Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ


Εύκολα και χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι εξασφάλισαν την πρόκριση τους στους ''8'' του Champions League απέναντι στην Σάλκε και την Γαλατασαράι.
Δείτε τα γκολ:



Mε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δις, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε εύκολα στην νίκη με 3-1 επί της Σάλκε και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους 8′ του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνολικό σκορ 9-1!
Ο Πορτογάλος άσος των Μαδριλένων πέτυχε δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια και έφτασε τα 13 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο 22′ ο CR7 άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μπέιλ, η Σάλκε όμως ήταν μαχητική και ισοφάρισε με το τυχερό γκολ του Χούγκλαντ στο 31′  καθώς στο σουτ  η μπάλα κόντραρε στον Ράμος και ξεγέλασε τον Κασίγιας.
Μέσα σε δύο λεπτά η Ρεάλ σφράγισε την νίκη της, στο στο 74′ ο Ρονάλντο πέρασε τον Παπαδόπουλο μπήκε στην περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Μοράτα πέτυχε το 3-1 παίρνοντας το  ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Ρονάλντο.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Κοεντράο, Βαράν, Ράμος (70′ Καρβαχάλ), Νάτσο, Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Αλόνσο (46′ Κασεμίρο), Ρονάλντο, Χεσέ (8′ Μπέιλ), Μοράτα.
ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Χούγκλαντ, Χέβεντες (58′ Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινατς, Μέγερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81′ Ανάν), Νόισταντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46′ Σάλαϊ).


Δείτε το video!



Πολύ εύκολα και χωρίς να ιδρώσει η Τσέλσι έφτασε στην νίκη με 2-0 επί της Γαλατασαράι και εξασφάλισε την πρόκριση στους ‘’8’’ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την αποθέωση γνώρισε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Το γρήγορο γκολ του Ετό στο 4’ και αυτό το Κέιχιλ στο 42’ σφράγισαν  την άνετη επικράτηση των ‘’μπλέ’’. Η Γαλατασαράι του Μαντσίνι δεν πάλεψε καθόλου και δεν απείλησε σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους.
Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι να τον τιμά για την οκταετή του προσφορά στον σύλλογο. Την αποθέωση γνώρισε από το οπαδούς της Τσέλσι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκαρ (81′ Σίρλε), Αζάρ, Γουίλιαν (90+’ Κάλας), Ετό (85′ Τόρες).
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγες, Σεντζού, Καγιά, Εμπουέ (77′ Χάιροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνέιντερ, Γεκτά (67′ Μπαλτά), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (54′ Μπουλούτ)

Δείτε τα γκολ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου