Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ''ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ'' Η ΡΟΜΑ


Πάλι κουβά πήγαμε χτες, με πολύ άσχημο τρόπο...Μπεσίκτας και Ρεάλ έβγαλαν άνετα τα διπλά και περιμέναμε μόνο το οβερ στο Φιορεντίνα-Ουντινέζε. Το τελικό 2-0 είναι πραγματικά μαγική εικόνα, τρελός ρυθμός και πολλές φάσεις...αλλά δεν ήταν γραφτό να πληρωθούμε ούτε χθες. Κρίμα γιατί την πίστευα πολύ την τριάδα και είχαμε ποντάρει και αρκετές μονάδες. Το ξεπερνάμε και πάμε στα σημερινά, είπαμε το στοίχημα έτσι είναι, υπάρχει η περίοδος που ότι και να ποντάρεις πληρώνεσαι, υπάρχει και η περίοδος που περνάμε τώρα...Το θέμα είναι να μην υπάρχει πανικός και να κάνεις καλή διαχείριση και στις δύο περιόδους...Σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και βγάζει πολλές επιλογές.

Zερβίνιο και Πιάνιτς
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ 2: Ημιτελικός κυπέλλου Ιταλίας και ρεβάνς του 3-2 της Ρώμης. Θα πάω με το διπλό γιατί η Νάπολι είναι αναγκασμένη να επιτεθεί για να βάλει το γκολ που θα της δώσει την πρόκριση. Αυτό σημαίνει πως θα αφήσει χώρους στην Ρόμα για αντεπιθέσεις...Η Ρόμα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία στην κόντρα, με τους ταχύτατους Ζερβίνιο, Λάγιτς και Πιάνιτς. Η Νάπολι μπορεί επιθετικά να τα πάει καλά αλλά η άμυνα της έχει πολλά προβλήματα και δέχεται πολύ εύκολα γκολ με τον τερματοφύλακα Ρέινα τον τελευταίο καιρό να κάνει τις γκάφες την μία πίσω από την άλλη. Θέμα έχει δημιουργηθεί και με τους φανατικούς οπαδούς της Νάπολι και τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις. Στο ματς με την Μίλαν οι φανατικοί σκάλωσαν πανό κατά του προέδρου και φώναζαν συνθήματα εναντίον του, όμως το υπόλοιπο γήπεδο τους αποδοκίμασε φωνάζοντας ''είστε ηλίθιοι'', δίνοντας τόνο εμφυλίου στο γήπεδο (μου θυμίζει Τούμπα το σκηνικό). Ο Ντε Λαρουέντις απάντησε σε έντονο ύφος '' Η Νάπολι πριν από μένα για 20 χρόνια ήταν εξαφανισμένη από την ποδοσφαιρικό χάρτη και τώρα παίζουμε στο Champions League. Tι παραπάνω θέλουν; ''. Θα πάω με το διπλό του 3,40, θα είναι κρίσιμα τα πρώτα λεπτά αν η Ρόμα αντέξει στην λογική πίεση της Νάπολι, όσο περνάει  ώρα θα βρει τους χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα και να βάλει μπουρλότο στο ''Σαν Πάολο''.

Θα βρει τον τρόπο ο Ολυμπιακός
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2: Το 0-0 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να πάρει την πρόκριση...Οι απουσίες των Φυντανίδη, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλο για τους γηπεδούχους είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές...Ουσιαστικά λείπει όλος ο κεντρικός άξονας του Παράσχου. Επίσης ο Ατρόμητος έπαιξε Κυριακή ένα δυνατό ματς με τον Αστέρα και για 75 λεπτά αγωνιζόταν με 10 παίχτες, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έπαιξε Σάββατο και έκανε πλάκα στην Βέροια. Ο Ολυμπιακός δίνει ίσως το πιο καυτό ματς φέτος για αυτόν στην Ελλάδα και σίγουρα δεν θέλει να αποτύχει. Πιστεύω πως ο Ατρόμητος θα παίξει για το 0-0...αλλά κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το γκολ...και κάπου εκεί όλα θα τελειώσουν. Μικρό το 1,65 στο διπλό, αλλά θα το κρατήσουμε.

O Nτεπ κατά την παρουσίαση του στην Ρεν
ΟΣΕΡ-ΡΕΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕΝ: Η Οσέρ είναι πλέον μια μέτρια ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και έχει πλέον ως ανάμνηση τα μεγαλεία του παρελθόντος. Έχει έντονα οικονομικά προβλήματα και όποιον καλό παίχτη βγάλει τον πουλάει, όπως έκανε πριν λίγες μέρες με το μεγάλο αστέρι της φέτος 20χρόνο επιθετικό Ντεπ, που με τα 17 γκολ του φέτος τράβηξε το ενδιαφέρον της σημερινής αντιπάλου της Οσέρ της Ρεν και πλέον ανήκει σε αυτήν αντί 5 εκ ευρώ. Μια Ρεν που ξεκίνησε με προσδοκίες την σεζόν  αλλά βρίσκεται στην 15 θέση και έχει μοναδικό στόχο διάκρισης το κύπελλο για αυτό ενισχύθηκε σημαντικά τον Ιανουάριο αφού εκτός του Ντεπ που προαναφέραμε, αγόρασε και τον Σουηδό επιθετικό της Αιντχόβεν Τοβόινεν. Ξαναγυρίζουμε στην Οσέρ που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και αυτήν ήταν την Παρασκευή επί της Ιστρ με 1-0, με μπόλικη δόση τύχης όμως, καθώς η Ιστρ έπαιζε με 10 από το 40΄και παρόλα αυτά έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, όμως η Οσέρ στην μοναδική της ευκαιρία πέτυχε το γκολ που τις έδωσε την νίκη στο 71΄. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αρχηγού Κουλιμπαλί ''Κάναμε το χειρότερο φετινό μας ματς''. Θα πάω με την Ρεν αλλά όχι το διπλό, αλλά θα καλυφθώ με  την πρόκριση έστω και στα πέναλτι, καθώς οι δυο τους μέχρι τώρα στον θεσμό έχουν παίξει πέντε φορές παράταση, τρεις η Οσέρ και δύο η Ρεν.

Πάρτε μια ιδέα για τα κατορθώματα του Ντεπ.



τριάδα απόδοση 9,48 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
ΟΣΕΡ-ΡΕΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕΝ


Στον πρώτο γύρο η Σάντερλαντ είχε κερδίσει την Σίτι με 1-0
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H Σίτι δεν είναι καλά, τις έχουν στοιχίσει οι απουσίες των Αγουέρο, Νασρί και Φερναντίνιο. Έχει μείνει δύο ματς μακριά από το γκολ και δεν νομίζω να τριτώσει το κακό. Αυτό που θα κυνηγήσουμε είναι το γκολ της Σάντερλαντ. Η ομάδα του Πογιέτ, προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ και έχει βγει από την ζώνη του υποβιβασμού με το σερί της τρεις νίκες και μια ισοπαλία, το σερί αυτό χάλασε με την εντός έδρας ήττα το Σάββατο από την Χαλ με 0-1, αλλά η Σάντερλαντ αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 3'. Η αμυντική αστάθεια της Σίτι είναι γεγονός και η παρουσία του Μίλνερ σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Τουρέ, θα αφήσει πολλούς χώρους για να χτυπήσουν στην κόντρα οι ''Μαυρόγατες''.

Η Τότεναμ εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Η Τότεναμ με τον Σέργουν στον πάγκο της χωρίς να εντυπωσιάζει παίρνει σημαντικές νίκες και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Λίβερπουλ. Ο Αντεμπαγιόρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και σκοράρει συνέχεια. Η Νιουκάστλ βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση στην σεζόν, στα τελευταία έξι ματς έχει σκοράρει μόνο στην νίκη της επί της Γούεστ Χαμ, που ήταν και η μοναδική της στα τελευταία έξι. Η πώληση του κορυφαίου της Καμπάιγ στην Παρί, η απουσία του αρχηγού Τιοτέ και του πρώτου σκόρερ της Ρεμί, αλλά και των Ντεμπουσι, Κολοτσίνι είναι βασικοί στην αμυντική γραμμή γέρνουν πολύ την πλάστιγγα στο διπλό, ειδικά αν δεν παίξει και ο αμφίβολος Γκουφράν. Η Τότεναμ εκτός έδρας έχει τις καλύτερες επιδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Θα τιμήσω το διπλό στο 2,30.

Rotation από την Ρανιέρι ευκαιρία για την Νις
ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1Χ: Το ματς είναι το μεγάλο ντέρμπι της Κυανής Ακτής με έντονη αντιπαλότητα. Η Νις έχει μοναδικό στόχο φέτος το κύπελλο αφού στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω. Στην έδρα της έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και περιμένει πως και πως την Μονακό σήμερα. Η ομάδα του Ρανιέρι προέρχεται από την εντός έδρα ισοπαλία με την Παρί που σίγουρα την αφήνει μια γλυκιά γεύση, καθώς η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να κερδίσει. Πάντα ο Ιταλός τεχνικός της Μονακό κάνει αλλαγές στο κύπελλο, ενώ ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ματς στην καυτή έδρα της Μπαστιά. Θα πάω με το 1Χ για τους γηπεδούχους που μοιάζουν να θέλουν πιο πολύ την πρόκριση από τους Μονεγάσκους.

τριάδα απόδοση 10,14 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2
ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 350
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 290

ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην χάνει σήμερα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου