Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Δεν πρόκειται να στηθεί...ο Ατρόμητος στον ΟΦΗ


Εντάξει χτες τα ξημερώματα τραβήξαμε τα βυζιά μας όπως είχαμε υποσχεθεί,όταν περιμένεις να κλείσεις τριάδα με το γκολ-γκολ στο Ντάλας -Λος Άντζελες και οι δύο ομάδες χάνουν από ένα πέναλτι στο 0-0 τι άλλο μπορείς να κάνεις?Μας λείπει η τύχη...και να δούμε πότε θα την βρούμε.
Δεν έχω πολύ χρόνο και θα πάω γρήγορα στα σημερινά.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ: η Γκλάντμπαχ μπαίνει μέχρι και στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο champions league και είναι υποχρέωση της να την κυνηγήσει.Θα πάμε με το οβερ που πληρώνει πάνω από 2,00...είναι πολύ ασυνήθιστο ρεκόρ αυτό της Γκλάντμπαχ με τα 7 συνεχόμενα αντερ...Γερμανική ομάδα είναι ως πότε θα το κρατήσει? Η Στουτγκάρδη εντός έχει πολλά οβερ με 8 σε 13 ματς.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ: και οι δύο έχουν ως όπλο την επίθεση αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις άμυνες τους.Η Βαγιεκάνο κυνηγάει την έκτη θέση που οδηγεί στο europa league και η Σοσιεδάδ την τέταρτη για το champions league.H Bαγιεκάνο εντός έδρας έχει 9 οβερ σε 15 ματς και η Σοσοεδιαδ έχει  9 οβερ σε 14 εκτός.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΒΕΡ 3,5: χωρίς άγχος και οι δύο ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και οι δύο είναι επιθετικές ομάδες...και η Μπιλμπάο θα βρει κίνητρο απέναντι στην Ρεάλ...


τριάδα 1 απόδοση 8,16
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΒΕΡ 3,5




ΟΦΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2: είναι το μοναδικό που βλέπω να σπάει από τα σημερινά μπετά στην superleague.Πολλές απουσίες ο ΟΦΗ,ντεμπούτο Παράσχου στον Ατρόμητο βλέπω κηδεία...
Και επειδή βρήκα και μια καλή απόδοση στην stoiximan με τον υποβιβασμό των κρητικών στο 4,50...θα ποντάρω και αυτό.

ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1: οι δύο καλύτεροι παίχτες της Ουντινέζε Ντι Νατάλε και Μπενάτια είναι εκτός....δεν έχουν πλέον ρεαλιστικές για να βγουν στην Ευρώπη οι φιλοξενούμενοι.Η Πάρμα που έχει πολύ δυνατή έδρα μπορεί να πάρει την νίκη και καθαρίσει μια και καλή με την παραμονή.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ ΟΒΕΡ: Η φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν 12 οβερ σε 14 ματς εκτός έδρας και η γηπεδούχοι  στην έδρα τους έχουν 9 οβερ σε 14 ματς...και σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 6 ματς...Βάση των αριθμών αξίζει το 2,00 του οβερ.

τριάδα 2 απόδοση 9,00
ΟΦΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2
ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ ΟΒΕΡ


υποβιβασμός για τον ΟΦΗ απόδοση 4,50 stoiximan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου