Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΖΕΕΝΤΟΡΦ

Μπροστά στον Μουρίνο...δεν φτουράει ο Μόγιες.

Δεύτερη σερί μέρα με ταμείο, η τριαδούλα μας πλήρωσε με απόδοση 6,44. Η Λιντς που είχαμε και τίτλο δεν τα κατάφερε τελικά και μας χάλασε την αγγλική μας δυάδα. Σήμερα έχω ξεχωρίσει εφτά σημεία, δυο τριάδες και μια μπόμπα.




ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: H Φιορεντίνα με τις μεταγραφές που κάνει δείχνει πως δεν θα τα παρατήσει, θα κυνηγήσει το champions league ως το τέλος. Άντερσον από την Γιουνάιτεντ και ο Μάτρι από την Μίλαν είναι κινήσεις που θα βοηθήσουν. Στην Κατάνια τα πράγματα είναι τραγελαφικά, στον πάτο της βαθμολογίας, εντός έδρας συντριβή την Τετάρτη στο κύπελλο με 1-4 από την Σιένα που παίζει στην Β΄κατηγορία. Απόλυση του Ντε Κάνιο και επιστροφή του Μαράν που είχε απολυθεί τον Οκτώβριο...απίθανα πράγματα. Θα βρει τον τρόπο η ομάδα του Μοντέλα να φύγει με το διπλό.


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2: Οι γηπεδούχοι έχουν ατέλειωτα οικονομικά προβλήματα και μικρό ρόστερ με πολλούς νεαρούς,βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς. Τον πάλεψαν στην Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η ήττα ήρθε με 4-3. Ο Απόλλων με τον Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο του ανεβαίνει και έχει ως στόχο την τετράδα και τα πλέι οφ. Ενισχύθηκε σημαντικά με τρεις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ακόμα τρεις κινήσεις. Θα πάω με το διπλό του 1,90 που θέλουν πολλοί οι ''Πόντιοι'', για να υποδεχτούν την επόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι την Νίκη Βόλου.


ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Σίγουρα το 1,70 είναι μικρό για ένα τέτοιο ντέρμπι, αλλά η φετινή Μάντσεστερ Γ. είναι μια μέτρια ομάδα και δεν θα έχει και πάλι στην διάθεση της τους Ρούνει και Φαν Πέρσι που είναι...ουσιαστικά η μισή ομάδα. Βάλτε στις απουσίες και τους Φελαινί, Νάνι, Γιάνγκ. Αμφίβολοι δίνονται οι Εβρά,Τζόουνς,Φέρντιναντ, Έβανς....ποιος θα παίξει ρε παιδιά; να πάω να παίξω εγώ μήπως; H Tσέλσι έχει βελτιώσει και την άμυνα της που ήταν πρόβλημα και διαρκώς ανεβαίνει...
Ο Μουρίνιο έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι, ο Μόγιες το μοναδικό ντέρμπι που έμαθε όλα αυτά τα χρόνια στο πάγκο της Έβερτον είναι αυτό εναντίον της Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος είναι αήττητος εναντίον της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και εναντίον του Μόγιες σε 9 ματς ο Σκοτσέζος δεν τον έχει κερδίσει ποτέ. Στα τελευταία 11 μεταξύ τους στο Στάμφορντ Μπριτζ το ρεκόρ είναι 6-4-1.


τριάδα απόδοση 6,19 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1


Zέεντορφ σε μια νύχτα κόουτς
ΜΙΛΑΝ-ΒΕΡΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5: Ενθουσιασμός στην Μίλαν με την έλευση του Σέεντορφ στον πάγκο της...Όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο, τα κενά στην άμυνα πάντως είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν.  Η Βερόνα δεν είναι από τις ομάδες που κλείνεται 14 οβερ σε 19 ματς έχει, μάλιστα εκτός έδρας έχει 5 οβερ 3,5 σε 9 ματς. Θα ρισκάρω με το 2,50 του οβερ 3,5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Φορμαρίσμενες και οι δύο ομάδες, με καλά σερί, μοιάζουν να έχουν βρει ρυθμό και δημιουργούν φάσεις. Από ένα γκολ μπορούν να πετύχουν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Αταλάντα ποντάρει στην έδρα της για την παραμονή, τους 17 από τους 21 βαθμούς της του πήρε εκεί. Τα τελευταία έξι εντός έδρα πάντως ήταν όλα γκολ-γκολ. Η Κάλιαρι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, πριν την ήττα από την Γιουβέντους έτρεχε ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα.

τριάδα απόδοση 9,16 ποντάρισμα 25,45 μονάδες
ΜΙΛΑΝ-ΒΕΡΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

μονό αποδεκτό απόδοση 8,50 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΒΙΛΗ 2( μπουκώθηκε η Ατλέτικο...πετάει η Σεβίλλη, αξίζει η κόντρα)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 730
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 18/01 195,45
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 925,45
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  75,45
ΚΑΒΑ 850

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου