Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ

τριάδα προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο
 Mαύρα χάλια το Europa League χτες...δεν διαβάσαμε καλά τα ματς και ούτε καν πλησιάσαμε στο ταμείο. Το ξεπερνάμε και πάμε να δούμε την τριαδούλα που θα κρατήσουμε από τα σημερινά ματς.



ΝΤΑΝΤΙ Γ.-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Χ2: H Mάδεργουελ στα τελευταία 5 εκτός έδρας ματς έχει 4 νίκες και γενικά σε 12 ματς μακριά από το σπίτι της έχει μόλις 4 ήττες. Στα τελευταία 9 ματς έχει μόλις μία ήττα και αυτή από την Σέλτικ. Η Νταντί την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-2 με ανατροπή την Κλιμάρνοκ, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από 7 ματς και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το Χ2 πληρώνει 2,05 και αξίζει πονταρίσματος.

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΜΠΡΕΣΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Oι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογία και οι δύο έχουν ως στόχο την είσοδο στην οκτάδα των πλέι οφ. Η Κροτόνε στην έδρα της έχει 8 γκολ-γκολ σε 12 ματς και η Μπρέσια στα τελευταία 6 ματς έχει 5 γκολ-γκολ με την άμυνα της να δέχεται εύκολα γκολ. Το γκολ-γκολ στο 1,83 θα είναι η επιλογή μου.

ΣΑΛΚΕ-ΜΑΙΝΤΖ  ΟΒΕΡ: Όταν βλέπεις την Σάλκε να έχει 7 οβερ σε 10 ματς στην έδρα της και την Μάιντζ να έχει 9 οβερ σε 10 ματς εκτός έδρας, το όβερ αυτόματα γίνεται επιλογή. Με τις δύο ομάδες μάλιστα να έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τον δεύτερο γύρο. Το οβερ στο 1,66, αλλά είναι αρκετά πιθανό.

τριάδα απόδοση 6,26 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΝΤΑΝΤΙ Γ.-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Χ2
ΚΡΟΤΟΝΕ-ΜΠΡΕΣΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΛΚΕ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 265
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου