Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ


Άλλος ένας καταστροφικός κουβάς ήταν ο απολογισμός της χτεσινής μέρας, η κάβα πλέον έχει σχεδόν αδειάσει και χρειαζόμαστε άμεσα ένα ταμείο. Σήμερα έχω γενέθλια και να σας θυμίσω πως πέρυσι τέτοια μέρα σας είχα κεράσει τριάδα που μας έστειλε ταμείο, να δούμε αν θα το επαναλάβουμε.Θυμηθείτε το ταμείο που είχαμε πάει πέρυσι στα γενέθλια μου, πατήστε εδώ.
Τα περισσότερα ματς του Europa League είναι αδιάφορα και δύσκολα προκύπτουν σημεία. Αυτό που θα κυνηγήσουμε είναι τα πολλά γκολ με τις ομάδες χωρίς άγχος να παίζουν πιο ελεύθερα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος βέβαια να κάνουν αγγαρεία και να δούμε σβηστά ματς.



ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟΒΕΡ : Xωρίς οκτώ βασικότατους ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη η Ολλανδική ομάδα.Ενώ αναμένεται και από αυτούς που ήρθαν οι περισσότεροι να καθίσουν στον πάγκο, με την εντεκάδα να αποτελείται από αναπληρωματικούς και πιτσιρικάδες. Θυμίζω πως ο ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί και αυτό που θα μάθουμε σήμερα ποιος θα πάρει την πρώτη θέση, με τον δικέφαλο να έχει το προβάδισμα ακόμα και με ισοπαλία με 1-1, με 2-2 την πρώτη θέση παίρνουν οι Ολλανδοί. Θα πάω με το οβερ αφού και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο δεν θα έχουν ιδιαίτερο άγχος και αναμένεται να δούμε ωραίο ματς με πολλά γκολ.
Λίγα λόγια για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Εuropa League πατήστε εδώ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ ΟΒΕΡ: Η Βαλένθια είναι αδιάφορη αφού έχει κατακτήσει την πρώτη θέση και θα παίξει χωρίς άγχος και με αρκετές αλλαγές. Η Κούμπαν για να προκριθεί θέλει νίκη, ήττα της Σουόνσι και να καλύψει την διαφορά τερμάτων με την Ουαλική ομάδα που είναι στο +3 αυτήν την στιγμή. Η ομάδα του Σισέ δεν έχει άλλη επιλογή λοιπόν από το να κυνηγήσει την νίκη από το πρώτο λεπτό. Η Βαλένθια χωρίς άγχος μπορεί να κάνει ένα καλό ματς και να μας οδηγήσει στο οβερ.

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ ΟΒΕΡ: Τα πράγματα είναι απλά η Τσερνομόρετς θέλει μόνο την νίκη για να πάρει την πρόκριση από την νεανική ομάδα του Κοκού. Η Αιντχόβεν έχει πιάσει πάτο, το Σάββατο ηττήθηκε με 2-6 από την Φίτεσε και συμπλήρωσε εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει πέσει στην δέκατη θέση. Παράλληλα γνώρισε οδυνηρό εντός έδρας αποκλεισμό από το κύπελλο από την Ρόντα. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ και οι νεαροί παίχτες της (μέσο όρο κάτω από 23) δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την βαριά ήττα από την Φίτεσε αρκετοί από αυτούς έβαλαν τα κλάματα, με τον κόσμο όμως να τους χειροκροτά. Οι Ουκρανοί θα πιέσουν από την αρχή για να εκμεταλλευτούν την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η Αιντχόβεν, άλλωστε μόνο την νίκη κυνηγάνε. Γκολ περιμένω και εδώ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΝΙΕΠΡ ΟΒΕΡ: Το μόνο που κρίνεται είναι η πρώτη θέση αφού και οι δύο έχουν προκριθεί. Η Φιορεντίνα βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της δεν παραπέμπει σε παιχνίδι σκοπιμότητας, το αντίθετα θα έλεγα της αρέσει να παίζει επιθετικά και γρήγορα, έχει όμως αρκετά κενά στην άμυνα της. Η Ντνιεπρ θα βάλει ρίσκο στο παιχνίδι της αναγκαστικά αν θέλει την πρωτιά και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ.

τετράδα απόδοση 12,00 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟΒΕΡ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ ΟΒΕΡ
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ ΟΒΕΡ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΝΙΕΠΡ ΟΒΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 50
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου