Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ



Όλοι περίμεναν την παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς από τον Ιβάν Σαββίδη για να γνωρίσουν τον Ολλανδό προπονητή...Τελικά αποδείχτηκε πως ο Ιβάν είχε άλλα σχέδια και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του.Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε για παραπάνω από δύο ώρες...σε μία πολύ κουραστική διαδικασία που  περισσότερο μπέρδεψε παρά ξεκαθάρισε πολλά πράγματα.


Ο Στέφενς απάντησε σε ελάχιστες ερωτήσεις και το πιο σημαντικό που είπε είναι πως υπολογίζει στην στήριξη των οπαδών, της διοίκησης και του Τύπου για φτιάξει μια οικογένεια.

Μετά πήρε φόρα ο Ιβάν και ξεκίνησε πολύ καλά,μίλησε για στήριξη στο προπονητή και χαρακτήρισε αυτόν και τους συνεργάτες του βοηθούς του Ολλανδού. Εξέφρασε την προτίμηση του να βάλει 20 εκ ευρώ στις υποδομές του ΠΑΟΚ από να τα δώσει για ακριβούς παίχτες...και ξαφνικά πέταξε ένα Ροναλντίνιο,έναν Ντρογκμπά και έναν Μπερμπάτοφ και μας ξέρανε όλους.

Έβαλε στόχο το πρωτάθλημα και μας είπε αν ο Στέφενς αποτύχει.θα πάει σπίτι του,αφού αυτή είναι η μοίρα των προπονητών στην αποτυχία να πηγαίνουν στο λογιστήριο...και έδωσε ως παράδειγμα τον Μουρίνιο.Στην συνέχεια το μάζεψε βέβαια λίγο λέγοντας πως αν παίζει καλά η ομάδα και το χάσει για λίγο τον τίτλο δεν θα τον διώξουμε.Ενώ συγκρίθηκε και με τον Αμπράμοβιτς ...λέγοντας πως αυτός έχει διώξει περισσότερους προπονητές. Δεν ξέρω πως ήχησαν όλα αυτά στα αυτιά του Στέφενς..

Στο θέμα Γκαρσία έριξε την ευθύνη στον Δώνη,λέγοντας πως αυτός ζήτησε την απομάκρυνση του Ουρουγουανού...αν και εκείνο τον καιρό έλεγε άλλα στην ανακοίνωση  που έβγαλε,τότε έριξε το βάρος στον Γκαρσία.Το καλό είναι ότι του πρότεινε θέση σε άλλο πόστο αλλά ο Πάμπλο δεν δέχτηκε και είπε πως θα αποδείξει στον καινούριο προπονητή πως έχει θέση στο γήπεδο.Να δούμε τώρα αν θα δεχτεί την απόφαση του Στέφενς που ίσως δεν τον έχει στα σχέδια του.


Για τον Δώνη είπε πως κατάστρεψε τον ΠΑΟΚ φέτος,όχι γιατί δεν πήρε το κύπελλο αλλά γιατί η ομάδα δεν παρουσίασε καμία πρόοδο.Και απαίτησε από τον Έλληνα τεχνικό να ζητήσει συγνώμη...από τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Ενώ είπε πως είχαν συμφωνήσει αν δε πάρει το κύπελλο θα απολυθεί,για αυτό μετά τον αποκλεισμό από την Τρίπολη περίμενε την παραίτηση του...''Τι πρόβλημα υπάρχει'' είπε χαρακτηριστικά.


Στήριξε απόλυτα τους Ζαγοράκη-Βρύζα και είναι σίγουρος πως δεν έχουν φάει λεφτά,απλά είπε πως απέτυχαν ως μάνατζερ.Αλλά η αιτία που ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι αυτοί οι δύο,αυτοί τον έπεισαν...για αυτό τους κρατάει δίπλα του με την ελπίδα να τον βοηθήσουν.

Για τα χρέη είπε  στον Σαμαρά(ούτε καν κύριο Σαμαρά) ότι αν δεν πάρει τα 11,5 εκ που του δίνει θα πάρει τα ...ότι πήρε και από την ΑΕΚ,δηλαδή τίποτα.


Πολύ ψηλά τον πήχη ανέβασε ο Ιβάν και δεν έκανε καλά. Ο λαός του ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα δεν ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τις αποτυχίες και τις απογοητεύσεις.Όταν μιλάς για Ροναλντίνιο και κατάκτηση champions league στην πρώτη γκέλα δίνεις το δικαίωμα να αρχίσει πολύ γρήγορα η φαγωμάρα...τα ίδια έπαθε και φέτος,αλλά μυαλό δεν έβαλε.Μπορεί στις επιχειρήσεις να πιάνει αυτό,να ανεβάζεις τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται για να φτάσεις κοντά σε αυτόν...αλλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά στον πλανήτη του ΠΑΟΚ το πράγμα δεν λειτουργεί έτσι,εκτός αν του πάνε όλα δεξιά από την αρχή....Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα χτες είναι ο Σαββίδης είναι το απόλυτο αφεντικό,αυτός αποφασίζει για όλα...και τους υπόλοιπους   τους έχει απλά για να υπάρχουν.Το θέμα είναι πως είπε και άλλη μια μεγάλη αλήθεια  χτες : ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον Σαββίδη και αναγκαστικά θα χορέψει όπως θέλει αυτός,έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι ...και όλοι μπροστά του κάνουν τουμπεκί.



ΥΓ.Το παράδειγμα με τον Στάλιν...πάντως έγραψε.Άραγε θα την θυμάται ο Στέφενς την ιστορία τον Μάιο?????Για να προλάβει να φύγει το λέω...μην τον εξαφανίσουν...
''Δε θέλω να με κατηγορήσουν ότι βάζω ένα τόσο μεγάλο στόχο. Πήραμε τον Στέφενς, θα χτίσει την ομάδα και θα βάλει στόχους. Το 1941 στον Στάλιν, είπαν ότι θα χάσει το πόλεμο. Αυτός ο στρατηγός που έιπε ότι θα χάσουν, είπε ο Στάλιν να εξαφανιστεί. Ο Στάλιν είπε ότι στο γραφείο του θα μπαίνουν μόνο αυτοί που πιστεύουν ότι θα κερδίσουμε τον πόλεμο''







Δείτε όλη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου