Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΛΑΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ BOOK....


βάλαμε χέρι....στους book χτες.


Επιστροφή στα ταμεία χτες,έστω και με περίεργο τρόπο.Τα δεδομένα ευνοούσαν,το ρισκάραμε και μας βγήκε...οβερ 6,5 λοιπόν στο Μπάγερ-Βέρντερ με το ματς να είναι ακριβώς όπως το είχα περιγράψει πριν αρχίσει...απόδοση 13,00.Αν κέρδιζε και η ομαδάρα μας η Αλκοκρόν να κλείσουμε την τριάδα θα ήταν φοβερή μέρα,αλλά δεν πειράζει την συγχωρούμε μας έχει πληρώσει πολλές φορές.
Σήμερα θα πάμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με χτες,μία τριάδα,ένα σύστημα και ένα μονό αποδεκτό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: η Νιούκαστλ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι,πήρε πανηγυρική πρόκριση την Πέμπτη επί της Μέταλιστ μέσα στην Ουκρανία,παρόλο που είχε κάνει και ροτέισον ο προπονητής της.Η Σαουθάμπτον είναι καλά με μόλις ήττα στα τελευταία 6 ματς για αυτό και ο άσσος είναι τόσο ψηλά στο 2,20...εκτός έδρας όμως χάνεται με 7 ήττες 4 ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες.Αξίζει ο άσσος για την ''καρακάξες''.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΟΒΕΡ: το γνωστό περιμένω,το φάρμακο για τις πληγές της Ευρώπης ,είναι οι αγώνες της superleague. Ο Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα του στους παίχτες και νομίζω ο Ολυμπιακός θα κερδίσει άνετα σήμερα. Ο Άρης έχει από τώρα στο μυαλό του το ματς με την Βέροια την άλλη Δευτέρα....που θα κρίνει όλη τη χρονιά. ΟΒΕΡ με σκορ 4-0.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: σε 11 εκτός έδρας ματς η Αιντχόβεν έχει 8 οβερ 3,5,στα τελευταία 6 ματς έχει 5 οβερ 3,5.Η Φέγενορντ στα ίδια ματς εντός έχει 5 οβερ 3,5...η Φέγενορντ είναι αήττητη στην έδρα της και θα παλέψει να το κρατήσει απόρθητη την έδρα της....στο προηγούμενο ματς πάντως έφαγε 3 γκολ από την Τσβόλε που παλεύει για την σωτηρία της.Η Αιντχόβεν που είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τον Άγιαξ ,θέλει μα κρατήσει τη διαφορά.

τριάδα απόδοση 8,71
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΟΒΕΡ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΟΒΕΡ 3,5


ΧΙΡΟΝΑ-ΚΟΡΔΟΒΑ Χ: ντέρμπι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την άνοδο μέσω των πλεί οφ...η Χιρόνα βασίζεται στην έδρα της  με ρεκόρ 8-2-2,αλλά είναι ντεφορμέ με μία μόλις νίκη στα τελευταία 8 ματς.Αντίθετα η Κόρδοβα είναι αήττητη εδώ και 7 ματς...Με την ισοπαλία μένουν και οι δύο ευχαριστημένες...


ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΟΡΙΝΟ Χ: το Τορίνο εκτός έδρας έχει 8 ισοπαλίες σε 13 ματς. Η Κάλιαρι έχει 6 ματς χωρίς ήττα...και οι δύο έχουν διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις υποβιβασμού...κρύο πολύ και χιόνια στην Ιταλία...την πιο ωραίο από ένα εύκολο και χωρίς κούραση 1-1...

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ Χ: αν δεν είχε κερδίσει η Βέροια χτες ,αυτό το Χ θα έμοιαζε ακλόνητο.Τώρα και οι δύο δεν είναι τόσο άνετοι,αλλά πάλι αν το ματς είναι ισόπαλο μέχρι το 60..δύσκολα θα ρισκάρουν...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΒΕΡ: ματς must win για τον Πανιώνιο...που δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από την νίκη.Ο Πάνθρακς όμως αν χάσει μπλέκει και αυτός και θα το χτυπήσει το ματς.Ο Παπαδόπουλος με τον Βαρουια μπορούν να χτυπήσουν την ασταθή άμυνα του Πανιωνίου...ένα γρήγορο γκολ θέλουμε για να γίνει το ματς ροντέο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: καυτή έδρα η Τρίπολη,αλλά συχνά τρώει γκολ...και οι επιθετικοί του Λεβαδειακού μπορούν να σκοράρουν έστω ένα γκολ...και ισοπαλία το βλέπω αλλά θα πάω με το πιο ασφαλές γκολ-γκολ που πληρώνει 2,37.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ Χ: Η Εσπανιόλ το τελευταίο τρίμηνο με την έλευση του Αγκίρε στον πάγκο της έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα. Η Ατλετικό έχει το απόλυτο στην έδρα της με 12 στα 12...αλλά έπαιζε την Πέμπτη στη παγωμένη Μόσχα...όπου κέρδισε με 0-1 την Ρούμπιν αλλά αποκλείστηκε...θα ρισκάρω με το Χ λόγω της πολύ φορμαρισμένης Εσπανιόλ αλλά και του εξωπραγματικού ρεκόρ της Ατλέτικο στην έδρα της.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 889,94
ΧΙΡΟΝΑ-ΚΟΡΔΟΒΑ Χ
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΟΡΙΝΟ Χ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ Χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ Χ


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ : η αγαπημένη μας Πάκος,μας πλήγωσε την προηγουμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με την Νάσιοναλ...αλλά το ρεπορτάζ λέει πως ήταν άτυχη.Έχασε πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσε με την αντίπαλο της να ισοφαρίζει με την μοναδική ευκαιρία που είχε στο ματς.Η Πάκος έχει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα...μία από την Πόρτο και μία από την σημερινή της αντίπαλο την Μπενφίκα στο ματς του πρώτου γύρου με 1-2.Η Μπενφίκα δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό...έφερε 2-2 με την Νασιονάλ και την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε την Ακαδέμικα εντός έδρας με ανύπαρκτο πέναλτι στο 95'...Στο europa έπαιζε την Πέμπτη εντός έδρας με την Λεβερκούζεν και κέρδισε με 2-1.Όσο να 'ναι μια επιπλέον κούραση θα την έχει ...θα πάω με το διπλό για την εκπληκτική φέτος Πάκος...αλλά θα έχω και κάλυψη την ισοπαλία για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω...

μονό αποδεκτό απόδοση 10,00
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2 ισοπαλία όχι στοίχημα(αν βγει Χ παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω)

τελικό σκορ απόδοση 11,00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου