Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΡΕΑΛ, ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το παίρνει πάνω του σήμερα...έχει γενέθλια
Πιάσαμε το δύσκολο χτες (την ισοπαλία) και χάσαμε τα θεωρητικά εύκολα, το οβερ 3,5 της Φέγενορντ(1-2) και το αντερ της Ουντινέζε(2-1). Σήμερα το πρόγραμμα βγάζει άπειρες επιλογές, έχει ματσάρες, έχει Σούπερ Λιγκ...γεμάτη μέρα. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.




ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1: H Ρεάλ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Μπαρτσελόνα την Κυριακή καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο, έτσι χάλασε το σερί με τις 10 συνεχόμενες νίκες. Ο Ρονάλντο πήρε κόκκινη κάρτα αλλά σήμερα παίζει κανονικά(έχει και γενέθλια), ο Μπέιλ επιστρέφει. Η Ατλέτικο ζει μοναδικές στιγμές βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Πριμέρα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Κέρδισε εύκολα με 4-0 την Σοσιεδάδ αλλά μέχρι το 75' το ματς ήταν 1-0 και η Ατλέτικο δεν είχε και πολύ όρεξη...κάτι που τις βγαίνει στα τελευταία ματς κυρίως λόγω κούρασης. Η Ρεάλ θέλει την εκδίκηση της από την μισητή αντίπαλο, ήττα στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, εντός έδρας ήττα και για το πρωτάθλημα φέτος, ήρθε η ώρα η ''βασίλισσα'' να απαντήσει. Το σημερινό ματς το θέλει πιο πολύ, το θέμα με τον Ρονάλντο την έχει συσπειρώσει, για την Ατλέτικο λογικά το κύπελλο περνάει σε τρίτη μοίρα, πίσω από το πρωτάθλημα και το Champions League. Άσσος στο 1,85.

ΖΟΥΤΛΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΓΑΝΔΗ ΟΒΕΡ: Ημιτελικό κυπέλλου, το πρώτο ματς έληξε 0-1 υπέρ της Ζούλτε. Η Γάνδη δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί, η Ζούλτε όμως φέτος σε 31 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα. Οπότε περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ στο ματς, άλλωστε παραδοσιακά φέρνουν οβερ μεταξύ τους στην έδρα της Ζούλτε με 8 τις τελευταίες 9 φορές που έχουν συναντηθεί.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ2: Ο Πανθρακικός χρειάζεται ελάχιστους βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή, σιγά-σιγά θα αρχίσει να χαλαρώνει...Πήρε το 0-0 στην Βέροια καταλάθος, τον έσωσε ο τρίτος τερματοφύλακας Αθανασιάδης, που θα παίξει και σήμερα. Τεράστια απουσία του Κάσες για τους γηπεδούχους. Ο Πλατανιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και πάει με ψυχολογία στην Κομοτηνή να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Ενισχύθηκε σημαντικά τον Ιανουάριο με στόχο την σωτηρία. Το Χ2 πληρώνει 1,80 και νομίζω μας καλύπτει.


τριάδα απόδοση 6,43 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1
ΖΟΥΤΛΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΓΑΝΔΗ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ2

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ΟΒΕΡ: Δεν γίνεται να μην παίξεις οβερ τον φετινό ΠΑΟΚ του Στέφενς, ειδικά όταν πληρώνει 1,95. Ο ΟΦΗ έρχεται στην Τούμπα με αρκετές απουσίες, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων θα του δώσει ευκαιρίες να σκοράρει. Αλλά και μην σκοράρουν οι κρητικοί περιμένω από τους παίχτες του ΠΑΟΚ να ξεσπάσουν, όπως κάνουν συνήθως στην Τούμπα, οπότε το βγάζει και μόνος το οβερ ο Δικέφαλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ ΟΒΕΡ: H άμυνα της Καλλονής δέχεται γκολ πολύ εύκολα και σήμερα δεν θα έχει στη σύνθεση της, τον κεντρικό αμυντικό Αναστασιάδη(20 συμ) ενώ ο δεύτερος βασικός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε για τον ΠΑΣ. Πειραματικό κεντρικό δίδυμο για τους φιλοξενούμενους λοιπόν με τους Ζακουάνι και Ζος. Η Καλλονή δεν βρήκε δίχτυα στα τελευταία δύο ματς και νομίζω σήμερα θα σκοράρει καθώς επιθετικά είναι καλή ομάδα και η άμυνα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα έκανε νερά και δέχτηκε δύο γκολ.
Ο Ατρόμητος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα βρίσκει δίχτυα εύκολα στο Περιστέρι. Θα πάω με το οβερ στο 1,85.

ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1:  Η Νάπολι του Μπενίτεθ τρέχει μεγάλο ντεφορμάρισμα, την Κυριακή έχασε με κάτω τα χέρια(3-0) από την Αταλάντα, ενώ είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Μπολόνια και Κίεβο για το πρωτάθλημα. Μοναδικό θετικό η οριακή πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με 1-0 επί της Λάτσιο. Η άμυνα κάνει λάθη, ο Ρέινα τα πνίγει, επιθετικά έχει μπουκώσει...γενικά αυτήν την περίοδο δεν τραβάει η ομάδα. Από την άλλη η Ρόμα πετάει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ νίκησε και την Γιουβέντους για να φτάσει στην ημιτελικό. Στα συν για τους γηπεδούχους ότι ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο καθώς το ματς με την Πάρμα διεκόπη στο 9'. Όλα τα δεδομένα οδηγούν στον άσσο.

τριάδα απόδοση 6,49 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ΟΒΕΡ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ ΟΒΕΡ
ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 600
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 80
ΚΑΒΑ 520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου