Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

MADE IN ROMANIA ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛ



Σ'ενα μέτριο ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς κανένα ρίσκο η Γαλλία βρήκε ένα τυχερό γκολ για να πάρει την πρόκριση, ήταν ανώτερη αλλά άστοχη, άνευρη και χωρίς ρίσκο στο παιχνίδι της...με το Βέλγιο να παίζει ασυνήθιστα αμυντικά δεν υπάρχουν χώροι για να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι. Την εικόνα που περιμέναμε είχε το ματς της Πορτογαλίας, είναι μεγάλο κρίμα μια ομάδα με τόσο ταλέντο να παίζει...για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον ίδιο να προσπαθεί να σκοράρει με κάθε τρόπο...και να χαλάει ότι καλό δημιουργούσαν οι συμπαίκτες του. Και να τον παραδέχομαι για την δίψα που έχει σε αυτήν την ηλικία...αλλά κάπου φτάνει, πρέπει να κάνει πίσω για το καλό της ομάδας. Μεγάλος ύπνος ο Μαρτίνεθ...ξέχασε να κάνει αλλαγές και όταν έκανε...έβγαλε τον καλύτερο παίκτη του τον Βιτίνια από την στιγμή που βγήκε σταμάτησε να απειλεί η ομάδα του. Κρίμα για τους τρομερούς Σλοβένους...που έφυγαν με μοιραίο τον Σέσκο που έχασε δύο μοναδικά τετ α τετ για να τελειώσει το ματς...Στοιχηματικά πήραμε την δυάδα με το under και την νίκη των Γάλλων, αλλά και το Χ2 των Σλοβένων...αν ο Σέσκο το έβαζε θα κάναμε πάρτι...αλλά λύγισε στην τελική ενέργεια.


 ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η Ρουμανία πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο χάρης στην νίκη με 3-0 επί της Ουκρανίας. Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ιορντανέσκου που δεν έχει τρομερή ποιότητα αλλά είναι αρκετά δουλεμένη, έχει καλή αμυντική λειτουργία και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και στην ήττα από το Βέλγιο έδειξε καλά στοιχεία και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 2' πάλεψε και έμεινε ζωντανή στο ματς μέχρι το 75'. Γενικά αμύνεται αρκετά καλά και στην επίθεση αρκετά αποτελεσματική, ενώ απειλεί αρκετά και από τις στημένες φάσεις. Κάνει φοβερά ματς ο Ντράγκουσιν της Τότεναμ έχει ηγετικό χαρακτήρα, ενώ εξαιρετικός είναι και ο δεξιός μπακ Ράτιου. Η τριάδα με τους δύο Μαρίν και τον Στάνστιου στο κέντρο προσφέρουν τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις. Επιθετικά ο Μαν είναι ο ποιοτικός έχει και δύο ασίστ, ενώ πάρα πολύ γρήγορος αλλά λίγο επιπόλαιος στην τελική ενέργεια ο Μιχάιλα.

Σε κακή κατάσταση η Ολλανδία με τον Κούμαν να μην έχει ακόμα ποιο είναι το σχήμα που τους ταιριάζει, αλλάζει σε κάθε ματς παίκτες θέσεις με αποτέλεσμα να εμφανίζει πολλά κενά στην απόδοση της, ειδικά στο κέντρο που το κενό του Ντε Γίονγκ είναι τεράστιο.Σε κακή κατάσταση ο Βαν Ντάικ, χαρακτηριστικό το τρίτο γκολ των Αυστριακών που είναι 2 μέτρα πίσω από την υπόλοιπη άμυνα και καλύπτει τους επιθετικούς, ξεκάθαρο λάθος πνευματικής κούρασης για τον αρχηγό. Γενικά δεν βρίσκεις εύκολα διακριθέντα σε αυτή την ομάδα, ο Γκάχπο ο μόνος που ξεχωρίζει. Τον Σίμονς τον έχει ζαλίσει ο Κούμαν μια έξω δεξιά μετά δεκάρι, μετά στον πάγκο για να τον βάλει αλλαγή στο 30'...πως να παίξει το παιδί, τα ίδια και με τον Φρίμπονγκ δεν ξέρει πως να τον εκμεταλλευτεί. Δεν τραβάει κανένας και από τους χαφ, Ρέιντερς, Φέιρμαν, Σχάουτεν όλοι τους ελπιδοφόροι αλλά όχι ηγέτες, τραγέλαφος η επιλογή του Βαινάλντουμ έστω και ως αλλαγή, ο τύπος είναι πρωην ποδοσφαιριστής εδώ και δύο χρόνια. Κακός και ο Ντεπάι...Γενικά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που έχεις να κρατήσεις από αυτήν την ομάδα.

Βλέπω αυτό το 8,50 στην νίκη των Ρουμάνων και μου μοιάζει κάτι παραπάνω από υπερβολικό. Το άγχος το έχουν οι Ολλανδοί, αυτοί πρέπει να κερδίσουν...δεν έχουν όμως βρει πλάνο, φαίνεται πως δεν έχουν σιγουριά στο παιχνίδι τους. Από την άλλη οι Ρουμάνοι έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση τους, δεν έχουν να χάσουν πολλά...το πλάνο τους είναι συγκεκριμένο από τα προκριματικά, είναι ομάδα που οι παίκτες της θα πανηγυρίσουν σαν τρελοί ένα πετυχημένο τάκλιν, θα τα δώσουν όλα, αν τους πάει το ματς και δεν δεχτούν πρώτοι γκολ...όσο περνάει η ώρα θα παίρνουν ακόμα περισσότερο θάρρος και οι Ολλανδοί πιστεύω θα καταρεύσουν. Πάμε με το 8,50 των Ρουμάνων στα 90 λεπτά, ενώ έχουμε από χτες ανοιχτό και το 1Χ στο συστηματάκι μας. Είπαμε για τον στόπερ Ντράγκουσιν εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα είναι εξαιρετικός και στα στημένα, με το Βέλγιο έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά...εδώ θα το βάλει στο 26,00. Στις 21:00 θα χορεύουμε μαζί με τον Λουτσέσκου made in romania



ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Έχουμε γράψει πολλές φορές για τα χαρίσματα της Αυστρίας για το πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι και την φοβερή ικανότητα της να φεύγει σε άμεση επίθεση όταν κλέβει την μπάλα. Πήρε την πρωτιά στον όμιλο με εξαιρετικές εμφανίσεις, ακόμα και κόντρα στην Γαλλία που ηττήθηκε ήταν καλή. Η πίεση ψηλά που ασκεί και το γεγονός πως βγάζει στην επίθεση πολλούς παίκτες όταν γίνει λάθος την αφήνει εκτεθειμένη σε αντεπίθεση, έτσι δέχτηκε το πρώτο γκολ από την Ολλανδία, ενώ και με την Γαλλία δέχτηκε αντεπιθέσεις. Δεν φοβάται να κάνει τάκλιν και φάουλ, ούτε να πάρει κίτρινες κάρτες...είχε τα περισσότερα φάουλ στην φάση των ομίλων, ενώ πήρε και 10 κίτρινες κάρτες.

Η Τουρκία μετά από ένα σκληρό και γεμάτο ένταση ματς με την Τσεχία πήρε την πρόκριση στους 16. Μας έδειξε σε όλα τα ματς ότι της αρέσει να έχει την μπάλα 55% κατοχή, να επιτίθεται με 161 επιθέσεις έχει την 5η επίδοση και να βγάζει αρκετές ςτελικές 16,7 ανά παιχνίδι...αυτό που δεν ξέρει να κάνει ή μάλλον κάνει τραγικά είναι να αμύνεται. Το είχαμε σημειώσει στην ανάλυση μας ότι έχει μια μεγάλη τρύπα μεσοαμυντικά...με την Γεωργία γλίτωσε από του χάρου τα δόντια στα τελευταία λεπτά με δύο δοκάρια...με την Πορτογαλία έκανε το ένα δώρο μετά το άλλο έφαγε 3 γκολ και το ματς έσβησε στο 60΄. Ακόμα και με τους 10 παίκτες της Τσεχίας δέχτηκε γκολ αλλά και άλλες φάσεις. Τρομερή η απουσία του Τσαλχάνογλου που έχει κάρτες. Καλό για την ίδια ότι λείπει ο Αίκαντίν...

Δύο ομάδες που μας εντυπωσίασαν με το επιθετικό τους παιχνίδι και που δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα παίζοντας ψηλά. Αμυντικά όμως και οι δύο έχουν θέματα, περισσότερα σαφώς η Τουρκία αλλά και Αυστρία απειλείται αρκετά. Το πρώτο που κρατάμε είναι τα γκολ, το απλό οver στο 1,90, έχουμε παίξει από χτες στο συστηματάκι μας το οver 3,5. Δεύτερον η Αυστρία είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να πνίξει με την πίεση της τους ευάλωτους αμυντικά Τούρκους, η απουσία του Τσαλχάνογλου θα τους δυσκολέψει αφάνταστα στο κράτημα μπάλας, θέλουμε έτσι και αλλιώς την Αυστρία να προχωρήσει. Σε φιλικό στις 26 Μαρτίου η Αυστρία διέλυσε την Τουρκία με 6-1.Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο τα πολλά φάουλ, τα τάκλιν και οι πολλές τελικές, οπότε ένα bet builder θα βγει άνετα. Με ρίσκο θα το πάμε και λίγο παραπάνω στα γκολ το over 5,5 στο 13,00 μου έκανε κλικ, είναι ο τρόπος που κουμπώνουν οι ομάδες που πιστεύω ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ. Θα κυνηγήσουμε και το γρήγορο γκολ των Αυστριακών πέτυχαν γκολ μέχρι το 10΄σε 6 από τα 7 τελευταία τους ματς.


ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ Χ2 3,25

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1Χ 2,75

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ OVER 3,5 3,40


Μονό

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 8,50


Να σκοράρει

ΝΤΡΑΓΚΟΥΣΙΝ(ΡΟΥΜΑΝΙΑ) 26,00


Moνά-δυάδα

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 5,00

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 1 & ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 4,00


Μονά

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΟVER 5,5 13,00

ΑΥΣΤΡΙΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ ΟVER 4,5 6,00


Mονό (NOVIBET)

AΥΣΤΡΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ 00:00 -09:59   6,00


To bet builder μας με τάκλιν και φάουλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου