Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

MAΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ...


''Ο Ζοζέ έχει τον τρόπο του'' ήταν ο χτεσινός μας τίτλος και το βράδυ ήρθε η απόλυτη δικαίωση. Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Μουρίνιο, κέρδισε κατά κράτος τον Πελεγκρίνι, με την Τσέλσι να πάιρνει εύκολα την νίκη με 0-1 και να έχει και τρία δοκάρια. Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, ο Πορτογάλος έδωσε την μπάλα στη Σίτι και με σωστή πίεση στο δικό του μισό έφευγε σε αντεπιθέσεις με τις σαϊτες Γουίλαν, Ραμίρες και Αζάρ , απέναντι στην ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία της Σίτι. Ο Πελεγκρίνι έχει το ελαφρυντικό της απώλειας της τελευταίας στιγμής με τον Φερναντίνιο...αλλά η απόφαση του να τον αντικαταστήσει στα χαφ με τον Ντεμικέλις ήταν απλά τραγική. Σπουδαία νίκη λοιπόν και όχι με λεωφορεία και τρένα όπως περίμεναν όλοι αυτοί που δεν γουστάρουν τον Ζοζέ.
''Ο Ντεμικέλις αμυντικό χαφ...πάρτι θα κάνουμε''

Πληρωθήκαμε και από εδώ με αυτό το τεράστιο διπλό και πληρωθήκαμε γιατί διαβάσαμε σωστά το ματς, που για μένα είναι διπλή χαρά.
Κάναμε μεγάλη εισαγωγή αλλά την άξιζε ο Special One, πάμε τώρα στα δικά μας με το σημερινό μενού να έχει ελάχιστες επιλογές και θα ποντάρουμε σε μια τριάδα ρίσκου, ενώ ήδη έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό μενού που έχει περισσότερες επιλογές.




ΜΠΕΡΙ-ΟΞΦΟΡΝΤ Χ: H Mπέρι μάχεται για την παραμονή και διατηρεί την έδρα της αήττητη στα τελευταία εφτά ματς. Από την άλλη η Όξφορντ κυνηγάει την άνοδο βρίσκεται στην τρίτη θέση και είναι αήττητη εκτός έδρας φέτος σε 12 ματς. Θα πάω με το Χ που δεν καταστρέφει καμία από τις δύο.

ΡΟΝΤΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: Κρίσιμο ματς και για τις δύο. Η Ρόντα έχει μπλέξει για τα καλά στην μάχη του υποβιβασμού καθώς είναι τρίτη από το τέλος και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Η Φέγενορντ δεν κατάφερε να κερδίσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έχει μείνει 7 βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ στην μάχη του τίτλου και δεν έχει άλλα περιθώρια, θέλει οπωσδήποτε την νίκη σήμερα. Θα πάω με τα πολλά γκολ με την Ρόντα να έχει 4 οβερ 3,5 στα τελευταία 6.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΤΕΡ: Ημιτελικός κυπέλλου, υπάρχει και ρεβάνς. Η Ουντινέζε έφτασε ως εδώ έχοντας αποκλείσει Μίλαν και Ίντερ και μάλιστα εκτός έδρας. Η Μοντέλα από την άλλη θέλει την πρόκριση στον τελικό μετά από 13 χρόνια για την Φιορεντίνα και φάνηκε με τις αλλαγές που έκανε στην ήττα από την Κάλιαρι για να έχει ξεκούραστους τους παίχτες του για σήμερα. Περιμένω κλειστό ματς καθώς υπάρχει και η ρεβάνς, η Ουντινέζε θα είναι προσεκτική για να μην δεχτεί το εντός έδρας γκολ και η Φιορεντίνα από όταν χτύπησε ο Ρόσι επιθετικά δεν έχει λύσεις και είναι σφιχτή. Το άντερ πληρώνει 1,65 αλλά είναι πολύ πιθανό αν βάλουμε στην εξίσωση και την ατέλειωτη βροχή που πέφτει τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία και σίγουρα θα έχει ''βαρύνει'' το γήπεδο.

τριάδα απόδοση 11,26 ποντάρισμα 22,5 μονάδες
ΜΠΕΡΙ-ΟΞΦΟΡΝΤ Χ
ΡΟΝΤΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΤΕΡ

ΥΓ. Υπήρξε μια σκέψη για το Χ2 της Αλκμάαρ.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 480
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 3/2   142,5
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 622,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 22,5
ΚΑΒΑ 600


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου