Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ Η ΜΠΑΣΤΙΑ


Ξανά το ίδιο τραγούδι...διαβάζουμε καλά τα ματς,ένα γκολ μας τα χαλάει. Έπεσα μέσα στο ξέσπασμα της Μπάγερν(άλλη μαλακία που δεν πόνταρα τα παραπάνω γκολ), στο ξέσπασμα της Παρί...και μας τα χάλασε η Σίτυ που έμεινε στο 1-1. Το καταπίνουμε και προχωράμε στα σημερινά.

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟΒΕΡ: ωραίο ματς νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την έξοδο στο champions league. H Ρόμα είναι αήττητη αλλά προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και στο σημερινό ματς θέλει μόνο την νίκη,με την επιστροφή Τότι να έχει γεμίσει αισιοδοξία το στρατόπεδο των Ρωμαίων. Η Φιορεντίνα δεν πρόκειται να κλειστεί,τις αρέσει να παίζει επιθετικά. Περιμένω να δούμε ένα καλό με φάσεις και γκολ.

ΙΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ 1: Άμεση ανάγκη επιστροφής στις νίκες για την Ίντερ μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Μπολόνια και την Σαμπντόρια. Την Πάρμα τα τελευταία χρόνια την κερδίζουν στο Σαν Σίρο πριν από την σέντρα, με τους νερατζούρι να έχουν εφτά συνεχόμενες νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αμφίβολο τον ηγέτη Κασάνο .Θα πάω με τους γηπεδούχους στο 1,72.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: η Φέγενορντ πάει με ψυχολογία στο σημερινό ματς μετά την νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Αιντχόβεν. Η Χέρενφεν με τις μεγάλες ομάδες τα πάει καλά. Ματς με ρυθμό και πολλά γκολ. Εφτά οβερ 3,5 σε οκτώ εντός έδρα ματς έχουν οι γηπεδούχοι.

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΥΩΝ 1 :  Η Λυών έχει γίνει μια μεσαία ομάδα της Γαλλίας και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της. Βρίσκεται στην 13η θέση με απολογισμό εκτός έδρας πέντε ήττες και δύο νίκες. Το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί πλήρως και πετυχαίνει γκολ με το σταγονόμετρο. Η Μπαστιά από την άλλη έχει έδρα κάστρο με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε εφτά ματς και στο φέτος έχει στόχο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που έδειξε και με τις μεταγραφές τύπου Κράσιτς που έκανε το καλοκαίρι. Θα πάω με την έδρα και την Μπαστιά που φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

τετράδα  απόδοση 16,77 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟΒΕΡ
ΙΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ 1
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΛΥΩΝ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 170
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20


ΚΑΒΑ 150

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου