Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Τεράστιος κουβάς και χθες, μηδέν στα τρία...Άπειρες επιλογές σήμερα, δύο τριάδες ξεχωρίσαμε και άλλα τέσσερα σημεία που έμειναν έξω. Έχουμε και ένα τεράστιο σήμειο σαν Bonus. Πάμε να δούμε αναλυτικά.



Ο Απόλλων του Σάντζες  είναι πολύ σοβαρός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1: Ο Απόλλων με τον Λόρι Σάντζεζ είναι μια πολύ σφιχτή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παιχνίδια στην έδρα του με ισοδύναμες ομάδες τα κερδίζει, ενώ παλεύει όλα τα ματς. Ο Πανιώνος με την νίκη επί του ΠΑΣ πήρε ανάσα αλλά εκτός έδρας έχει 9 ήττες σε 13 ματς και αναμένεται να λυγίσει στην Ριζούπουλη. Σημαντική η επιστροφή του Πετρόπουλου για τους γηπεδούχους και η απουσία του Αραβίδη από τον Πανιώνιο που έχει πετύχει 8 γκολ.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΟΡΙΑΝ 1: Η Μαρσέιγ κυνηγά το Champions League είναι σε καλή φόρμα( μία ήττα στα τελευταία οκτώ) και έχασε την νίκη στην έδρα της Σεντ Ετιέν στις καθυστερήσεις. Η Λοριάν έχει ξεμείνει από στόχους, δύσκολα θα κινδυνέψει. Έχει μια νίκη στα τελευταία εφτά ματς και πολύ κακό ρεκόρ εκτός έδρας 8 ήττες σε 12 ματς. Ο Ζινιάκ με τον Παγιέ σκοράρουν για πλάκα και θα πάω με τον άσσο.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ ΟΒΕΡ: Στα εφτά τελευταία εντός έδρας της Ραπίντ είχαμε έξι οβερ, η Γκρόντιγκ εκτός έδρας έχει σκοράρει στα 10 από τα 11 ματς που έχει δώσει με τα έξι από τα οκτώ τελευταία αν είναι και οβερ 3,5. Το οβερ έχει μπόλικη τύχη.

τριάδα απόδοση 5,80 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΟΡΙΑΝ 1
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ ΟΒΕΡ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ ΟΒΕΡ: Η Στουτγκάρδη θεωρεί το ματς τελικό...αλλά έχει έξι συνεχόμενες ήττες και μια άμυνα που μοιάζει με χωνί...17 σε έξι ματς, πάντα όμως βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Η Χέρτα έχει 5 οβερ στα τελευταία έξι και ξέρει να παίζει πολύ καλά στην κόντρα. Το όβερ πληρώνει 2,00 και μου αρέσει.

O προπονητής της Θέλτα Λούις Ενκρίκε
ΘΕΛΤΑ-ΧΕΤΑΦΕ 1: Η Θέλτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία έξι έχει 4 νίκες μια ισοπαλία και μία μόλις ήττα. Προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Βιγιαρέαλ. Η Χετάφε είναι σε ελεύθερη πτώση έχει εφτά ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία εννιά ματς και προπονητής Λούις Γκαρθία σε περίπτωση ήττας σήμερα κουνάει μαντήλι. Εκτός έδρας η Χετάφε έχει 8 ήττες σε 11 ματς. Άσσος φόρμας.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1: Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Γκλάντμπαχ. Τα δύο εντός που έχασε ήταν από Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Το κάστρο της είναι θα της δώσει ώθηση, μην ξεχνάτε πως 12 νίκες στο Μπορούσια Παρκ.Η Χόφενχαιμ είναι χαλαρή και ευάλωτη αμυντικά.

τριάδα απόδοση 6,68 ποντάρισμα 25 μοναδες
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ ΟΒΕΡ
ΘΕΛΤΑ-ΧΕΤΑΦΕ 1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Η Σοσιεδάδ τις τρεις τελευταίες χρονιές έχει κρατήσει αήττητη την έδρα της απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία και άλλη μια ισοπαλία στο κύπελλο πριν λίγες μέρες. Οι βάσκοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία στα δύο ματς κυπέλλου με την Μπάρτσα και περιμένουν πως και πως το σημερινό για να πάρουν εκδίκηση. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-3-1. Θα ρισκάρω στο 7,50 και ας φάω και πέντε...

Το περσινό σκορ στο Ανοέτα
μονό αποδεκτό απόδοση 7,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
 ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 235
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 165

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου