Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γυμνό το μπράτσο του Τέβες

Το περιβραχιόνιο που τιμούσε ευλαβικά την περσινή σεζόν ο Κάρλος Τέβες δεν θα υπάρχει πλέον στο μπράτσο. Ο απόλυτος MVP της Μάντσεστερ Σίτι, μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε στον πάγκο και καθαιρέθηκε από την αρχηγία, πληρώνοντας την καλοκαιρινή του ανταρσία.

Ο Αργεντινός επιθετικός το ξεκαθάρισε με κάθε δυνατό τρόπο ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Αγγλία, αλλά το κόστος απόκτησής του απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Ο 27χρονος άσος παρέμεινε στο «Etihad», αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα άφησε. 


Βασικοί ξεκινούν οι Αγουέρο - Τζέκο στην επίθεση και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να του αφαιρέσει και το περιβραχιόνιο, δίνοντάς το στον Κομπανί. Ο Ιταλός τεχνικός εξηγεί ότι η έλλειψη αφοσίωσης ήταν οι λόγοι που προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση:

«Αρχηγός είναι ο Βινσέντ Κομπανί. Ο λόγος είναι απλός. Ο Κάρλος ήθελε το καλοκαίρι να φύγει για προσωπικούς λόγους. Σεβάστηκα την απόφασή του, αλλά ο Κάρλος είναι ακόμη εδώ. Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση. Είναι ένας φανταστικός παίκτης αφού μπορεί να πετύχει 20 γκολ τη σεζόν, όμως αποφάσισα το καλοκαίρι ότι το περιβραχιόνιο θα το φοράει ο Βινσέντ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου