Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΑΡΙ,ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΣΙΤΥ


Μετά το διήμερο ρεπό που πήραμε,επιστρέφουμε σήμερα στον αγώνα.Το σημερινό πρόγραμμα έχει πολλά σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογές,αλλά σε όλα κάτι με κομπλάρει...Έτσι θα περιοριστώ σε μια τριάδα και μια δυάδα με ρίσκο.


ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ: έχει πάρει φόρα η Μάντσεστερ Σίτυ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.Με την εύκολη νίκη την Τετάρτη στην έδρα της Γουέστ Μπρομ έδειξε να ξεπερνά και το εκτός έδρας κόμπλεξ που έβγαζε.Η Σαουθάμπτον στα τελευταία ματς κάνει νερά,εκεί που δεχόταν γκολ με τίποτα(3 στις εννιά πρώτες αγωνιστικές) στα τελευταία πέντε έχει δεχτεί 10 γκολ.Τερματοφύλακας παίζει ο νεαρός Αργεντινός Καζανίγκα που είναι ουσιαστικά ο τρίτος στην ιεραρχία.Σήμερα είναι εξαιρετικά αμφίβολοι οι δύο βασικότατοι κεντρικοί χαφ Σνέιντερλιν και Γουανιάμα. Θα πάω στο συνδυασμό του διπλού με το οβερ,που πληρώνει 2,40,καθώς και η Σίτυ βγάζει προβλήματα στην άμυνα.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΒΕΡ 3,5: Η Βέρντερ έφαγε 15 γκολ στα τελευταία πέντε ματς,με την άμυνα της να μοιάζει με Ελβετικό τυρί,επιθετικά πάντως βγάζει φάσεις και σκοράρει εύκολα. Ευκαιρία για την Μπάγερν του Γκουαρντιόλα να κάνει και ένα ματς που δεν θα είναι βαρετό...Να ξεκολλήσει από το 2-0,3-0 και το βαρετό τέμπο.Θα πάω με το οβερ 3,5 αν και θεωρώ ότι μπορεί το σκορ να ξεφύγει και άλλο.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΟΣΟ ΟΒΕΡ 3,5: Αυτή που θα πληρώσει τα σπασμένα για την πρώτη ήττα της Παρί μετά από 36 ματς είναι η καημένη Σοσό. Η ουραγός του Σαμπιονά έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 32 γκολ παθητικό...Οι θυμωμένοι αστέρες του Μπλαν αναμένεται να ασελγήσουν πάνω στο πτώμα της.Πάμε με το οβερ 3,5.


τριάδα απόδοση 9,60 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΒΕΡ 3,5
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΟΣΟ ΟΒΕΡ 3,5

τρελή δυάδα απόδοση 14,30 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1
ΛΟΡΙΑΝ-ΡΕΝ Χ


ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ
ΛΙΝΤΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 210
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου