Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε ακόμα μια.. παράσταση, νίκησε την Πόρτο με 2-0 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, με το οποίο ξεπερνά τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά έναν τίτλο! Είναι απλά η κορυφαία!

Η Πόρτο δεν παρατάχθηκε με τα χέρια... κατεβασμένα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και απείλησε την Μπαρτσελόνα! Με τους «μπλαουγκράνα», όμως, πρέπει να είσαι τέλειος! Κάτι τέτοιο δεν το κατάφεραν οι «δράκοι», καθώς ο Γκουαρίν έκανε στο 39ο λεπτό καθοριστικό λάθος, το οποίος εκμεταλλεύτηκε ο Μέσι, ο οποίος βγήκε… φάτσα με τον Έλτον, τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και να γράψει το 1-0, με το πρώτο του γκολ σε Σούπερ Καπ.
Στην επανάληψη, η Πόρτο προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ο Γκουαρντιόλα πέρασε σαν αλλαγή τους Σάντσες και Φάμπρεγκας και δεν το μετάνιωσε! Στο 87ο λεπτό, σε μια κόντρα της Μπαρτσελόνα, ο Μέσοι έβγαλε τον Έλτον απέναντι από τον Έλτον και ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη νέα του ομάδα. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ρολάντο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όπως και ο Γκουαρίν λίγο μετά το γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου