Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


Tελικά ούτε τα γενέθλια μας έστειλαν στο ταμείο, πλέον έχουν μείνει μόλις 25 μονάδες στην κάβα και θα τις επενδύσουμε σήμερα. Το ματς της τρελής Χόφενχάιμ με την Ντόρτμουντ που ταξιδεύει χωρίς ουσιαστικά την αμυντική της γραμμή είναι το ματς που θα επικεντρωθούμε.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1: Tρεις συνεχόμενες ήττες είναι πολλές για τον ΠΑΣ του Τσιώλη, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Ο Εργοτέλης παρουσιάζει κάμψη στην απόδοση του και έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες αγωνιστικές. Στους Ζωσιμάδες ο ''Άγιαξ της Ηπείρου'' έχει πέντε νίκες σε εφτά ματς και μπορεί να εκμεταλευτεί την έδρα του. Στους γηπεδούχους βλέπουν το ματς σαν τελικό και ο τρόπος που έχασαν στην Κομοτηνή τους έχει πεισμώσει( ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ -ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Σαν να είδα σημάδια κούρασης στην Άρσεναλ στο ματς της Τετάρτης με την Νάπολι. Η Μάντσεστερ Σίτυ στην έδρα της έχει το απόλυτο με εφτά νίκες σε εφτά ματς και προέρχεται από θρίαμβο στο Μόναχο επί της Μπάγερν, με επική ανατροπή μάλιστα από 2-0 σε 2-3. Ο Πελεγκρίνι ξεκούρασε πολλούς βασικούς και θέλει σήμερα οπωσδήποτε την νίκη για να πλησιάσει και άλλο στην κορυφή. Θα πάω με την Σίτυ που στην έδρα της πιάνει τρελό ρυθμό, σίγουρα ο άσσος δεν είναι για 1,80, έπρεπε να δίνει πάνω από 2,00, αλλά θα το παρακάμψουμε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο, φαίνονται να είναι οι δύο που θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Ο Παναθηναϊκός βρίσκει δίχτυα πολύ εύκολα, στα 14 ματς της Superleague έχει σκοράρει στα 12, μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν σκόραρε και στην ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος επίσης έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, σε 14 δεν έχε σκοράρει μόνο στην ήττα από τον ΠΑΣ με 1-0. Το γκολ-γκολ στο 2,00 μου κάνει.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: H Nτόρτμουντ πάει με μοναδικό κεντρικό αμυντικό τον Φρίντριχ που πήρε ως ελεύθερο πριν από λίγες εβδομάδες και είναι φανερά ανέτοιμος. Από δικό του λάθος ξεκίνησε το γκολ που δέχτηκε από την Λεβερκούζεν. Αναγκαστικά ο Κλοπ θα κάνει κάποια αλχημεία για να μπαλώσει τις τρύπες. Το απουσιολόγιο περιλαμβάνει: Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλστερ, Γκουντογάν, Μπέντερ. Η Χόφενχαιμ είναι μια τρελή ομάδα, ξέρει να παίζει μόνο επίθεση και δεν νοιάζεται καθόλου για την άμυνα, με τα 35 γκολ παθητικό που έχει να χειρότερη επίδοση της Μπουντεσλίγκα μακράν. Με τις απουσίες που έχει ο Κλοπ στην άμυνα και την άμυνα σουρωτήρι των γηπεδούχων προβλέπω ματς ροντέο με πολλά γκολ. Θα πάω στο μονό αποδεκτό και το οβερ 6,5 που πληρώνει 13,00.

τετράδα απόδοση 11,78 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ -ΑΡΣΕΝΑΛ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5




μονό αποδεκτό απόδοση 13,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 6,5

Μου αρέσει αλλά δεν ξέρω πως να το συνδιάσω
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Χ: Και οι δύο πραγματοποιούν καλή πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Πάνω-κάτω είναι ισοδύναμες ομάδες και η ισοπαλία είναι πιθανή.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 25
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου