Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

KEΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Έτσι μάλιστα,κουβάς αλλά κανονικός όχι για ένα γκολ,για δύο που έλειψαν για να βγει το οβερ  του ΠΑΟΚ.Τα τρία πάντως που είχα στα υπόψη και δεν τα έβαλα στις προτάσεις πέρασαν όλα,Μίλαν οβερ,Ιντερ 2 και Αλόνσο να τερματίσει τριάδα στην Σιγκαπούρη.
H σημερινή μέρα είναι το γλυκό μετά από ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο,από αύριο έχουμε πάλι γεμάτο κουπόνι αφού έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και κύπελλα γεμάτο πάλι το κουπόνι.



ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ ΑΝΤΕΡ 1,5: οκτώ στα οκτώ αντερ είχαμε στα ματς της superleague το τελευταίο λέτε να μας τα χαλάσει?Οι δύο χειρότερες επιθέσεις κοντράρονται...η Ξάνθη έχει βάλει ένα γκολ και ο Άρης μόλις δύο. Ο Πανόπουλος έδιωξε τον Καραγεωργίου,έβαλε τον Κεχαγιά από την ομάδα νέων στη θέση του και πούλησε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον καλύτερο παίχτη του τον Μαρτσελίνιο...δείχνοντας πως δεν έχει στόχους και φέτος.Ο Άρης πάει με το μαχαίρι στα δόντια σε όλα τα ματς αφού το άσχημο ξεκίνημα τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.Περιμένω προσεκτικό παιχνίδι και από τους δύο με όποιον βάλει το γκολ να παίρνει και την νίκη,έχω το ένστικτο ότι αυτή θα είναι ο Άρης.Έχω κάνει και πρόβλεψη ότι ο Άρης δεν θα πέσει...

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1: η Πάκος έχει ξεκινήσει τραγικά την χρονιά με εφτά ήττες σε εφτά ματς.Όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στην σημερινή της νίκη.Πρώτον οι τρεις ήττες είναι Ευρωπαικές δύο από την Ζενίτ και μία από την Φιορεντίνα την Πέμπτη.Στο πρωτάθλημα έχασε από Πόρτο,Μπενφίκα και Μπράγκα...η μοναδική ήττα που λες ότι ήταν γκέλα ήταν στο Ολανένσε.Σήμερα επιστρέφει για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο της αφού μέχρι τώρα έπαιζε σε ουδέτερα λόγω εργασιών στο δικό της. Η Σετούμπαλ έχει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και έχει πολύ κακή παράδοση με την Πάκος αφού τις εφτά από τις οκτώ φορές που την επισκέφτηκε έφυγε με σκυμμένο κεφάλι.Αν δεν κερδίσει και σήμερα η Πάκος....

ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ:η Καισέρισπορ σκοράρει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα,έχει πολλές απουσίες στην άμυνα και στόπερ θα παίξει ο αμυντικός χαφ Ντουράκ.Η Τραμπζονσπόρ του Φλοράν Μαλουντά πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Κύπρο επί του Απόλλωνα και πάει με ψυχολογία στην Καισαρεία.

τριάδα απόδοση 7,83  Ποντάρισμα 15 μονάδες
ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 (Draw no to bet): Το Μπιλμπάο του Βαλβέδρε έχει αρχίσει να μας θυμίζει την φοβερή ομάδα που μας είχε παρουσιάσει και πρόπερσι.Πολύ τρέξιμο,πολύ πάθος,ασφυχτική πίεση και ταχύτητα στην κόντρα.Η Εσπανιόλ είναι αήττητη μέχρι τώρα κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.Μπορεί να περάσουν οι Βάσκοι με διπλό από τη Βαρκελώνη και να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν εκεί(15 ματς χωρίς νίκη).Θα πάω με το 2,10 του draw no to bet(επιστροφή χρημάτων με χ) για κάλυψη στην ισοπαλία.


δυάδα απόδοση 7,87 Ποντάρισμα 15 μονάδες
ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ 2
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 (Draw no to bet)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 340
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 310

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου