Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

TSATALA ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑ@@@ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ


Για να σοβαρευτούμε λίγο...τις δύο τελευταίες μέρες σερνόμαστε στο γήπεδο,και ο πρόεδρος μας έβαλε τις φωνές.Πάμε λοιπόν σήμερα να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα ταμεία.Αλλιώς οι αναγνώστες μου την έχουν στημένη...

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1: η Γκλάντμπαχ παίζει σήμερα 40 ώρες μετά το ματς με την Λάτσιο την Πέμπτη το βράδυ ξανά...Με τη Λάτσιο έγινε ένα φοβερό ματς με σκορ 3-3 και την Γκλάντμπαχ να ισοφαρίζεται στο 94'...δεν έχει το ρόστερ να αντεπεξέλθει.Το Αμβούργο προέρχεται από το τεράστιο διπλό στην έδρα της Ντόρντμουντ με 1-4...αναμένεται να μπει με αυτοπεποίθηση και να λυγίσει τα κουρασμένα ''πουλάρια''(παρατσούκλι της Γκλάντμπαχ).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΑΝΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Μονπελιέ έχει σκοράρει στα 22 από τα 24 φετινά ματς του Σαμπιονά...και η Νανσί έχει 15 γκολ-γκολ στα τελευταία 16 ματς...και το μοναδικό που δεν βγήκε γκολ-γκολ ήταν η νίκη της με 1-0 επί της Μαρσέιγ.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ ΟΒΕΡ: 9 οβερ 2,5 σε 11 ματς εκτός έδρας η Ινβερνές με τα 7 από αυτά μάλιστα να είναι οβερ 3,5. η Μάδεργουελ  έχει 4 συνεχόμενα οβερ στην έδρα της. Τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους φέτος έληξαν με σκορ 4-1 και 1-5 για την Μάδεργουελ.


τριάδα απόδοση 6,23
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΑΝΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ ΟΒΕΡ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΒΕΡ: τελευταία ευκαιρία για την Κέρκυρα...δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτήν εκτός από την νίκη...ο Πανιώνιος αν χάσει μπλέκει και αυτός στη μάχη του υποβιβασμού...εκτός έδρας η Πάνθηρες έχουν 7 οβερ σε 10 ματς,αυτή η συμπεριφορά του Πανιωνίου σε συνδιασμό με την ανάγκη για νίκη της Κέρκυρας μας οδηγούν στο οβερ του 2,90.

ΚΙΕΒΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2: ο προπονητής της Παλέρμο Μαλεζάνι ήταν για 4 χρόνια στο τιμόνι της Κίεβο,ο προπονητής της Κίεβο Κορίνι ήταν για 4 χρόνια παίχτης της Παλέρμο...η Παλέρμο καίγεται για βαθμούς αφού έχει να κερδίσει 10 ματς και βρίσκεται στην τελευταία θέση...Το Κίεβο είναι άνετο και δύσκολα θα κινδυνέψει...και σήμερα έχει απουσίες...αντίθετα στο Παλέρμο επιστρέφει ο ηγέτης της Μίκολι που έλειπε στα τελευταία ματς....μπορεί να κερδίσει τη χαλαρή και φιλενάδα Κίεβο η Παλέρμο...με τις ευλογίες των δύο προπονητών.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1: η Φορτούνα στην καυτή έδρα της μπορεί να κερδίσει την μέτρια Γκρόιτερ Φίρτ που βρίσκεται στο πάτο με μόλις 12 βαθμούς...ασούκλα..

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ 3.5: απλά πράγματα...η Μάλαγα σε 12 ματς στην έδρα της έχει 6 οβερ 3,5 και το Μπιλμπάο σε 11 ματς εκτός έδρας έχει 7 οβερ 3,5...Να προσθέσω απλά είδα το τελευταίο ματς της Μπιλμπάο που έχασε με 0-4 από την Εσπανιόλ...η άμυνα της έμοιαζε με ομάδα συνοικίας.Στο 3,00 στο οβερ 3,5

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΑΝΤ Χ: παίζει ο τέταρτος με τον δεύτερο...και οι δύο έχουν 9 ισοπαλίες σε 24 ματς...η ισοπαλία δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο η Νάντ παραμένει δεύτερη και η Γκινγκάμπ μένει κοντά στη τρίτη Καέν...

ΤΣΙΝΤΑΝΤΕΛΑ-ΤΖΕΖΕΝΑ Χ: και οι δύο βρίσκονται λίγο πιο κάτω από την μέση της βαθμολογίας ...η Τσινταντέλα στα 7 τελευταία εντός έχει 5 ισοπαλίες...και η Τζεζένα στα αντίστοιχα 7 εκτός έχει 4 ισοπαλίες.Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις και θα τις επισημοποιήσουν με διάφορες εκδηλώσεις αδελφοποίησης πριν τον αγώνα...από ένα βαθμό στο σακούλι και αγκαλιές και φιλιά...δεν μοιάζει πολύ εφικτό σενάριο???

σύστημα 4-5-6 απόδοση 730,15
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΒΕΡ
ΚΙΕΒΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ 3.5
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΑΝΤ Χ
ΤΣΙΝΤΑΝΤΕΛΑ-ΤΖΕΖΕΝΑ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου