Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ


αρχοντικός αρχηγός σήμερα

Με καλή εμφάνιση και τρία γκολ η Ελπίς επέστρεψε στις νίκες.Ο αγώνας στο Μεταγγίτσι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος για την Ελπίς. Οι δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες με Αγίο Νικόλα και Στανό,έκαναν την νίκη στο σημερινό ματς απαραίτητη για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Από το πρώτο λεπτό λοιπόν η Ελπίς μπήκε δυνατά στο ματς,με το επιθετικό σχήμα που κατέβασε ο Βούλγαρης να βοηθάει στην κυριαρχία της , με αποτέλεσμα να έχει τον έλεγχο του ματς σε όλη την διάρκεια του. Οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ...άγχωσαν λίγο την ομάδα,αλλά μετά το πρώτο γκολ που ήταν δώρο της άμυνας της Θύελλας...η νίκη ήρθε πολύ εύκολα και θα μπορούσαμε να πούμε πως το τελικό 0-3 είναι μικρό...για να αποτυπώσει την κυριαρχία της Ελπίς. Το Μεταγγίτσι πάλεψε όσο μπορούσε,αλλά ήταν αδύνατο να κάνει κάτι παραπάνω αφού η Ελπίς ήταν πολύ ανώτερη.



Πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 12' λεπτό με τον Κυργιαφίνη Γ. να παίζει το ένα δύο με τον Βούλγαρη και να μπαίνει μέσα στην περιοχή από αριστερά,αλλά το διαγώνιο πλασέ του να αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.Από το κόρνερ ο Αστεριάδης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στον Βούλγαρη που έκανε την προβολή αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς.
Στο 17' από κόρνερ του Κυργιαφίνη Γ.ο Αστεριάδης πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 24΄από φάουλ αριστερά της περιοχής με εκτελεστή τον Κυργιαφίνη Γ. ο Πιπεράς πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να στρώνεται στον Τσεπάνη,αλλά το σουτ του τελευταίου να φεύγει αουτ.

Στο 30' είχαμε την φοβερή επέμβαση του τερματοφύλακα του Μεταγγιτσίου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη.

Στο 38' το Μέταγγιτσι έβγαλε ωραία αντεπίθεση μετά από πούλημα της μπάλας από τον Βούλγαρη στο κέντρο...αλλά το σουτ του Παγώνη από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Τσίκουλα.
Στο 45' ο Σουσούρας πήρε την μπάλα από δεξιά απέφυγε με ωραία τρίπλα τον αντίπαλο του,μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στα πρώτα 5 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο το Μεταγγίτσι μπήκε καλύτερα,προσπάθησε να πιέσει,κέρδισε τρία κόρνερ...και στους παίχτες της Ελπίς πήγε να δημιουργηθεί ένας εκνευρισμός.
Στο 50' λεπτό όμως έγινε η φάση που έκρινε το ματς.Ο Κακούρος σέντραρε από αριστερά και ο αμυντικός της Θύελλας...με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Το γκολ έδιωξε το άγχος από την Ελπίς που στο υπόλοιπο ματς κυριάρχησε πλήρως...
Στο 60' ο Κακούρος έκανε την σέντρα ο αμυντικός δεν έκανε καλή εκτίμηση και η μπάλα στρώθηκε στον Τσεπάνη με φάτσα τον τερματοφύλακα...με ψύχραιμο πλασέ του τελευταίο γράφτηκε το 0-2.
Κάπου εκεί το ματς τελείωσε...με τους παίχτες της Θύελλας να παραδίδουν τα όπλα...οι τρεις αλλαγές του Βούλγαρη βοήθησαν στην εύκολη επικράτηση αν και ο ρυθμός του ματς μέχρι το 85 ήταν πολύ χαμηλός.Στο 86' ο Κυργιαφίνης Νίκος που είχε μπει ως αλλαγή έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Βούλγαρη που δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 90' ο Κυργιαφίνης Νίκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ...αλλά ο τερματοφύλακας έκανε δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία.

Στο 92' ο Βούλγαρης αστόχησε σε τετ α τετ...έχοντας δίπλα και την επιλογή του αφύλαχτου Κακούρου.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσίκουλας, Γκρίλης Κώστας, Παπαβασιλείου, Αστεριάδης, Λιόλιος Μήτσος, Κυργιαφίνης Γιάννης (c), Τσεπάνης 70(Κυργιαφίνης Νίκος), Σουσούρας 61'(Γκλάβας), Κακούρος, Βούλγαρης και Πιπεράς 77'(Λιόλιος Δημητράκης) 


καλύτεροι για την Ελπίς οι Κυργιαφίνης Γιάννης,Αστεριάδης,Τσεπάνης


ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ 6: δεν είχε πολύ δουλεία σήμερα...

ΓΚΡΙΛΗΣ 6 : δεν σταματάει να τρέχει ποτέ...έπαιξε δυνατά,πήρε και την κάρτουλα του,στο πρώτο ημίχρονο είχε 2-3 λάθος τοποθετήσεις με αποτέλεσμα να χάσει τον παίχτη του.
τρεχαντήρι

ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5 : δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε  να ξεκινήσει τον αγώνα σήμερα.Δεν ήταν σίγουρος στις επεμβάσεις του και έκανε πολλά λάθη,έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς φέτος.

ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ 8: άρχοντας στην άμυνα,πάντα πρώτος στη μπάλα και δεν έχασε μονομαχία.Κίνδυνος θάνατος στα στημένα ...με το κεφάλι του να μοιάζει με μαγνήτη για την μπάλα.Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο πως η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη...αυτός ήταν κανονικά στο γήπεδο.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6: σταθερός όπως πάντα δεν έχανε τη θέση του εύκολα,αλλά δεν βοήθησε πολύ επιθετικά.Είναι από τους παίχτες που έχουν σταθερή απόδοση...μπορείς να τον εμπιστευτείς,δεν θα παίξει ποτέ τέλεια...αλλά δεν θα παίξει και ποτέ χάλια...

ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 9 MVP  : πραγματικός ηγέτης για την ομάδα σήμερα.Από τα πόδια του πέρασαν όλες οι επιθέσεις της ομάδας,δεν έχασε ούτε μία μάχη στο κέντρο...και σχεδόν όλα τα στημένα του ήταν σωστά εκτελεσμένα...

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 6 : στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός,έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά στη θέση του χαφ στο κέντρο.Στο δεύτερο ανέβασε πολύ την απόδοση του...και βοήθησε σημαντικά στη κυριαρχία της ομάδας...φυσικά στο τέλος που πέρασε μπροστά ,σκόραρε κιόλας.

ΤΣΕΠΑΝΗΣ 8 : πολύ καλή εμφάνιση ,πήρε πολλές ενέργειες από δεξιά,ήταν κινητικός και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα.Το γκολ που πέτυχε σφράγισε την νίκη και την καλή του εμφάνιση.
σκόρερ γεμάτος λάσπη

ΚΑΚΟΥΡΟΣ 6 : δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ομάδα,είναι μαχητικός και κυνηγάει μπάλες...αλλά πολλές ενέργειες του μένουν στη μέση η δεν έχουν καλή κατάληξη,ίσως δεν του ταιριάζει και η θέση του αριστερού χαφ..Στα συν του πως είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ,έστω και έμμεσα.

ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 5: άλλη μια μέτρια εμφάνιση,δεν είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό. Η μοναδική καλή στιγμή του η ευκαιρία στο 45΄...ίσως λίγο πάγκος να του κάνει καλό.

ΠΙΠΕΡΑΣ 6 : επιστροφή μετά από καιρό στην εντεκάδα,δεν του έκατσε το ματς και οι φάσεις,δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του...

ΑΛΛΑΓΕΣ 
ΓΚΛΑΒΑΣ : έπαιξε σαν αμυντικό χαφ,κάτι άγνωστο για αυτόν.Έκοψε πολλές φορές την μπάλα έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.
ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: θετική εμφάνιση,χρεώνεται την ασίστ στο πρώτο γκολ και είχε ένα καλό σουτ.
ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ: μπήκε σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί...ήταν ορεξάτος,αλλά κατάφερε να χτυπήσει...και να καταλήξει κάπως έτσι.


Άψογη η διαιτησία του Γρεβένη που διόρθωνε και τα λάθη των βοηθών του.Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο από τα Βραστά...στο γήπεδο ήταν και οι φανατικοί της Ελπίς από την Νικήτη αλλά και οι κατάσκοποι από τον Στανό.
Η σημερινή νίκη έφερε την Ελπίς στην κορυφή,αλλά μάλλον προσωρινά αφού η Νικήτη και ο Στανός παίζουν αύριο εντός έδρας με την Παλαιόχωρα και το Γομάτι αντίστοιχα.








προθέρμανση της ΕΛΠΙΣ

θα σας φάει  ο πάγκος...

ο φωτογραφικός φακός είχε κέφια...


ο Γκλάβας ζήτησε βοήθεια από τα ''θεία''



ο δρόμος για τις κερκίδες είχε πολύ λάσπη...


οι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ...



ΥΓ.όσα βίντεο και να τραβάω γκολ δεν έχω καταφέρει να γράψω...στην κάμερα.

2 σχόλια: