Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΕΔΕΙΞΕ...ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ


Η Θύελλα Στανού ήταν η μεγάλη νικήτρια του σημερινού αγώνα μπαράζ που έκρινε την άνοδο στην Α΄κατηγορία,κερδίζοντας την Ελπίς Βραστάμων με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι(κανονική διάρκεια 1-1).

Ένα εκπληκτικό ματς(πολλές ευκαιρίες ,4 δοκάρια) παρακολούθησαν οι περίπου 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο του Στανού. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με απίστευτο πάθος,με τους παίχτες να δίνουν επικές μάχες και στα 120 λεπτά του αγώνα.Μετά το 1-1 της κανονική διάρκειας που διαμορφώθηκε με δυο αυτογκόλ,οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση χωρίς να αλλάξει κάτι...για να φτάσουμε στην διαδικασία των πέναλτι, η Θύελλα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Στόικο Βαλάντη που έπιασε τρία πέναλτι πήρε την μεγάλη νίκη με 3-1.

Το ματς μπορεί να μην είχε ποιότητα ούτε και όμορφο ποδόσφαιρο,αλλά οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων με την θέληση και το πάθος για νίκη που έβγαλαν στο χορτάρι μας πρόσφεραν 120 λεπτά με ομηρικές μάχες και μια άγρια ομορφιά που δύσκολα βρίσκεις σε γήπεδο.Δεν νομίζω να υπήρχε ουδέτερος θεατής που δεν έμεινε ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι.








Στο 15' είχαμε το πρώτο δοκάρι για τον Θύελλα με μακρινό φάουλ του Μαριανού.



Στο 20' ένα κουτάκι μπύρας προσγειώθηκε στον αγωνιστικό από τους οπαδούς των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή διακοπή.

Στο 25΄είχαμε την απάντηση της Ελπίς στα δοκάρια. Ο Αγγελής βρέθηκε μετά μπέρδεμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Στόικου,αλλά το σουτ που έκανε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 27' μετά από λάθος του Γκρίλη, ο Τουμπλικιώτης Αχιλέας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του Τσίκουλα,αλλά το διαγώνιο πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι

Στο 40' έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους.Ο Τουμπλικιώτης Χαράλαμπος εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα ο Τσίκουλας δεν αντέδρασε σωστά και με υπερένταση την έδιωξε πάνω στην γραμμή.Όμως ο Παπαβασιλείου που βρέθηκε με την μπάλα πάνω στην γραμμή πιεζόμενος από τους παίχτες του Στανού την έβαλε στα δίχτυα της ομάδας του.Υπάρχουν έντονα παράπονα από την Ελπίς για φάουλ πάνω στον Παπαβασιλείου(σπρώξιμο με τα χέρια).Υπήρχε κάμερα και θα μπορέσουμε να δούμε ξανά την φάση.



Παρόλο που το γκολ μπήκε σε ένα κρίσιμο σημείο η Ελπίς αντέδρασε και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο 45+1' μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γκρίλη από δεξιά ο Κακούρος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι...αλλά η μπάλα άλλαξε ελάχιστα πορεία από τον Κυργιαφίνη του Στανού και πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια...καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 45+2 ο Γκρίλης βρέθηκε πάνω στην γραμμή της περιοχής και έπιασε ένα δυνατό σουτ που έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ ο Στόικος.


Ένα πρώτο  ημίχρονο που ήταν απόλυτα ισορροπημένο,με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες αλλά τους γηπεδούχους να προηγούνται με το αυτογκόλ του Παπαβασιλείου.



Στο ημίχρονο είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα για την Ελπίς,με τον Καραβασίλη να παίρνει την θέση του Τσίκουλα που τραυματίστηκε στην φάση του γκολ και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο 46' είχαμε την ισοφάριση με έναν περίεργο τρόπο.ο Καραβασίλης έκανε το δυνατό βολέ με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή του Στανού...ο Γερακούδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τις άλλαξε πορεία...και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του...γράφοντας το 1-1.


Στο 54' ο Βούλγαρης εκτέλεσε από πλάγια το φάουλ...με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Στόικου,αλλά κανένας να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.


Στο 62' Μετά από λάθος απομάκρυνση της άμυνας της Ελπίς ο Στόικος βγήκε τετ α τετ με τον Καραβασίλη που τον νίκησε όμως κάνοντας φοβερή επέμβαση.


Στο 67' είχαμε μεγάλη τριπλή ευκαιρία για την Ελπίς μετά από κόρνερ του Κυργιαφινή,αρχικά ο Βούλγαρης σημάδεψε το δοκάρι...



Στο 81' ο Μαριανός εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους με την πρώτη εκτέλεση να βρίσκει στο τείχος ,αλλά την μπάλα να ξαναστρώνεται στον ίδιο.Το δεύτερο σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.



Στο δεύτερο ημίχρονο της κανονική διάρκειας και με το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Ελπίς,πήρε την ψυχολογία με το μέρος της και ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο της.

Στην παράταση είχαμε δύο καλές φάσεις.

Στο 107' ο Τουμπλικιλωτης Αχιλέας έκανε την σέντρα από αριστερά ο Στόικος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 112' ο Αγγελής έχασε τεράστια ευκαιρία.Μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη βρέθηκε τελείως αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή...η κεφαλιά που έκανε όμως πήγε στο κέντρο της εστίας και στην αγκαλιά του Στόικου Βαλάντη.

Οι δύο ομάδες λοιπόν έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι...με την ομάδα του Στανού να είναι πιο ψύχραιμη και να κερδίζει με 3-1. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στόικος Βαλάντης έπιασε τρία πέναλτι και ο Καραβασίλης της Ελπίς ένα.

πρώτο πέναλτι για την Ελπίς ο Βούλγαρης 0-1



Ο Μαριανός ισοφαρίζει σε 1-1



δεύτερο πέναλτι για την Ελπίς απόκρουση Στόικου στην εκτέλεση Κακούρου


ο Τουμπλικιώτης Αχιλέας κάνει το 2-1



τρίτο πέναλτι για την Ελπίς,απόκρουση στο σουτ του Πιπερά


Ο Καραβασίλης αποκρούει το πέναλτι του Στόικου κρατώντας την ομάδα του ζωντανή.


Τετάρτο πέναλτι για την Ελπίς,τρίτη απόκρουση του Στόικου στην εκτέλεση του Κυργιαφίνη.


Ο Τουμπλικιώτης κάνει το 3-1...υπέροχο video με τους πανηγυρισμούς...αλλά και την ΕΛΠΙΣ να αποθεώνεται από τους οπαδούς της παρά την ήττα.


Για την ιστορία να πω ότι το πέμπτο πέναλτι για την Ελπίς θα το εκτελούσε ο Αγγελής.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ: ΣΤΟΙΚΟΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΤΟΥΜΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ,ΜΑΡΙΑΝΟΣ,ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΟΠΙ,ΓΚΟΓΚΟΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ,ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΕΑΣ,



ΕΛΠΙΣ: TΣΙΚΟΥΛΑΣ(46' ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ)ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΤΣΕΠΑΝΗΣ(85 ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,ΠΙΠΕΡΑΣ





Η διαιτησία των Δραγάτη,Κελάζογλου,Χριστάκογλου ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές...αλλά ελέγχεται για την πολύ σημαντική φάση στο γκολ του Στανού. Θα δούμε την Δευτέρα στα στιγμιότυπα αν έκαναν λάθος.Λίγο πριν την έναρξη ζήτησαν από τους παράγοντες του Στανού να κατεβεί ένα μέρος από το πανό στην κερκίδα και αναφέρονταν με υποτιμητικούς όρους για την ΕΛΠΙΣ.



Η Θύελλα με την σημερινή της νίκη εξασφάλισε την άνοδο της στην Ά κατηγορία,ενώ θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή μέσα στην έδρα της Νικήτης.
Για την ΕΛΠΙΣ δεν χάθηκαν όλα...αφού θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ τον Ηρακλη Φώκαιας που τερμάτισε τρίτος στον Νότιο όμιλο.Ο νικητής του μπαράζ των τριταθλητών θα περιμένει το αποτέλεσμα της πρωταθλήτριας Χαλκιδικής στα μπαράζ ανόδου στη Γ' κατηγορία,αν πάρει την άνοδο αυτόματα θα ανέβει και αυτός στην 'Α.

Φοβερός ο λαός του Στανού που στήριξε την ομάδα δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα με πανό,συνθήματα,πυρσούς. Ίσως αν έλειπαν και μερικά υβριστικά συνθήματα κατά των Βραστών θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα.Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι της Ελπίς(γύρω στους 100) που στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα τους αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν στο σημερινό ματς αλλά και όλη την χρονιά.

Για το σημερινό ματς δεν θα υπάρχει κριτική για την απόδοση των παιχτών...αλλά μόνο ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.Έπαιξαν όλοι με απίστευτο πάθος,θέληση,δύναμη ,πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό δίνοντας ότι είχαν και δεν είχαν για την νίκη.Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο.
Αν πρέπει να βρω λόγο που χάθηκε το σημερινό ματς...απλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.Οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου για μένα έδωσαν τα πάντα για την νίκη....και αυτή κρίθηκε στα πέναλτι,εκεί είναι γνωστό πως κερδίζει όποιος είναι πιο τυχερός.Απλά να δώσω το τίτλο του  ΜVP στον Αγγελή που έκανε σπουδαίο παιχνίδι και αξίζει και  ένα μεγάλο μπράβο στον Καραβασίλη που ήταν κοντά στην ομάδα όλη την χρονιά,παρόλο που δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου και χθες που τον χρειάστηκε η ομάδα δήλωσε παρών και παραλίγο να γίνει και ο ήρωας της ημέρας.
Η ΕΛΠΙΣ φέτος είχε μια εντυπωσιακή χρονιά,έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην κατηγορία και αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανένας το λένε άλλωστε και τα στατιστικά.Όμως πλήρωσε ακριβά κάποιες γκέλες που είχε κάνει στον πρώτο γύρο εντός έδρας(Μεταγγίτσι,ΕΛΠΙΣ Πολυγύρου,Άγιος Νικόλας) αλλά και το 1-1 με την Παλαιόχωρα την τελευταία αγωνιστική που έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στον Στανό,θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν το χτεσινό ματς ήταν στα Βραστά.Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα όσο υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν,άλλωστε η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει πάντα τελευταία.Να πω πολλά συγχαρητήρια στο συμβούλιο της ΕΛΠΙΣ γιατί το αξίζουν και ξέρω ότι δεν το ακούν συχνά...Τα τελευταία 7 χρόνια που έχουν την ομάδα στις πλάτες τους έχουν προσφέρει πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο για να κρατήσουν την ομάδα σε τόσο καλό επίπεδο και εκτός από τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ κρίμα και για αυτούς το χτεσινό αποτέλεσμα.

Χίλια μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην ΘΥΕΛΛΑ ,που κατάφερε να κάνε μια τρελή πορεία με 20  (μαζί με το σημερινό) ματς χωρίς ήττα και πήρε πανάξια την άνοδο στην Α' κατηγορία και ακόμα ένα μπράβο γιατί αποτελείται μόνο με παιδιά από τον Στανό.Τους εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στην Α' του χρόνου και πρωταθλητές φέτος...δεν αξίζει αυτή η Νικήτη να βγει πρώτη.










λίγο πριν την αναχώρηση από τα Βραστά


ειδικά μπλουζάκια με συνθήματα είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί της Θύελλας





πανό πικάρισμα στην Ελπίς.

τα πιτσιρίκια από την παιδική ομάδα του Στανού













διακοπή λόγω πυρσών






λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι


ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Στανό Στόικος Βαλάντης

ο Βούλγαρης λίγο πριν εκτελέσει το πρώτο πέναλτι
δάκρυα χαράς από Στόικο και Γερακούδη



89 σχόλια:

  1. Δυστυχώς σ' αυτό το ματς έπρεπε να υπάρξει μόνο ένας νικητής. Μακάρι να υπήρχαν δύο...

    Ήταν ένα ματς μεταξύ των καλύτερων ομάδων του ομίλου. Μακάρι να συναντηθούμε και την επόμενη χρονιά.

    Απ' το Στανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ..ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ 14 Απριλίου 2013 - 10:25 π.μ. δεν χρειαζομαστε φιλοφρονησεις απο Στανιοτες.. τις βρυσιες σας, τις χειρονομιες απο τον Μαριανο, τα γεματα τενεκεδακια με μπυρες που ριξατε τον προπονητη μας, το αδικο πανο σας (το 15% του ροστερ ειναι Πολυγυρινοι) .. θα ερθει στιγμη που θα σας τα ανταποδωσουμε ολα αυτα, ηρθατε στα Βραστα δεν σας πειραξε κανενας, εσεις χαλασατε τις σχεσεις μας και εμεις θα πραττουμε οπως νομιζουμε οτι ειναι σωστο στην δικια μας εδρα οταν παιζουμε με σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαναρος θες να μας τρολαρεις? ειναι δυνατον να θεωρεις καλο τον Β' εποπτη?? εγω σου βγαζω οτι δεν υπηρξε καθολου η φαση με το γκολ που ηταν επιθετικο φαουλ.. αλλα ο εν λογω εποπτης στα 120' λεπτα ξερεις οτι βοηθισε μονο μια φορα τον διαιτητη? εγιναν ενα σορο φαουλ σητν περιοχη ευθυνης του και δεν βοηθουσε καθολου την διαιτητη.. κατα το 115' εδωσε ενα φαουλ και γελουσε η κερκυδα (στανιοτες κ Βρασταμινοι μαζι) και λεγανε τελικα εκανε και αυτος εστω και λιγη δουλεια.. εγω οταν εδωσε το μοναδικο φαουλ σε ολο τον αγωνα τον "φωναξα εποπτη τρελανε τους ολους στην κερκυδα" ... Γιανναρε πιστευω στο Ακμη να σε μαθαινουν οτι πλεον ο εποπτης ειναι βοηθος διαιτητη και οχι μονο για να δινει τα Offside και τα κορνερ

    Απαραδεκτη κριτικη, αν ειναι επιβραβευεις τετοιους εποπτες που δεν ειναι το σημαντικο αν κανουν λαθος την δουλεια τους, απλα δεν την κανουν καθολου την δουλεια που εχουν αναλαβει. 120 λεπτα μια φορα συκωσε την σημαια για να δωσει φαουλ.

    #Piralis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpabo ston stano gia tin morfosi poy exoyn dosi sta pedia toys na fonazoyn ibristika sintimata.eistai axii tis mirasas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σβήνεται κανένα σχόλιο.Σύμφωνα με τον κύριο Pirali στα 30 ματς που έπαιξε φέτος η Ελπίς στα 33 την έχει αδικήσει η διαιτησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε των 1:18 είσαι άδικος. Η πλειοψηφία των φιλάθλων του Στανού χειροκρότησε την ομάδα σας στο τέλος του αγώνα, εκτός κι αν δε το είδες ή μάλλον δεν θέλησες να το δεις.

    Δεν υπάρχει καμμιά αντιπαλότητα... Ήταν ένα κρίσιμο ματς, με πολύ κόσμο, τα νεύρα τεντωμένα και ήταν δύσκολο να αποφευχτούν κάποια δυσάρεστα περιστατικά - που είναι καταδικαστέα - και σε καμμιά περίπτωση δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Στανιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τα λες piralis ο εποπτης ηταν απαραδεκτος και στο γκολ του στανου εχει ευθηνη και ο διαιτητης. Tsatalas σε αλο γηπεδο εισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ειδικός διαιτησίας για να κρίνω τις φάσεις και μάλιστα χωρίς ριπλέι,το γράφω ξεκάθαρα πως υπήρχε η κάμερα και θα το δούμε αύριο,τώρα αν εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι ήταν φάουλ...τι να πω.Κύριε ανώνυμε πάνε πρώτα στο σχολείο να μάθεις ορθογραφία και μετά ξαναγράψε μου...φιλιά.

      Διαγραφή
  9. 3:11 i pliopsifia simetixe sta aisxi kai to xeirotero apo ola einai oti symmetixan sta aisxoi prwhn paiktes, paragontes, klp kai oxi oi sin8ismenoi mpaxalakides poy apla pane sto ghpedo gia na brysoyn... ti na prwto 8imi8oyme
    ton adelfo toy tamia-proponhth (b' efora kai den kserw ti allo akoma einai) na bryzi toys paiktes twn brastwn kai meta na mpainei mesa sto ghpedo kai na ka8ete sto pagko. o palaimaxos podosfairistis poy elege ton kosmo na bryzete toys brastaminoys kai edwse katalogo me tis brysies poy eprepe na lene kai pies oxi.. o allos o typos me to amaniko poy ebryze tis manes twn podosfairistwn kai sto telos bhke mesa sto ghpedo gia na dwsei to xeri stoys brastaminoys. kyrioi sygxarhthria gia thn nikh sas alla apo edw kai pera filies me brastaminoys komenes, eiste diproswpoi kseftiles. apo edw kai sto ekshs otan 8a mas dinete to xeri emeis 8a sas stelnoyme sto diaolo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαννη το μαντηλι σου


      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΡΣΙ ΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ!ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΦΩΚΑΙΕΣ ΑΑΑΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ''ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΣ ΦΩΚΑΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ'' ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΣ!


      ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  10. Πειραλης στο κοκκαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Piralis einai sto vikelidis apo ti kserw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. tsatala εισαι εκτος τοπου και χρονου. Εχει δικιο ο piralis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to gol tou stanou einai epithetiko faoyl,o b epoptis ta ekane epanw toy me toys amorfotoys staniotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. amorfotos eisai esy re pou den xsereis ti se ftaiei kai den xsereis na xaneis..
      alla imaste sinithismenoi s auta ta klapsourismata, kathe xrono pou erxontai oi theoritika ''protathlites'' kai xanoun, pera ap to oti feygoun me skimena kefalakia, meta psaxnoun dikaiologies..to idio kanete kai eseis kai den mou fenete periergo giati amfivalo an kanate katholou autokriti gia na deite ti pragmatika ftaiei

      Διαγραφή
  14. gia mena h anodos gia ta brasta xathike sto x me thn palioxora...ayto htan san dwro gia to stano!

    ta brasta einai xamena apo thn tyxh tous kai einai krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MAGKES FATE TO KLARINO SAS KAI MHN MILATE..KSAFNIKA SAS FTAINE ALLA..O YPEROPTIS SXOLIASTIS ROUMANOS POU EGRAPSE OTI HR8E K EVALE 4 GKOL ENNOONTAS OTI 8A PERASETE ANETA NA TON PEITE NA TO VOULOSI..SE PROIGOUMENI ANARTISI TOU TSATALA HPIRXSAN POLLA SXOLIA STOXEVONTAS THN OMADA TOU STANOU.ARA APO ESAS KSEKINISE H ;;ANTIPALOTITA''.MPIKA STIN DIADIKASIA NA APANTISO EPEIDI DEN XSERETE TIS SAS FTAIEI K AYTO POU 8ELO NA PO EINAI OTI H YPEROPSIAS DEN EXEI ORIA..TON MONO POU PARADEXOMAI EINAI TON ANTIPROEDRO SAS ME TO SXOLIO POU EKANE:
    Αν η ομαδα βγει τριτη , θα αξιζει την τριτη θεση , αν βγει δευτερη την δευτερη και αν βγει πρωτη θα αξιζει την πρωτη θεση.

    VGIKATE TRITOI KAI DEN XSERETE TI SAS FTAIEI KAI PSAXNETE AFORMES DIAFORES GIA NA DIMIOURGISETE KLIMA..
    HTAN ENA MATS ''ZOIS H THANATOU'' KAI GIA TIS DIO OMADES..
    TI PERIMENATE NA EINAI XALARA XORIS ENTASI;
    H MIPOS PERIMENATE TO MATS NA GINEI ME THEATES TOU DIMOTIKOU KAI TOU GYMNASIOU OPOS O TELIKOS TOU KYPELOU TOU ELLINIKOU MPASKET;
    H MIPOS DEN XSERATE TON LAO POU EXEI H THIELLA;;
    TIS DIKAIOLOGIES STON EAYTOULISAS..
    TSATALA MPRAVO SOU GIA TO REPORTAZ..
    EISAI O MONADIKOS ANTIKEIMENIKOS STHN KRITIKI KAI PANTA EKRINES VASISMENOS SE AYTA POU EVLEPES,PROSPA8OUSES NA TOUS AFYPNISEIS ME THN KRITIKH SOU ALLA AYTOI 8EORONTOUSAN PROTETHLITES AP TA MISA TIS PERIODOU KAI DISTIXOS GIA ESAS AYTA SAS FAGANE..
    KSIPNISTE KAI AXSIOPOIISTE TA PAIDIAS SAS..
    KAI KATI TELEYTAIO..
    SYNXARHTIRIA STON GRILI, STON GLAVA, STON KYRIAFINH POY EINAI PEDIA TOU XORIOU KAI PEZANE GIA THN FANELA TIS OMADAS.
    K AYTO POU THELO NA PO EINAI OTI O TSATALAS EIXE GRAPSEI POS OI PEKTES TOY STANOU 8A MASANE SIDERAA, APO ESAS MONO AYTOI TO KANANE..
    Y.G.1. MPOREI NA XSEXNAO KAPOION ALLA X8ES, AYTOI HTAN H PSIXI THS OMADOS SAS..
    Y.G.2. KOITAKSTE TI EFTAIKXE KAI MHN PSAXNETE F8INES DIKAIOLOGIES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Euxaristo gia ta kala logia pou ipes parapano tsatala gia to ssimvoulio ke tous pextes alla apo oti fanike to simvoulio eprepe na prosferi kati parapano ..fisikaexoume akoma mia eukeria i elpida de xathike akoma gia tin anodo....enna megalo euxaristo akoma se ollous tous pextes mas gia olla pou mas exoun prosferi fetos giati edo pou exi ftasi i amada ine me tis iperan8ropes 8isies pou exoun kani oloi tous ...ke enna poli ma para poloi megalo euxaristo stin iperprospa8ia tou giorgou voulari pou pano apola inei psixi tis fetinis sezon ..ke esis eki sto stano eprepe na ton xirokrotite ke na ton aggaliazete giati se ema8e polla pragmata gia to podosfero giauto anevikate ke stin a evale ke autos 1li8araki sto oti iste eki pou iste mpravo ston kosmo tou xoriou sas pou x8esitan san na ixate kapoia giorti sto xorio sas ke 1 megalo euxaristo ston kosmo ton vraston pou dimparasta8ikan x8es tin omada mas ke meriki pou x8es tous ekopse i mpori na katalavan ke den tous evrizan ........melos simvouliou vraston

      Διαγραφή
  16. στην υγεια σου γιωργο,

    γεια σου γιωργο βουλγαρη///


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://www.youtube.com/watch?v=F13FTKy3eAU

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟ, ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΗΤΑ ΣΑΣ ΑΑΑΑΦΗΣΑΑΑΑ, ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΩΤΕΒΟΥΣΙΑΝΕ, ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ??

      Διαγραφή
    2. το μπλοκ αυτό είναι δικό μου και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα ούτε την εκφράζει...Τον αν έκανε κακό ή καλό θα το κρίνει ο χρόνος.

      Διαγραφή
    3. ρε μαγκα απο που εισαι εσυ?προσεχε τα λογια σου για τον στανο.

      Διαγραφή
    4. otan 8a ftasei o politismos kai sto Stano tote 8a prosexoyme ta logia mas k emeis.

      Διαγραφή
  19. Η ομορφια του ποδοσφαιρου ειναι οτι δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Για αυτο το λογο ειναι το κορυφαιο σπορ στον κοσμο. Δεν ειμουνα στον αγωνα, αλλα απο οτι καταλαβα οι παικτες του Στανου μαλλον ηθελαν την προκριση περισσοτερο. Μπραβο σε ολους για την ωραια χρονια που ειχαμε βλεπωντας πανω απο ολα καλο ποδοσφαιρο. Σχετικα με τις μεταγραφες και λοιπες μπουρδες που αναφερονται κατα καιρους εχω να πω οτι μιλανε μερικοι κομπλεξικοι για μεταγραφες λες και ο Βουλγαρης, ο Αστεριαδης και οι αλλοι ηρθαν απο την Λατινικη Αμερικη, και δεν ειναι απο τον Πολυγυρο, ιδιος δημος, με τους οποιους βλεπωμαστε καθε μερα. Ειναι τιμη για το χωριο μας και το συμβουλιο της ομαδας που τετοιοι χαρακτηρες θελουν να παιζουν μπαλα στο χωριο μας, και μακαρι να τους εχουμε και του χρονου. Ειμαι 100% σιγουρος οτι απο ζηλια και κομπλεξ τα αναφερουν μερικοι και κακως ασχολουμαστε μαζι τους. Σχετικα με τον ανωνυμο οργανοπαικτη που με σχολιασε παραπανω, εκτος απο ορθογραφια, και ποδοσφαιρο, μαλλον δεν ξερει και αναγνωση. Αλλα εγραψα, αλλα καταλαβε. Προβλημα του, εαν ειναι απο το Στανο ας χαρει την προκριση του (αφου δεν μας νικησαν φετος), εαν ειναι απο αλλου ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει και στο επομενο μπαραζ αφου θα θελει να δει λιγο ωραιο ποδοσφαιρο και οχι μονο πατριωτικα γιουρουσια....φιλικα ο Ρουμανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AUTO HTAN TO SXOLIO SOU SE PROHGOYMENI ANARTHSH
      Σωστος ο αντιπροεδρος. Και να συμπληρωσω τι εννοω εγω το καλυτερη ομαδα. Οτι πηγα δυο φορες στην Νικητη και δεν εχασα, πηγα στο Στανο και εβαλα 4. Ηρθε Στανο και γλυτωσε λογω καιρικων συνθηκων, ηρθε η Νικητη και εχασε μονο με 1-0 αντι για 4-0. Πηγαμε Αγ. Νικολαο και μας επαιξαν αμυντικα να μην χασουν.....και φυσικα οποιος ξερει λιγο απο μπαλα θα καταλαβε οτι μονο εμεις παιζαμε δημιουργικο ποδοσφαιρο και οχι γιομες. Ρουμανος
      STHN OYSIA KANEIS ENAN APOLOGISMO GIA TO TI KANATE ME NIKITI STANO AGIO NIKOLA STHN KANNONIKH DIARKEIA TOY PROTATHLIMATOS ALLA EGO THA MEINO SE AYTES TIS FRASEIS SOU:" πηγα στο Στανο και εβαλα 4. Ηρθε Στανο και γλυτωσε λογω καιρικων συνθηκων""
      OSO KALH OMADA KAI AN EISTE (POU EISTE KALH OMADA, DEN TO AMFISVITEI KANENAS) DEN TA GRAFEIS TOSO XYMA AYTA
      GIATI H MPALA FILE ROUMANE EINAI POU@@@@ KAI TIMOREI..

      Διαγραφή
  20. γιατι τοση τρελα ρε παιδια??
    δηλαδη ξαφνικα σας φταιει ο κοσμος, οι φιλαθλοι, οι παραγοντες, οι ποδοσφαιριστες του στανου??
    δηλαδη αν χθες η ομαδα των βραστων εφευγε νικητρια απο τον
    αγωνα ολα αυτα θα υπηρχαν??
    μονο και μονο για να βρειτε αιτια-αιτιες που ηρθαν ετσι τα πραγματα για την ομαδα σας, καθεστε και ασχολεισται με τον στανο σχολιαζοντας καταστασεις που συμβαινουν στα γηπεδα ( ποσο μαλλον σε ενα ντερμπι που κρινεται ανοδος0
    στο τελος θα πειτε οτι αυτα εφταιγαν που δεν νικησατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  21. Klima den dhmhourgisan ta brasta, eseis hr8ate brasta k den plhrwsate me ton guftotsampouka sas eishthrio... epishs 8a eprepe na ntrepeste pou brizete enan an8rwpo, pou me hlio h broxh htan ekei na sas agkaliasei k na einai proponhths tis omadas sas... 0 mpala, anodos me poustia k me klwtsia mono eseis k logiko na mhn exete metagrafes, giati autoi pou einai sta brasta einai panw apo ola an8rwpoi k podosfairistes , pou sto stano oute apo to ena exei, oute apo to allo.... K pali aksioi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλοι απ τα Βραστα..Γιατι τοσο λασπολογια προς τους Στανιωτες;Σε εναν αγωνα υπαρχει και η ηττα που θα πρεπε να γνωριζεις εσυ που ονομαζεις απολιτιστους. Ανεβηκαν στην Α μετα απο 15χρονια και το αξιζαν. Η ιδιαιτεροτητα αυτου του χωριου ειναι πως δεν νοειται κανενα οικονομικο οφελος απο κανεναν τους.ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. Αν μπορειτε και εσεις καντε το λοιπον και μετα θα τους κρινετε αν ειναι αξιοι της μοιρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτό δηλαδή είναι πολιτισμός;; οκ τότε..ας είμαστε εμείς οι απολίτιστοι!!!!

      Διαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΣΑΤΑΛΑ βάλε την ρύθμιση με τον μετριασμό στα σχόλια στην ανάρτηση αυτή για να ελέγχεις την κατάσταση .

    βάλε γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση .
    βάλτην και μην ανεβάζεις τα υβριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥΓΥΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΛΗΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΙΧΤΕΑΣ ΑΠΟ ΑΡΝΑΙΑ ΚΤΛ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΔΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 4 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΜΘΗΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΕΦΑΓΑΝ 4 ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΑΠΑ ΜΠΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΠΑΛΑ?ΠΟΥ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ?ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΤΩ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΥΓΑΜΕ....ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΧΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει να απαντησει καποιος γιατι τιμωρηθηκε η εδρα των βραστων πέρυσι και την ποινη την εκτισατε φετος..
      στο γοματι με την παναγια για το κυπελλο..

      ξεχνατε τι κανατε με τον παοκ αρναιας και τους διαιτητες??

      Τελος, γι αυτους που γραφουν για τσομπανους κτλ ,
      τους λεω πως ο στανος με επισημα στοιχεια ,
      μετα απο ερευνα , τα τελευταια χρονια η εισοοδς των τελειοφοιτων λυκειων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ξεπερνάει το 90%.

      και εισοδος σε μεγαλες σχολες, ιατρικη ,πολυτεχνεια,νομικα,οικονομικα,πληροφορικη,παιδαγωγικα κτλ.


      επισης το λυκειο αρναιας ,νομιζω πριν απο δυο χρονια ηταν,
      ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχίας στις πανελλαδικες εξετασεις ,
      και παραλληλα ο στανος το μεγαλυτερο ποσοστο του λυκειο,
      αν θυμαμαι 12 στους 13,


      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

      Διαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολλα σχολια βλεπω σημερα οτι κανουν οι Στανιοτες.. περνετε και το λαπτοπ στο μαντρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ενω στα Βραστα κανετε σχολια απο τις πολυεθνικες χαχαχα
    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΥΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΙΑ ΑΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝ!


      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΟΟΣΣΣΣ ΜΑ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

      Διαγραφή
    2. χαχαχα περιμενω το επομενο σχολιο απο τον γενικο διευθυντη της πολυεθνικης Βραστων που καθεται στην δερματινη καρεκλα του και καπνιζει το cohiba πουρο του ντυμενος με brooks brothers κουστουμι :P

      Διαγραφή
  33. ΚΥΡΙΕ Ανώνυμος15 Απριλίου 2013 - 9:25 π.μ., ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ... ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΝΙΩΤΕΣ Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.... ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ, Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΑ! ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ??? Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ(ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ) ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ...... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ! ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΕΛΛΑΡΑΣ Κ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ "ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι δικαιολογία φίλη μου η κρισιμότητα του αγώνα,Οι ομάδες είναι ερασιτεχνικές και δεν νοείται να ακούγονται τέτοια πράγματα για τους αντίπαλους.
      Για όλα τα άλλα που λες σας βγάζω το καπέλο.

      Διαγραφή
  34. προς τους συγχωριανους Στανιωτες μην ασχοληθειτε αλλο...αφηστε τους στην πικρα τους!τα λενε πανω στην στεναχωρια τους επειδη χασαν την ανοδο!τουλαχιστον οταν κατσει η σκονη ελπιζω να ζητησουν συγνωμη για τα απαραδεκτα σχολια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. POTE PAIZEI NIKHTH VRASTA GIA TON TITLO TOU PROTATHLITI???
    PEITE MAS GAI NA RTHOUME NA TO DOUME..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεμίσαμε με μάγκες και από τις δύο πλευρές,που ποντάρετε στην ανωνυμία σας και γράφετε ότι σας κατέβει χωρίς να σκεφτείτε.Χαλαρώστε λίγο και όποιος είναι τόσο μάγκας και θέλει να εκτοξεύσει απειλές και βρισιές ας το κάνει επώνυμα.
    Τόσο δύσκολο είναι να γράψετε επιχειρήματα χωρίς να κάνετε επίθεση με χαρακτηρισμούς προς τους άλλους?Αυτό το πράγμα με τον πολιτισμό...είναι τελείως γελοίο και μου θυμίζει 15χρόνα που μαλώνουν για το ποιός την έχει μεγαλύτερη...
    Εμείς στα Βραστά δεν έχουμε μαντριά και γίδια ε?όλοι είμαστε επιστήμονες...
    Για τον κόσμο του Στανού τώρα να πω πως μην κρύβεστε πίσω από την κρισιμότητα του ματς για να καλύψετε αυτούς που βρίζανε τους παίχτες,ακούστηκαν απαράδεχτα πράγματα...και δεν έχει σημασία αν το φώναξαν 10,20 ή 50.Το έγραψα και στο ανάλυση μου χίλια μπράβο στο κόσμο...αλλά οι βρισιές χάλασαν την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΑΞΙΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ,
    ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,
    ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ,

    Ο ΣΤΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ,
    ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 90 ΛΕΠΤΑ,
    ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.


    ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι δύο ομάδες δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο,αλλά και οι δύο είχαν αποτέλεσμα έφτασαν να είναι πάνω από 15 ματς αήττητες και πάλεψαν για την άνοδο στο χτεσινό μπαράζ με την Θύελλα να είναι πιο τυχερή στα πέναλτι.Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαράθεση.
    Ο Στανός ποντάρει μόνο στα παιδιά του,στην συσπείρωση , στο πάθος και την θέληση που βγάζουν στο χορτάρι που ισοσταθμίζουν την έλλειψη ποδοσφαιρικής ποιότητας που ίσως έχουν.
    Η ΕΛΠΙΣ δεν έχει τόσα παιδιά από το χωριό για να μπορεί να πρωταγωνιστεί μόνο με αυτά και αναγκαστικά ψάχνει και άλλες λύσεις.Καθαρά ποδοσφαιρικά η ΕΛΠΙΣ είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο...αλλά ίσως τις έλειπε λίγο το τσαγανό(όχι στο Σαββατιάτικο ματς...που όλοι έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσοι έξυπνοι θέλουν να βρίσουν να βάζουν το επώνυμο τους...οι ανώνυμες βρισιές θα διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ! ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING ΜΕ ΜΠΑΛΑ(ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ). ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ ΦΙΛΑΦΛΩΝ, ΒΡΙΣΙΕΣ,ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΦΛΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΑΣΤΩΝ ΚΤΛ ΚΛΤ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΣΑΤΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, Ο ΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ REPLAY

      Διαγραφή
  42. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    1ον Τσαταλα στο ειπα απο καιρο να μην εχεις ανωνυμα σχολια , εσυ το αφησες για να γινετε φασαρια για να εχεις επισκεψιμοτητα , λες και δεν ξερεις οτι αρκετοι μπαινουν και γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει απλα να γινετε φασαρια.
    Υπαρχουν καποιοι μαλακες απο το χωριο και καποιοι μαλακες απο το Στανο και βριζοντε οπως τα χαζοχαρουμενα και εχουν σκεπασει , δυστυχως , τις σοβαρες και λογικες αποψεις που γραφοντε και απο τις δυο πλευρες και για το συγκεκριμενο παιχνιδι και γενικα.

    Το σαββατο η ομαδα του Στανου επαιξε δυνατα και καθαρα και μπραβο της !
    αλλα δυστυχως μια μεριδα των φιλαθλων χαλασε ολη την εικονα της και καλο ειναι , αν θελετε την γνωμη μου , να μπορεσουν οι πιο υγιεις φιλαθλοι να τους βαλουν μυαλο , οσο μπορουν να τους βαλουν γιατι καποια κεφαλια δυστυχως δεν βαζουν μυαλο.

    Η ομαδα σας ειναι παραδειγμα προς μιμηση , ας γινουν και οι φιλαθλοι της.

    Το να βριζετε μανες , να πετατε μπουκαλια κτλ μονο κακο κανετε στην ομαδα σας. ολα αυτα δεν ενθαρυνουν τους παικτες σας , το αντιθετο μαλιστα. τελειωσε το ματς και αντι μερικοι να πατε στους παικτες σας να τους αγκαλιασσετε για το μεγαλο κατορθωμα που καταφεραν ερχοσασταν να βριζετε να απειλειτε και να κανετε χειρονομιες στους δικους μας παικτες. Καποιος ειπε πιο πανω οτι μας ετσουξε που χασαμε απο τον Στανο , καμια σχεση φιλε μου , η ο Στανος ηταν , η το Γοματι η οποιοδηποτε αλλο χωριο για μας το ιδιο ηταν , ΕΜΕΙΣ δεν καταφεραμε να κερδισουμε τον αγωνα μπαραζ και την ανοδο , απο οποια ομαδα και να χαναμε το ιδιο θα στεναχωριομασταν.
    Μαθετε λοιπον καποιοι απο εκει να χαιρεστε με την δικια σας επιτυχια και οχι με την αποτυχια των αλλων.

    Για τις μεταγραφες που λετε και ξαναλετε ( το πανο σας πολυ ασχετο , μονο 2 παιδια ειναι απο πολυγυρο ) , ναι απο το χωριο ειναι καπου 10 παικτες , βασικοι και αναπληρωματικοι , αλλα αν δεν κανεις μεταγραφες δεν θα μπορεσεις σαν χωριο να εχεις ουτε αυτους τους 10 , αναγκαιο κακο.
    Τουλαχιστον προσπαθουμε οι μεταγραφες να ειναι καλα παιδια πανω απ ολα και μετα καλοι παικτες , φετος αυτο το καταφεραμε , ειχαμε καλο κλιμα ολη την χρονια , παρεϊστικο , και το ταξιδι απο το καλοκαιρι μεχρι προχτες το σαββατο το γουσταραμε παρα πολυ , δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος. Υπαρχει αλλη μια μικρη ευκαιρια , θα κανουμε παλι οτι μπορουμε και βλεπουμε....

    Οσο αφορα το σαββατιατικο ματς για την ομαδα μου , ηταν ενα απο αυτα που θα θυμαμαι παντα , δυστυχως δεν ειχε θετικη καταληξη , αλλα ετσι ειναι η ζωη

    Συγχαρητηρια στην ομαδα του Στανου και παλι για την ανοδο και για το καθαρο ποδοσφαιρο που παιζει !

    Και χαριτολογωντας να ευχηθω να μεινει η ομαδα του Στανου στην Α κατηγορια ωστε εμεις που θα ανεβουμε του χρονου στην Α .....( να λειπουν τα σχολια ) να κανουμε και παλι τετοια ωραια ματς , αλλα και να πεσετε στην Β εμεις εχουμε σκοπο να μεινουμε καμια 10ετια στην Α οποτε θα σας περιμενουμε να ανεβειτε και παλι !

    Αυτα ειχα να πω και δεν ξαναμιλαω αλλο εδω μεσα ουτε ξανα ασχολουμε με τα σχολια , οσο τα εχεις ανωνυμα τσαταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. βρε μπας και τα κανετε επειτηδες ολα αυτα (βρασταμνοι και στανιωτες μαζι) για να παρουν δημοσιοτητα τα χωρια σας???
    πολυ κοντρα βλεπω και μαλλον για στημενη μου φενεται για λογους δημοσιοτητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΨΑΡΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Γ..
      ΑΝΤΕ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ..
      ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ..

      Διαγραφή
  45. τι θα σε κανουμε?θα σε προσκυναμε?μη νοιαζεσε ερχετε και σειρα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι να σας καταλάβουμε ρεεεε!!! Ελάτε, αλλά ελάτε με την όπισθεν.. Σας περιμένουμε και σας και θα μαστε ναυλωμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φίλε Τσατάλα,
    βλέποντας τα σχόλιά σου διαπιστώνω πως είσαι γνώστης του αντικειμένου και με στέρεες απόψεις. Για να καταθέσεις άποψη πρέπει να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις και να είσαι γνώστης του αντικειμένου.
    Λοιπόν, θέλω κι εγώ να καταθέσω τις απόψεις μου μέσα από το blogg σου αφού όλη τη χρονιά κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόμουν ανελλιπώς σε κάποιο γήπεδο της Β΄ Κατηγορίας παρακολουθώντας αγώνες.
    Βρίσκομαι στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 37 χρόνια (23 ως ποδοσφαιριστής και τα υπόλοιπα υπηρετώντας το από κάποιο πόστο) και θεωρώ πως έχω αποκομίσει αρκετές εμπειρίες και πως, οι απόψεις πιθανόν να παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον.
    Ως ποδοσφαιριστής έχω βιώσει και εγώ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις (ρίψεις κερμάτων, αντικειμένων, βρισιές για μένα και την οικογένειά μου, κ.ά.)σε πολλά γήπεδα. Πίστεψέ με πως όλα αυτά τά 'χω ξεχάσει συμμετέχοντας σε πολλούς κρίσιμους αγώνες με τις ομάδες που αγωνίστηκα. Αυτό όμως που θα θυμάμαι για πάντα και έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου είναι τα δάκρυα χαράς ή λύπης που έτρεξαν από τα μάτια μου για κάθε επιτυχία ή αποτυχία της ομάδας μου. Αυτά τα δάκρυα έριξαν μαζί μου και οι φίλαθλοι εκφράζοντας τα συναισθήματά τους επιβραβεύοντας την προσπάθειά μου στο γήπεδο.
    Θέλω λοιπόν καταλήγοντας να αναφερθώ στον αγώνα της Θύελλας Στανού με την Ελπίδα, των δύο κατά την άποψή μου καλύτερων ομάδων του ομίλου που έπρεπε να αναμετρηθούν σε έναν άλλο αγώνα, αυτόν για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
    Όμως στην ουσία... Το καθαρό αθλητικό πνεύμα, το πάθος, η ένταση και ο ιδρώτας που έχυσαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν μαθήματα αθλητικής συμπεριφοράς στα 120 λεπτά του αγώνα μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και στην επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτυ όταν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου περίμενα το αποτέλεσμα.
    Τέλος, το χειροκρότημα και η κίνηση των παιδιών προς τους φιλάθλους και η ανταπόδοση των πιο πιστών φιλάθλων της κατηγορίας, του Στανού και των Βραστάμων. Νικητής λοιπόν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Στανού. Μακάρι να ξανασυναντηθούμε και του χρόνου. Τα φετινά ματς μεταξύ των δύο ομάδων έίναι από αυτά που μένουν χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων. Τα υπόλοιπα θεωρώ πως λέγονται και γράφονται από κάποιους που δεν γνωρίζουν.

    Θ.Κ.

    ΥΓ. Συγχαρητήρια στον αντιπρόεδρο της Ελπίδας για τα σχόλια και τις απόψεις του. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Θ.Κ. για τα καλά σας λόγια.Τα γράψατε όλα με το σχόλιο σας με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.Ελπίζω όλοι αυτοί που από χτες εδώ στο blog μου έχουν αναλωθεί σε χαζομάρες και εκατέρωθεν απειλές,δημιουργώντας ένα κλίμα κόντρας να καταλάβουν πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. E nai re Θ.Κ.... ayto akrivos... poli kali topothetsi....

      Y.G kai exoume katalavei poios eisai!vasanistikame alla to katalavame!

      Διαγραφή
  48. Επειδή ο κ. Tsatalas δεν είδε καλά και ήθελε να περιμένει τη σημερινή εκπομπή για να βγάλει τα συμπεράσματά του για το γκολ του Στανού, ας βγει να μας πει αν υπάρχει ή όχι φαουλ πάνω στον Παπαβασιλείου. Και για να τον προλάβω, μην αναλωθεί στη δικαιολογία οτι υπάρχει άλλος παίχτης μπροστά που κρύβει την επαφή γιατι ο ποδοσφαιρισής του Στανού Μαριανός τρέχει με προτεταμένα τα χέρια και ο ποδοσφαιριστής των Βραστών Παπαβασιλείου παίρνει τη μπαλα μαζί του και μπαίνει και αυτός στην εστία. Για την ιστορία να αναφέρω οτι ο Μαριανός αμέσως μετα απορούσε πως δε σφύριξε φάουλ ο κ. Δραγάτης. Αυτά από μένα. Συγχρητήρια στο Στανό για την πρόκριση στον τελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μανία που έχουμε με τους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα,πάντα αυτοί φταίνε και πάντα με αυτούς ασχολούμαστε,το έχουμε κάνει επιστήμη το θέμα.Tην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ματσάρες στο champions league
      (Ντόρτμουντ-Μάλαγα 3-2,Γαλατασαράι -Ρεάλ 3-2) και όλα τα site από την Ελλάδα αντί να ασχολούνται με το θέαμα και το ποδόσφαιρο είχαν πρώτο θέμα τα λάθη της διαιτησίας.

      Μετά λοιπόν τα ριπλέι που είδα από την εκπομπή μπορώ να πω πως ναι ήταν επιθετικό φάουλ στον Παπαβασιλείου και ο κύριος Δραγάτης δεν το είδε. Αλλά η φάση ήταν πολύ δύσκολη και σίγουρα δεν είχε δόλο,αν ήθελε να βοηθήσει τον Στανό μπορούσε να το κάνει...αλλά τα περισσότερα σφυρίγματα του ήταν σωστά.Και κάτι ακόμα για το γκολ του Στανού για να καταλάβετε στο ημίχρονο που ρωτούσαμε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διαιτητές οι περισσότεροι δεν ήξεραν να μας πουν ποιός έβαλε το γκολ...

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ. Με κάλυψες. Αλλοίωση αποτελέσματος συνεπάγεται αυτό. Και δεν ασχολουμαστε με λάθος σφυρίγματα για φαουλ στο κεντρο του γηπέδου αλλά με το μοναδικό γκολ που κατάφερε σε 3 παιχνίδια φέτος να βάλει ο Στανός στην Ελπίς, το οποίο και ήταν πεντακάθαρο φάουλ. Οι διαμορτυρίες - το τονίζω - και όχι οι δικαιολογίες, όπως αναφέρουν όλοι πιο πάνω, δεν το αλλάζουν αυτό. Το γκολ μέτρησε για την ιστορία, εξου κι ο λόγος που συγχαίρω την ομάδα του Στανού για την πρόκριση. Ευχαριστώ που πήρες θέση.

      Διαγραφή

  49. ετσι ειναι στην ηττα τα παντα μαας φταινε,
    η διαιτησια , η τυχη (το ακουσαμε και αυτο) , τα γηπεδα , ο κοσμος , τα παντα όλα εκτός απο τους εαυτους μας.

    τετοιου ειδους πραγματα και τετοιες εγωιστικες λογικες δεν χωρανε στο γηπεδο και στο ποδοσφαιρο ,
    να παραδεχεστε την ηττα ,
    και να μην προσπαθεις να μειωσεις την αξια του αλλου ..

    ακομα και πεναλτι ζητησατε , τι να πω??

    υ.γ την λαθος αντιδραση του τσικουλα στην φαση του γκολ γιατι δεν την αναφερεις??

    υ.γ 2 περαστικα στον τσικουλα για τον τραυματισμο του.

    καλο ξημερωμα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η περιγραφή του γκολ που κάνω...για ξαναδιάβασε...


      Στο 40' έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους.Ο Τουμπλικιώτης Χαράλαμπος εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα ο Τσίκουλας δεν αντέδρασε σωστά και με υπερένταση την έδιωξε πάνω στην γραμμή.Όμως ο Παπαβασιλείου που βρέθηκε με την μπάλα πάνω στην γραμμή πιεζόμενος από τους παίχτες του Στανού την έβαλε στα δίχτυα της ομάδας του.Υπάρχουν έντονα παράπονα από την Ελπίς για φάουλ πάνω στον Παπαβασιλείου(σπρώξιμο με τα χέρια).Υπήρχε κάμερα και θα μπορέσουμε να δούμε ξανά την φάση.

      Διαγραφή
  50. ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΝΗΚΗΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ela re psolara na to tragoudisis mesa sthn nhkhth an exeis arxidia

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  51. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΙΣΑΝ!!!!!!!ΒΑΜΟΣ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ??????ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΙΜΟΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013-1.09Π.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kai thn kyriakh tha ginei ths poytanas!!!!!!!!!!thiellara gama ta moynia ksana na trelathw!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΗ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΗΗΗΗ.....ΑΙΝΤΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΜΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΑΝΩΝΙΜΟΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013-1.09Π.Μ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ?????????ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕΟΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ Ανώνυμε 22 Απριλίου 2013 - 7:58 μ.μ. ΕΔΩ Ανωνυμος 18 Απριλίου 2013 - 1:09 π.μ. ΑΠΟ ΣΤΑΝΟ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΟ;
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙΙ.
      ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΗΗΗΗ.

      Διαγραφή
  56. nhkhth mpoyrdelo sto poytso moy se thelw!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδιά είναι ανάγκη να βρίζετε χωρίς λόγο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΕΕΟΟΟ ΘΥΕΛΛΑΡΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή