Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ-2 ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ


Άσχημες μνήμες ξύπνησαν στον σημερινό αγώνα για την κατηγορία Moto 2 στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας!
Εκεί που o Marco Simoncelli έχασε την ζωή του πριν δυο χρόνια, συνέβη μια απίστευτη καραμπόλα στο ξεκίνημα του Grand Prix, που "πάγωσε" τους πάντες.


Ευτυχώς όμως, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο αγώνας γίνεται κανονικά, όπως αποφάσισαν οι αγωνοδίκες. Μάλιστα,μειώθηκε στους δώδεκα γύρους, αφού η διακοπή ήταν μεγάλης διάρκειας για να καθαριστεί η πίστα.
Μόλις στον πρώτο γύρο, μια πτώση του Axel Pons παρέσυρε και άλλους αναβάτες, που στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έγινε ένας μικρός χαμός πάνω στην πίστα!
Ο Ισπανός αναβάτης της Kalex έπεσε με την μοτοσυκλέτα του και από εκεί και πέρα σαν ντόμινο ακολούθησαν και άλλοι αναβάτες και ο λόγος γίνεται για τους Zaidi, Iturrioz, Kraisart και Immammuddin.
Ο Pons αποχώρησε έχοντας χάσει μέρος της φόρμας του στο κομμάτι του ώμου, όμως ήταν εντάξει στην υγεία του και προχωρούσε κανονικά.
Όσο για τους υπόλοιπους αναβάτες, ήταν εντάξει, δεν είχαν χτυπήσει, αν και ο αγώνας διακόπηκε αυτόματα, ώστε να καθαρίσει η πίστα και να μπορεί να ξεκινήσει αργότερα με ασφάλεια.

Όπως και να 'χει, ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο τρόμαξε τους πάντες, διότι σε μια πίστα που συνέβη ένα τραγικό γεγονός, το οποίο είναι ακόμα νωπό, κανείς δεν ήθελε να συμβεί κάτι ανάλογο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.



ΠΗΓΗ http://www.woop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου