με πρόκριση Μάντσεστερ Σίτι στο 13,00. Πιστεύω πως η ομάδα του Πελεγκρίνι θα παίξει χωρίς άγχος σήμερα, δεν έχει να χάσει τίποτα θα βγει να κάνει το παιχνίδι της. Αντίθετα η Μπαρτσελονά μοιάζει να είναι μπερδεμένη, μπουκωμένη και χωρίς όρεξη. Ο Μέσι κάνει εμετό, ο Νέιμαρ δεν έχει πείσει, υπάρχει και το περιστατικό με την αποβολή της γυναίκας του Ινιέστα και το κλίμα έχει βαρύνει επίκινδυνα. Υπάρχει και ένας Τάτα Μαρτίνο που δέχεται απίστευτη πίεση από παντού...Θα δοκιμάσω λοιπόν στο 13,00 για την πρόκριση, σκέφτηκα και το 5,75 στο διπλό και αυτό αξίζει.

μονό αποδεκτό απόδοση 2,20 ποντάρισμα 80 μονάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5

μονό αποδεκτό απόδοση 13,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
Πρόκριση Μάντσεστερ Σιτι

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 280
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 90
ΚΑΒΑ 190

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου