Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ...ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Η ΡΕΑΛ


Ναι η Εμμανουέλα και ο ΟΦΗ μας ξεκίνησαν καλά την τριάδα με την νίκη επί του Πανθρακικού, αλλά το οβερ στην Ολλανδία και το γκολ-γκολ στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ δεν ήρθαν ποτέ και έτσι ο κουβάς και πάλι ήταν σύντροφος μας. Σήμερα έχουμε αρκετά ματσάκια πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.




ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΡΕΑΛ 2: H ρεβάνς του 3-0 με την Ατλέτικο να μην έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και επίσης να έχει ένα σωρό απουσίες και πάρα πολύ κούραση κάτι που φάνηκε στην ήττα της Κυριακής από την Αλμερία με 2-0. Σήμερα εκτός είναι ο Βίγια, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Κουρτουά, ο Φιλίπε Λούις και ο Τιάγκο, ενώ ο Σιμέονε ίσως κάνει και αλλαγές ξεκούρασης σε μερικούς ακόμα βασικούς. Από την άλλη η Ρεάλ πάει χωρίς απουσίες και τον Ρονάλντο κανονικά στην εντεκάδα καθώς η τιμωρία του ισχύει μόνο στο πρωτάθλημα. Στο Βιθέντε Καλδερόν η Ρεάλ έχει τρομερή παράδοση, καθώς δεν έχει χάσει τις τελευταίες 13 φορές που το επισκέφτηκε με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το διπλό έχει πέσει στο 2,05(μεγαλύτερη τιμή το 2,15 του ΟΠΑΠ) αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν εκεί. Το μοναδικό αρνητικό είναι πως η Ρεάλ δεν καίγεται για το διπλό με το 3-0 υπέρ της...όμως γιατί να μην ρίξει και άλλο το ηθικό της μισητής αντιπάλου και διεκδικήτριας του τίτλου;

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2: Το ματς αυτό είχε γίνει στις 15 Δεκεμβρίου του 2013 με την Κασίμπασα να παίρνει την νίκη με 2-1. Όμως το ματς θα επαναληφθεί γιατί ο αμυντικός της Κασίμπασα Ντόνκ στο 30' και με το σκορ στο 0-1, πέταξε μια δεύτερη μπάλα που είχε στα χέρια πάνω στον Αλμέιντα που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ντονκ και όχι κόκκινη και πέναλτι ως όφειλε. Έτσι η Μπεσίκτας ζήτησε την επανάληψη του αγώνα και δικαιώθηκε.
Δείτε την φάση:


Σήμερα θα πάμε με το διπλό καθώς η Κασίμπασα μετά την ακύρωση του συγκεκριμένου ματς έχει να κερδίσει οκτώ ματς στο πρωτάθλημα( από τις 9 Νοεμβρίου) και είναι εξαιρετικά ντεφορμέ, προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Κόνιασπορ. Στην έδρα της έχει ρεκόρ 4-2-4 κάτι που δείχνει πως δεν είναι καμιά έδρα φόβητρο. Η Μπεσίκτας  έχει ξεκινήσει πολύ καλά μετά την διακοπή με δύο νίκες και μια ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Τραμπζονσπόρ και με νίκη σήμερα μειώνει την διαφορά από την κορυφή και την Φενέρμπαχτσε στον 5 πόντους και ξαναμπαίνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στην έδρα της Κασίμπασα παραδοσιακά περνάει με νίκες, καθώς έχει να χάσει εδώ και 28 ματς με 21 νίκες και 7 ισοπαλίες. Το διπλό προσφέρεται στο 2,25 και θα το τιμήσω.

Θα πέσουν κορμιά...
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ: Ημιτελικά κυπέλλου, η ρεβάνς της νίκης με 2-1 για την Ουντινέζε. Σπουδαίο ματς και για τους δύο. Η Φιορεντίνα θέλει να φτάσει σε τελικό για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, για να σφραγίσει και την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων. Από την άλλη η Ουντινέζε έχει πάει σε τελικό μια φορά στην ιστορία της...το 1922, η φετινή κάκιστη παρουσία της στο πρωτάθλημα κάνει το σημερινό ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό ουσιαστικά εξασφαλίζει και έξοδο στο Europa League (Νάπολι ή Ρόμα ο αντίπαλος). Αναμένεται λοιπόν σήμερα να πέσουν κορμιά με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση που είναι ορθάνοιχτη με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πάω με το οβερ αφού από το πρώτο λεπτό μια από τις δύο θα ψάχνει γκολ για να πάρει το πάνω χέρι...

τριάδα απόδοση 8,99 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΡΕΑΛ 2
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 390
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 350

ΥΓ. Υπήρξε σοβαρή σκέψη και για κόντρα της Ντορτμουντ που πάει με πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά κυπέλλου. Ίσως να το συνδυάσω με κάποιο αυριανό ματς αργότερα κάνοντας update σε αυτό το κείμενο. Προς το παρών μένουμε με την τριάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου