Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Μια χαρά πήγαν χτες τα ματς του Champions League, 2 η Ατλέτικο με χωρίς να το αξίζει απόλυτα με την Μίλαν να το παλεύει και τα 2-3 γκολ στο Λονδίνο μας πλήρωσαν. Η αποβολή του Σέζνι στο 38' χάλασε μια ματσάρα που βλέπαμε μέχρι εκείνο το σημείο. Η Άρσεναλ είχε βάλει δύσκολα στα πρώτα 30' λεπτά, αλλά μετά την αποβολή ήταν αδύνατο να κοντράρει την Μπάγερν, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Πάντως το πρώτο μισάωρο του ματς άφησε κάποια ερωτηματικά για την Μπάγερν που ναι μεν πήρε καλό βαθμό...αλλά όχι άριστα, μας άφησε στην μέση το τέστ η αποβολή.
Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς του Europa League και την μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ.


με την ώθηση της γεμάτης Τούμπας
ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ: O φετινός ΠΑΟΚ έχει δεδομένα αμυντικά προβλήματα και σχεδόν κάθε Κυριακή του κοστίζουν γκολ στα Ελληνικά γήπεδα. Η Μπενφίκα παρά τις απουσίες που έχει από την μέση και μπροστά είναι πολύ γρήγορη ομάδα, νομίζω ότι είναι σχεδόν απίθανο να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Όμως η απουσία του Γκαράι από το κέντρο άμυνας κάνει και την Μπενφίκα εξαιρετικά ευάλωτη εκεί, καθώς ο Ζαρντέλ που θα τον αντικαταστήσει δεν είναι μέτριος και για τον αρχηγό Λουιζάο έχουν περάσει τα καλά χρόνια. Επίσης τα μπακ της Μπενφίκα Περέιρα και Σικέιρα παίζουν επιθετικά και αφήνουν κενά πίσω. Ο ΠΑΟΚ επιθετικά τουλάχιστον έχει κάποιες σταθερές και σκοράρει εύκολα, Λούκας, Στοχ έχουν καιρό να κάνουν καλό ματς, μαζί με τον σεληνιασμένο Κλάους μπορούν να χτυπήσουν την άμυνα της Μπενφίκα. Ο Ευρωπαϊκός ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει ότι κάτι το διαφορετικό και με την Τούμπα να είναι κατάμεστη μετά από πολύ καιρό, βλέπω νίκη για τον δικέφαλο με σκορ 2-1. Είναι δύσκολη η πρόβλεψη για τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά μες στην Τούμπα τουλάχιστον παίζει καλά και πιάνει ρυθμό. Η Μπενφίκα ήρθε πολύ χαλαρή και λίγο μπλαζέ..." Εμείς έχουμε στόχο το πρωτάθλημα" κτλ. Χρωστάνε μια καλή νίκη στο κόσμο του ΠΑΟΚ οι παίχτες του.



ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΟΒΕΡ: Ότι προέρχονται από διακοπή και οι δύο δεν είναι καλό. Πάντως από την εικόνα που είχαμε στο Champions League τους αρέσει να παίζουν επιθετικά. Η Βικτώρια Πλζεν με την Σίτι, Μπάγερν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έκατσε πίσω προσπάθησε να παίξε ποδόσφαιρο, το κοντέρ έγραψε 17 γκολ παθητικό...αλλά πάλεψε όλα τα ματς και με την κατάφερε να περάσει στην ισοβαθμία τους Ρώσους και να πάρει την πρόκριση στους 32 του Εuropa League. Από την άλλη η Σαχτάρ ξέρουμε την ποιότητα που έχει από την μέση και μπροστά με κύριο όπλο την ταχύτητα της στον τρόπο ανάπτυξης. Αν παίξουν όπως πριν την διακοπή το οβερ είναι πολύ πιθανό.
Eίναι τρελοί οι Ουαλοί...
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, η πρωτάρα Σουόνσι στον θεσμό με μπόλικο ενθουσιασμό και το γήπεδο κατάμεστο περιμένει με ανυπομονησία το ματς, κάτι που φάνηκε και από την επιλογή του υπηρεσιακού προπονητή Μονκ να αφήσει 8 βασικούς από το ματς Κυπέλλου με την Έβερτον την Κυριακή. Η Νάπολι προέρχεται από εβδομάδα όνειρο...Νίκη επί της Μίλαν με 3-1, πρόκριση στον τελικό κυπέλλου με φανταστική εμφάνιση και νίκη επί της Ρόμα με 3-0, και νίκη επί της Σασουόλο και παράλληλα ήττα της Φιορεντίνα που αύξησε την διαφορά μεταξύ τους στους 6 βαθμούς στην μάχη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Champions League. O Mπενίτεθ είναι γνωστός συλλέκτης τροπαίων και πάντα κυνηγάει τις υπόλοιπες διοργανώσεις εκτός του πρωταθλήματος. Οπότε σήμερα αναμένεται να βάλει ότι καλύτερο διαθέτει, κάτι που φάνηκε και με τον Ιγκουάιν που παρότι αμφίβολος τον πήρε στην αποστολή και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα ξεκινήσει κανονικά. Θα πάω με το γκολ-γκολ καθώς οι γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό και τον κόσμο τους μπορούν πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στην όχι και τόσο σταθερή άμυνα της Νάπόλι. Αντίστοιχα βέβαια και η Νάπολι μπορεί να σκοράρει με την τριπλέτα Καχεγόν, Χάμσικ, Μέρτενς πίσω από την Ιγκουάιν να είναι κίνδυνος θάνατος.

τριάδα απόδοση 7,47 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΟΒΕΡ
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ακριβές σκορ απόδοση 13,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-1

τετράδα anytime scorer απόδοση 59,39 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)
ΜΠΟΝΙ(ΣΟΥΟΝΣΙ)
ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ(ΑΛΚΜΑΑΡ)
ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΛΟΥΙΣ(ΣΑΧΤΑΡ)



κάνει καλή δουλειά στην Μακάμπι ο Πάουλο Σουόζα
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1: Η Βασιλεία ταξίδεψε στο Ισραήλ χωρίς τους δύο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς που είναι τιμωρημένοι( Σερ, Ιβάνοφ), ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ Στρέλερ είναι τραυματίας. Ο Σαλάχ πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι και ο αντικαταστάτης του Καλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Η Μακάμπι έχει πάρει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα(+9) και περιμένει το σημερινό ματς εδώ και καιρό με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί εδώ και ένα μήνα. Ο Πάουλο Σούοζα προπονητής της Μακάμπι δήλωσε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση και έδωσε σύνθημα νίκης. Η Μακάμπι στα τελευταία έχει 12 νίκες σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και αξίζει να ποντάρουμε στον άσσο του 2,55.

Παρελθόν ο Μπερντίγιεφ και το κομπολόι του μετά από 12 χρόνια
ΜΠΕΤΙΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ Χ: Η Μπέτις βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Πριμέρα και απέχει 10 βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας. Το σημερινό ματς το βλέπει σαν αγγαρεία...Η Ρούμπιν όμως φέτος έχει πολλά προβλήματα, βρίσκεται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας στην Ρωσία, έχασε τον Ιανουάριο σημαντικούς παίχτες (Νάτκχο, Ροντόν, Μαρκάνο, Ριαζάντσεφ) ενώ αποχώρησε και επί 12 χρόνια προπονητής της Μπερντίγιεφ. Το πρωτάθλημα στην Ρωσία αρχίζει σε ένα μήνα και η Ρούμπιν έχει να παίξει επίσημο ματς από τα μέσα Δεκέμβρη...Περίεργο ματς θα πάω με την ισοπαλία, που δίνει την δυνατότητα στην Ρούμπιν να πάρει την πρόκριση στην ρεβάνς και στην Μπέτις όχι τόσο απογοήτευση όσο μια ακόμη ήττα...

δυάδα απόδοση 8,41 ποντάρισμα 20,3
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1
ΜΠΕΤΙΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ Χ

δυάδα ΟΠΑΠ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΡΑΜΠΖΟΣΝΠΟΡ 4-6 ΓΚΟΛ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 195
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 19/02 135,3
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 330,3
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65,3
ΚΑΒΑ 265

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου