Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο5

Εδώ είμαστε και πάλι...μετά από γεμάτη εβδομάδα με Ευρωπαϊκά ματς και πολλά ντέρμπι το Σαββατοκύριακο.


Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν πολύ μέτριες εμφανίσεις,ο πρώτος το πλήρωσε με την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος,ενώ ο Δικέφαλος με την φοβερή ενέργεια του Βούκιτς πήρε τους τρεις πόντους.

Ο Στέφενς είδε πως ο Σαλπιγγίδης δεν ήταν σε καλή μέρα και τον άλλαξε στο ημίχρονο με τον Βούκιτς που έχω την εντύπωση πως θα έχει τον ρόλο της αλλαγής πολυτελείας φέτος...κάτι λογικό αφού δύσκολα βγάζει ενενήντα λεπτά.


Ο Μίτσελ έβαλε αριστερό χαφ τον Ντομίνγκες,ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Αργεντινός δεν θα είναι καλός.Ο Εντινγκά και ο Γιαταμπάρε ακόμα προσαρμόζονται...δεν βοήθησαν καθόλου.Ένας Βάις ήταν η μοναδική απειλή για την άμυνα του Παναιτωλικού και τα στημένα βέβαια.Ο Μανωλάς μπορεί να μην έχει μυαλό,αλλά είναι ίσως ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής της superleague.
O Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ''πως δεν δόθηκαν σφυρίγματα στον Ολυμπιακό'' και μας έκανε όλους να δακρύσουμε...

Η μαύρη γάτα που έκανε βόλτες στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη...γκαντέμιασε το ματς και δεν μπήκε ούτε ένα γκολ.


Ο Χολέμπας φορούσε φανέλα με χορηγό ''Πάμε Στοίχημα'' οι υπόλοιποι παίχτες του Ολυμπιακού όμως όχι...αφού ο Μαρινάκης τα έσπασε με τον Μελισσανίδη και έβγαλε την χορηγία,άρα το βραβείο της γκάφας της χρονιάς μάλλον πάει στον φροντιστή της ομάδας.




Με την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΟΦΗ...με τους κρητικούς να παίζουν με 10 παίχτες από το 46',μετά από γκάφα του Σβασίγια...λογικό, σοβαρός κεντρικός  αμυντικός από το Ζιμπάμπουε απλά δεν υπάρχει.



Της καραμπόλας έγινε στο Περιστέρι και τα δύο γκολ του Ατρόμητου μπήκαν μετά από σουτ που κόντραρε σε κάποιο σώμα και άλλαξε πορεία η μπάλα...ο καημένος ο Τζόρβας έψαχνε να βρει το δίκιο του.


Ντεμπούτο Κατσικοκέρη με τον Πανθρακικό...



Έσωσε την καρέκλα του ο sir Tάκης Λεμονής με την νίκη επί του ΠΑΣ.
Απίθανη ευκαιρία από τον Ορτέγκα του Λεβαδειακού στο 1:50.



Η Καλονή ακόμα και με δέκα παίχτες από το 25',έδειξε πως είναι πολύ σκληρό καρύδι.

Επική ευκαιρία Ναβάρο στο 1:50..


Ο Μπάμ-Μπαμ πυροβόλησε και σήμερα...αλλά ο Πανιώνιος για δεύτερο σερί ματς σκόραρε στο 90' και πήρε τον πόντο.
πυροβόλησε πάλι...

Ο Πανόπουλος πούλησε τον καλύτερο του παίχτη τον Μαρτσελίνιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 700.000 ευρώ,ρίχνοντας λευκή πετσέτα για την ομάδα του
Ο Μαρτσελίνιο υπογράφει στην Μπάνι Γιας
.


Εντυπωσιακά σκορ στα ντέρμπι που είχαμε χτες....
Μπριζ-Άντερχλετ 4-0,
Αιντχόβεν-Άγιαξ 4-0
Μάντσεστερ Σίτυ-Μάντσέστερ Γ. 4-1

με τον Φαν Πέρσι στην κερκίδα δεν είχε ελπίδες η Γιουνάιτεντ

Μόλις έγινε γνωστό πως ο Φαν Πέρσι δεν θα παίξει στο ντέρμπι...ήμουνα σίγουρος πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει καμία ελπίδα,βέβαια δεν περίμενα τέτοια συντριβή.
φοβερή φώτο..

Ο καημένος ο Ρούνει το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έμοιαζε εξαιρετικά μόνος...δεν υπήρχε κάποιος άλλος να τον βοηθήσει.Ο Φελαινί έμοιαζε χαμένος...ο Κάρικ μπορεί να ήταν εξαιρετικός με τους δέκα παίχτες της Κρίσταλ Πάλλας αλλά χτες τα βρήκε μπαστούνια.Βίντιτς και Φέρντιναντ σήμερα έμοιαζαν λίγο σκουριασμένοι,ενώ η τρύπα στα δεξιά της άμυνας...είναι τεράστια.Ο Ράφαελ είναι ακόμα τραυματίας και ο Σμόλινγκ και ο Τζόουνς είναι στόπερ και παίζουν κατά ανάγκη εκεί,σε ομάδα τέτοιου επιπέδου δεν νοείται να μην μπορεί το ακραίο σου μπακ να μην μπορεί να περάσει το κέντρο.
Φοβερή εμφάνιση από Κομπανί και Αγκουέρο.


Ο Οζίλ μοιράζει ασίστ άλλες δύο στο 3-1 με την Στόουκ.(Στο video μετράνε και στο πρώτο γκολ ασίστ...δεν νομίζω όμως να ισχύει, δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας)

Πως να μην τον λατρέψουν μετά οι οπαδοί των Gunners?

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες...με τον Μίκελ να σκοράρει,αυτό και αν αποτελεί είδηση αφού ήταν το πρώτο του με την φανέλα των μπλε μετά από 185 εμφανίσεις.

Ανάσα για τον Μουρίνιο που κάνει γυμνάσια στον Μάτα...
o  Mάταπίσω από τον πάγκο,  εκτός αποστολής

Βραζιλιάνικη μαγεία για την Τότεναμ στο 94' με το φοβερό τακουνάκι του Παουλίνιο να δίνει την νίκη στην δύσκολη έδρα της Κάρντιφ.

Στον πανηγυρισμό κάβλωσε λίγο ο Παουλίνιο


Η παλιά Λίβερπουλ επέστρεψε εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον με 0-1 με τον Μινολέ να την σώζει από πιο βαριά ήττα.
Φοβερή τριπλή απόκρουση από τον Μινολέ.


Η απουσία του Κουτίνιο φάνηκε πάρα πολύ...δεν υπήρχε φαντασία μεσοεπιθετικά.


Ο Λουκάκου με παλικαρίσιο γκολ στο 85' έδωσε τους τρεις πόντους στην Έβερτον με 2-3 επί της Γουέστ Χαμ.Τα ζαχαρωτά έμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.


Ο ''φασίστας'' Πάολο Ντι Κάνιο...απολύθηκε από την Σάντερλαντ μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας.Παρά τις προσπάθειες να δώσει εξηγήσεις στους οπαδούς...



Ο Αντσελότι κατέβασε μια περίεργη αμυντική τετράδα με τον Αρμπελόα αριστερό μπακ,τον πιτσιρικά Νάτσο στόπερ και τον Σέρτζιο Ράμος στον πάγκο.Δέχτηκε γκολ στο πεντάλεπτο,αλλά από κει πέρα το ματς με την Χετάφε ήταν μονόλογος για τους Μαδριλένους...που έπαιξαν χωρίς τον Μπέιλ που τραυματίστηκε στο ζέσταμα,τελικό σκορ 4-1.
τραυματίστηκε στο ζέσταμα ο Μπέιλ

Γκολάρες από Ίσκο και Κ.Ρονάλντο.


Η Μπαρτσελόνα συνέχισε το απόλυτο των νικών, με την νίκη  0-4 μέσα στην έδρα της Βαγιεκάνο.Τα γεγονότα του ματς ήταν όμως άλλα: Πρώτον το δεύτερο σερί πέναλτι που έπιασε ο Βαλντέζ μετά από αυτό με τον Άγιαξ την Τετάρτη και η γενικότερη παρουσία του φέτος που είναι πραγματικός κέρβερος κάτω από τα δοκάρια των Καταλλανών.Το δεύτερο και πολύ εντυπωσιακό ήταν πως η Βαγιεκάνο έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 5,5 χρόνια και 316 ματς που είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από την Μπαρτσελόνα...


Η Ατλέτικο έγινε τσιμπούρι αφού είναι ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή έχοντας μόνο νίκες.Χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε με 0-2 από την έδρα της Βαγιαδολίδ.

Εντυπωσιακό διπλό για την Νάπολι μέσα στην έδρα της Μίλαν,είχε να κερδίσει στο Μιλάνο από το 1986...Η άμυνα της Μίλαν με μπροστάρη τον τερματοφύλακα Αμπιάτι έμοιαζε με σουρωτήρι και αν ο Μπενίτεθ δεν ξεκούραζε τους Ιγκουάιν και Χάμσικ ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής την Τετάρτη ίσως το κοντέρ έγραφε παραπάνω.

Ο Μπαλοτέλι έχασε πέναλτι,το πρώτο χαμένο μετά από 26 επιτυχημένες προσπάθειες στην επαγγελματική του καριέρα.

Μετά το τέλος του ματς ο τρελόΜάριο αποβλήθηκε γιατί επιτέθηκε στον διαιτητή...


Το πρώτο γκολ του Γιορέντε με την φανέλα της Γιουβέντους έδωσε την δύσκολη νίκη με 2-1 για την ομάδα του Κόντε.
Φοβερό διπλό δοκάρι μετά από σουτ του Κάρλος Τέβεζ.


Ο Μιλίτο επέστρεψε μετά από έξι μήνες,και σε ένα μισάωρο πρόλαβε να βάλει δύο γκολ στο εντυπωσιακό 0-7 της Ίντερ επί της Σασουόλο.
επιστροφή με γκολ για Μιλίτο


Η Φιορεντίνα έστω και χωρίς τον Μάριο Γκόμεζ πέρασε με διπλό από την έδρα της Αταλάντα.



Η Ρόμα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη και κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στο ντέρμπι μίσους της Ρώμης.
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Μπαλτσαρέτι ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά την επίτευξη του γκολ.
Ο Άντρε Ντίας μπήκε στο ματς στο 78' και στο 82' με μαρκάρισμα πυγμάχου στον Τότι πήγε για ντουζάκι...
κίνηση νοκ άουτ ο Άντρε Ντίας


Ανεβάζει ρυθμούς η Μπάγερν με τον Σβαίντσάγκερ στην εντεκάδα έχοντας δίπλα του στα χαφ τον Λάμ πέρασε πολύ εύκολα με 0-4 από την έδρα της Σάλκε που εξαίρεση τον ενθουσιασμό στο πρώτο δεκάλεπτο.
To χαστουκάκι εμψύχωσης του Γκουαρντιόλα στον Μπόατενγκ είναι όλα τα λεφτά.



Πρώτη απώλεια για την Ντόρτμουντ στο 1-1 με την Νυρεμβέργη με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίζει σε όλο το ματς.



Ιμπραίμοβιτς- Φαλκάο 1-1 χτες στο ντέρμπι των εκατομμυρίων στην Γαλλία.Θέμα δημιουργήθηκε με τον Καβάνι με τον Μπλαν στην συνέντευξη τύπου να λέει πως μπορεί να μην του αρέσει που παίζει στο πλάι ,αλλά το καλό της ομάδας είναι πάνω από όλα.Ο τραυματισμός του Τιάγκο Σίλβα στο 15' λεπτό σε συνδυασμό με την απουσία του Άλεξ έκαναν ευάλωτη την Παρί και θα μπορούσε να χάσει κιόλας στο τέλος.


Εντυπωσιακά τα μωρά του Κοκού στην Αιντχόβεν διέλυσαν τον Άγιαξ του πρώην συμπαίχτη του στην Μπαρτσελόνα Ντε Μπουρ με 4-0.




Φοβερές σκηνές στο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στην Μπεσίκτας με την Γαλατασαράι.Η Γαλατά είχε κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Ντρογκμπά...Στις καθυστερήσεις όμως ο Φελίπε Μέλο αποβλήθηκε και έδειξε  την φανέλα προκλητικά μπροστά στους 75.000 οπαδούς των γηπεδούχων...που έκαναν ντου στο γήπεδο και τα έσπασαν όλα.









Κλεμμένο αλλά γαμάτο...

O Μπαλοτέλι έχασε πέναλτι.

Ο Τζον Όμπι Μίκελ σκόραρε.

Η Αρσεναλ είναι στην κορυφή της Αγγλίας.

Ο Βαλντές αποκρούει πέναλτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με διαιτητή τον Χάουαρντ Γουέμπ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι πια "special one".

H Μπαρτσελόνα είχε 48% κατοχή της μπάλας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου