Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΗΘΩΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ




Eυτυχώς που η δεν κέρδισε η Φορφάρ γιατί αν χάναμε μόνο τα 2-3 γκολ στο Ακτή -Σενεγάλη με το γκολ που μπήκε στο 97' δεν θα ήμουνα πολύ καλά σήμερα.Χωρίς να χάσουμε χρόνο πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το μικρό αλλά ενδιαφέρον σημερινό κουπόνι,θα κάνουμε και παρατυπία με την τετράδα...




ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΝΤΕΡ: Η Νιγηρία είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα πάει το ματς εκεί που θέλει ενόψει της ρεβάνς.Στον όμιλο σε έξι ματς  είχε μόνο άντερ,ο αγωνιστικός χώρος που θα γίνει το ματς είναι πολύ κακός και ο προπονητής της Νιγηρίας τον χαρακτήρισε αμμώδη και σκληρό,με περισσότερο άμμο και λιγότερο γρασίδι.Στα συν λοιπόν και αυτό για το άντερ.

ΤΥΝΗΣΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Τυνησία παίζει πολύ ανοιχτά,αλλά έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα. και στα ματς του ομίλου έφερε πέντε οβερ. Για να προκριθεί χρειάστηκε να αυτοκτονήσει το Πράσινο Ακρωτήριο αφού χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίχτη.Το Καμερούν έχει ποιότητα και θα εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Τυνησίας.Ένα γκολ από τους γηπεδούχους λοιπόν ψάχνουμε.

ΒΑΡΕΖΕ-ΤΡΑΠΑΝΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Βαρέζει έχει σκοράρει στα εφτά τελευταία ματς που έχει δώσει,αλλά και συνολικά στα 20 από τα 21 τελευταία  εντός έδρας ματς.Η Τραπάνι έχει εφτά γκολ-γκολ στα οκτώ φετινά ματς,ενώ σκοράρει εκτός έδρας πάντα εδώ και 17 ματς.Το γκολ-γκολ είναι πολύ πιθανό.

ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1: Κλασική ομάδα έδρας η Αλκοκρόν μπορεί να κερδίσει την αναιμική εκτός έδρας Νουμάνθια.

τετράδα απόδοση 10,55 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΝΤΕΡ
ΤΥΝΗΣΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΑΡΕΖΕ-ΤΡΑΠΑΝΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1

τριάδα με ισοπαλίες απόδοση 29,69 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΤΣΙΝΤΑΝΤΕΛΑ-ΠΑΝΤΟΒΑ Χ
ΛΑΤΙΝΑ-ΜΟΝΤΕΝΑ Χ
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 535
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 15
ΚΑΒΑ 520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου