Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

KEΡΔΙΖΕΙ Η ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ



Εντάξει έχει καταντήσει πια αστείο...Πως χάσαμε την τριάδα μας?κλασικά για ένα γαμημένο γκολ.Αυτή την φορά ήταν το Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα,οβερ 4,5 το είχαμε 0-4 βγήκε,ο Βαλντέζ έπιασε πέναλτι και είχε ακόμα δύο τεράστιες αποκρούσεις,ο Βαλντέζ ναι καλά ακούσατε που φέτος έχει μεταμορφωθεί σε κέρβερο.
Συνεχίζουμε κανονικά,αν και δεν σας το κρύβω ότι με έχει ρίξει ψυχολογικά...


ΛΥΩΝ-ΝΑΝΤ 1: Ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη η Λυών μετά από έξι αγώνες που δεν τα κατάφερε.Πήρε παλικαρίσιο 0-0 στην Σεβίλλη από την Μπέτις την Πέμπτη και οι Γκομίς,Μπριάν επέστρεψαν κανονικά στην ομάδα.Η Νάντ εκτός έδρας χάνεται,έχει χάσει τις δέκα από τις δώδεκα φορές που ταξίδεψε στην έδρα της Λυών.

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΒΕΡ: O ΠΑΟΚ του Στέφενς παίζει πολύ επιθετικά και έχει αρκετά στην άμυνα του.Ο Πλατανιάς είναι σκληρό καρύδι έχει τέσσερις ισοπαλίες μέχρι τώρα έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς.Οι γηπεδούχοι μπορούν να βγάλουν και μόνοι τους το οβερ,αλλά νομίζω θα βοηθήσει και ο Πλατατανιάς.

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Τεράστιο ντέρμπι μίσους που σίγουρα θα έχει μπόλικο ξύλο.Η Ρόμα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με τρία στα τρία και μπορεί να κερδίσει την Λάτσιο που κερδίζει με τα ψέματα μέχρι στιγμής και έχει και την κούραση του ματς της Πέμπτης με την Λέγκια που έφτυσε αίμα για να την κερδίσει.Άσσος για τον Τότι και την παρέα του.




τριάδα απόδοση 6,63 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΛΥΩΝ-ΝΑΝΤ 1
ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟΒΕΡ
ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1

ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ: Πολύ επιθετικές ομάδες και οι δύο με πολλά κενά στην άμυνα όμως.Τέσσερα όβερ σε τέσσερα ματς για την Βιγιαρέαλ,τρία στα τέσσερα για την Θέλτα και μια ισοπαλία με 1-1 με την Γρανάδα.



ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Με τα επιθετικά όπλα που έχουν και οι δύο στην επίθεση είναι πολύ δύσκολο  να μην σκοράρουν από ένα γκολ...

το πρώτο τους ντέρμπι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. Σ. 2-3 ΓΚΟΛ: Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ και την Σίτυ να έχουν καινούριους προπονητές στο τιμόνι τους που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα.Το σύνολο 2-3 γκολ μου μοιάζει πολύ λογικό...αφού δεν περιμένω να ανοίξει πολύ το ματς.

τριάδα απόδοση 6,87 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. Σ. 2-3 ΓΚΟΛ


στα υπόψη
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ 2
ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ
ΑΛΟΝΣΟ να τερματίσει πόντιουμ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 370
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου