Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Θα πανηγυρίσουν οι Βραζιλιάνες στην κερκίδα πολλές φορές...


Το ματς του Μεξικό με την Παραγουάη ήταν αυτό που μας τα χάλασε χτες  αφού το τελικό 0-1 δεν πλησίασε στο οβερ που περιμέναμε για να πάμε ταμείο,τα δύο δοκάρια του Μεξικού θα είχαν αλλάξει την ροή του ματς.Το άντερ της εθνική μας και η νίκη για την Κολομβία ήρθαν εύκολα.
Πάμε λοιπόν στο σήμερα που έχουμε μια ωραία τριαδούλα για ποντάρισμα.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: ημιτελικός του Confederations Cup,με την γηπεδούχο Βραζιλία να δίνεται καυτό φαβορί απέναντι στην παρέα των Καβάνι,Σουάρες και Φορλάν...Παραδοσιάκα οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη κόντρα και δεν θα πέσουν αμαχητί οι Ουρουγουανοί. Στο ματς με την Ιταλία η Βραζιλία έδειξε πολλά κενά στην άμυνα,μπορεί να τα εκμεταλλευτεί ο Σούαρες με την ταχύτητα του.Η άμυνα με ηγέτη τον χτισμένο στο έδαφος Λουγκάνο δεν θα την βγάλει καθαρή από τον Νέυμαρ...Γκολ-γκολ σίγουρα και ίσως ξεφύγει το σκορ πολύ.Είναι υπερβολικό και το 4,00 στον Σουάρες για anytime scorer.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΝΤΕΡ: κέρδισαν και οι δύο στην πρεμιέρα,είπαμε σε αυτήν την διοργάνωση οι τέσσερις πόντοι δίνουν πρόκριση.Περιμένω ακριβώς ίδιο ματς με της εθνικής μας χτες,άλλωστε η Κροατία τέτοιο έκανε και στην πρεμιέρα απέναντι στην Ουρουγουάη,έβαλε το γκολ και μετά περίμενε πίσω.Το Ουζμπεκιστάν έβαλε τρία γκολ στην Ν.Ζηλανδία...κάτι που δεν το κάνει σίγουρα υπερδύναμη.Θα πάω με το αντερ και ελπίζω η σκοπιμότητα να κυριαρχήσει.

ΙΡΑΚ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΒΕΡ: καλές επιθετικές γραμμές ,αλλά και τρύπιες άμυνες παρουσίασαν στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες.Για την Αίγυπτο το σημερινό ματς είναι must win ενώ και το Ιράκ με το 2-2 της πρεμιέρας με την Αγγλία θέλει κάτι από το σημερινό ματς.



τριάδα απόδοση 6,23
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΝΤΕΡ
ΙΡΑΚ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΒΕΡ

μονό αποδεκτό απόδοση 4,00
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΟΒΕΡ 4,5

ακριβές σκορ απόδοση 41,00 stoiximan
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 4-2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου