Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΑ ΗΛΙΟΥΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Πολύ κακή μέρα χτες για μας δεν πλησιάσαμε καν στον στόχο.Σήμερα το πρόγραμμα είναι καλύτερο και βγάζει προβλήματα.



ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ: μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους,η Σάντερλαντ είναι σε μαύρα χάλια,ακόμα και στο ντεμπούτο του Πογιέτ το κοντέρ έγραψε τέσσερα.Συνολικά έχει την χειρότερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό και έξι οβερ σε οκτώ ματς.Η Νιούκαστλ μια από τα ίδια προβληματική άμυνα και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.Δύο καλές απουσίες στην άμυνα για την Νιούκαστλ με τον Κολοτσίνι και ο Εμπιβά.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1: Tην Γκλάντμπαχ στην έδρα της δεν γίνεται να μην την εμπιστευτείς έχει 4 νίκες και το απόλυτο.Δεν είναι μόνο η καλή έδρα αλλά και το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει,όσες φορές έκατσα και την είδα πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις.Η Άιντραχτ έπαιζε την Πέμπτη με την Μακάμπι ,έχει επιπλέον κούραση και δύσκολα θα αντέξει στον ρυθμό των γηπεδούχων.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ: Η Παρί μοιάζει με μηχανή χωρίς φρένα με τους Ιμπραίμοβιτς και Καβάνι να βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση.Η Σεντ Ετιέν έχει 7 συνεχόμενα οβερ και θα βοηθήσει να γίνει ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ.

τριάδα απόδοση 6,96 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: O ΠΑΟΚ του Στέφενς έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και δέχεται πολύ εύκολα γκολ.Ο Πανθρακικός είναι αήττητος στα τελευταία έξι ματς και έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά φετινά του ματς.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2: H Φράιμπουργκ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και την Πέμπτη έφερε εντός έδρας ισοπαλία για το europa league με την Εστορίλ.Το Αμβούργο με τον Μαρβάικ στον πάγκο είναι πολύ βελτιωμένο και είναι τρία ματς χωρίς ήττα.Αν βελτιώσει λίγο και την αμυντική λειτουργία θα ανέβει και άλλο στην βαθμολογία.Για αρχή μπορεί να κάνει το διπλό επί της προβληματικής και κουρασμένης Φράιμπουργκ.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που για μένα θα είναι οι δύο που θα δώσουν μάχη για τον τίτλο.Και οι δύο δείχνουν να ανεβάζουν στροφές ειδικά επιθετικά.Αμυντικά πάντως έχουν τα προβληματάκια τους ειδικά η Σίτυ με την απουσία του Κομπανί να είναι τεράστια.Είναι τέτοια η ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά που από ένα γκολ το έχουν για πλάκα.

τριάδα απόδοση 9,19 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

τετράδα anytime scorer  απόδοση 50,61 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΡΟΣΙ(ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)
ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ(ΜΙΛΑΝ)
ΦΑΝ ΝΤΕ ΦΑΡΤ(ΑΜΒΟΥΡΓΟ)
ΣΟΛΝΤΑΝΤΟ(ΤΟΤΕΝΑΜ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 460
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  40
ΚΑΒΑ 420

ΥΓ Δεν είχα βάλει το ποντάρισμα μου λόγω υπερβολικής βιασύνης,40 μονάδες ήταν το παιχνίδι μου τις αφαίρεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου