Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (UPDATE)


Το ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν είναι δίκαιο...για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ και έχει τόσο μεγάλη παγκόσμια απήχηση με διαφορά από το δεύτερο άθλημα. Το σκληρό αυτό κομμάτι το γνώρισε η Αυστρία στο ματς με την Τουρκία...που μπορεί να μην ήταν το καλύτερο τους από πλευράς απόδοσης αλλά ήταν πάρα πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο. Ο Μοντέλα για κάποιο λόγο που δεν έχει καταλάβει ακόμα κανένας...είχε βασικό τον Αϊκαντίν και στον πάγκο τον Ντεμιράλ, η τιμωρία του πρώτου ανέδειξε το πόσο λάθος έκανε ο Ιταλός προπονητής, βελτιώθηκε αφάνταστα η αμυντική λειτουργία της Τουρκίας που ήταν τραγική στα πρώτα τρία ματς. Βοήθησε σε αυτό το κομμάτι φυσικά και το γεγονός πως έπαιξε με δύο καθαρά αμυντικά χαφ αφού έλειπε ο Τσαλχάνογλου, επιθετικά φυσικά ήταν ακίνδυνη σε ροή αγώνα, βρήκε τα γκολ από κόρνερ. Στο άλλο ματς η Ρουμανία με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά...έδειξε πως δεν είχε το ανάστημα να κοντράρει την Ολλανδία που έδειξε επιτέλους κάποια καλά σημάδια...αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Φτάνουμε όλα και πιο κοντά στο τέλος και σήμερα έχουμε δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι.


IΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οι δύο ίσως καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στην διοργάνωση συγκρούονται για μια θέση στα ημιτελικά, αν όχι οι καλύτερες αυτές που παίζουν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο και προσφέρουν θέαμα. Έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ και η Ισπανία είναι η μοναδική που έχει μόνο νίκες. Το ματς είναι ανοιχτό η Ισπανία ξέρει να παίζει πλέον και χωρίς την μπάλα και ίσως την δώσει στους Γερμανούς για να βγει να χτυπήσει στην κόντρα με τους Γιαμάλ και Νίκο Γουίλαμς. Τροχοπέδη σε όλη την επιθετική λειτουργία ο Μοράτα παίζει μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους και είναι εκνευριστικά άστοχος. Η Γερμανία από την άλλη μπορεί να χτυπήσει πάνω στον Λενορμάντ και γενικά στις γρήγορες επιθέσεις στον άξονα, το έκαναν οι Γεωργιανοί και η άμυνα της Ισπανίας έδειξε λίγο να τα χάνει. Περιμένω καλό ματς με ρυθμό, η Γερμανία είναι το μοναδικό μακροχρόνιο που μας έχει μείνει οπότε θέλουμε να προκριθεί με κάθε τρόπο...έστω και στα πέναλτι, δεν αποκλείω να φτάσει εκεί το πράγμα αλλά με γκολ, 1-1 ή και 2-2 για σκορ στα 90΄βλέπω. Τώρα στα ειδικά δεν υπάρχει δωράκι όπως τα φάουλ και τα τάκλιν του ΛεΝορμάντ στο ματς με την Γεωργία που μας έδωσαν εκείνο το 11,00. Θα κάνουμε ένα betbuider με βάση τους μέσους όρους των παικτών μέχρι τώρα, ας πούμε ΛεΝορμάντ, Άντριχ, Κουκουρέγια κάνουν τάκλιν και φάουλ, ενώ και οι μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων που πιέζουν ψηλά συχνά κάνουν φάουλ. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Δεν τραβάει καμιά από τις δύο μέχρι τώρα η διαφορά τους είναι όμως σημαντική. Η Πορτογαλία είναι πρώτη σε κατοχή μπάλας, είναι πρώτη σε σέντρες (123 με τον δεύτερη Αυστρία να έχει 89)...και εγκλωβισμένη στο να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο...που είναι πρώτος σε τελικές, πρώτος στα οφσάιντ γκολ δεν έχει βάλει, εκτελεί όλα τα  φάουλ απελπιστικά άστοχα...ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 2 καλύτεροι εκτελεστές από αυτόν στην ομάδα,έχασε πέναλτι..και είναι μόνιμα εκνευρισμένος. Ο Μαρτίνεθ φοβάται να αλλάξει κάτι ή να του αφήσει στον πάγκο...είχαμε προβλέψει πριν αρχίσει το euro ότι ο 39χρόνος επιθετικός θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό. Χρειάστηκε ο Ντιέγκο Κόστα για να αφήσουν έξω την Σλοβενία και όχι μόνο στα πέναλτι, έκανε και φοβερή επέμβαση στην παράταση σε τετ α τετ με τον Σέσκο. 

Από την άλλη ο Ντεσάμπ παίζει αποκρουστικά από επιλογή, θέλει πρώτα από όλα να έχει τον έλεγχο του αγώνα να απειλείται ελάχιστα(έχει τα χαμηλότερα xgoals κατά από όλους) και να ψάχνει με κάποιο τρόπο να βρει το γκολ μπροστά. Μέχρι τώρα παρότι φτάνει σε αρκετές τελικές είναι άστοχη...2 αυτογκόλ και ένα πέναλτι όμως έκαναν την δουλειά. Δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά ο Ντεσάμπ, ο τιμωρημένος Ραμπιό θα τον αλλάξει ο Καμαβινγκά.

Το παιχνίδι με αυτά που μας έχουν δείξει θα γυρίζει...στο 0-0, δεν βλέπω την Πορτογαλία να αλλάξει...τρόπο ανάπτυξης και δύσκολα θα βρει τρόπο να απειλήσει σοβαρά την άμυνα των Γάλλων. Μοιάζει με αδιέξοδο για τον Μαρτίνεθ να ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο,αλλά δεν υπάρχει γυρισμός. Επίσης η Πορτογαλία δεν εμπνέει τόσο σιγουριά στην άμυνα, πιστεύω ότι πάλι θα βρει έναν τρόπο να βρει δίχτυα η Γαλλία. Αν θα το κάνει θα είναι με 0-1...για πιο safe και κάλυψη στο 0-0 θα πάμε με πρόκριση Γαλλίας σε συνδυασμό με under 2,5 γκολ και από μία κάρτα η κάθε μία στο 3,25. Για την περίπτωση πέναλτι θα πάμε σε ακόμη μία κάλυψη, ο τερματοφύλακας των Γάλλων, Μανιάν κάνει καλές εμφανίσεις είναι αρκετά σταθερός τις λίγες φορές που χρειάστηκε, ενώ έπιασε και το πέναλτι του Λεβαντόφσκι την πρώτη φόρα...και το δέχτηκε στην επανάληψη. Να βγει Man of The Match δίνει 11,00. Είναι επίσης υπερβολικό το 8,00 του Καντέ να δεχτεί κάρτα, η Πορτογαλία θα έχει την κατοχή και θα χρειαστεί πολλές φορές να επέμβει άλλωστε τρέχει ασταμάτητα και κλείνει χώρους.


Μονό 3,25

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ, UNDER 2,5 ΓΚΟΛ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ



Να δεχτεί κάρτα 

ΚΑΝΤΕ(ΓΑΛΛΙΑ) 8,00


Man Of the Match

ΜΑΝΙΑΝ(ΓΑΛΛΙΑ) 11,00


*Την επόμενη δυάδα εγώ δεν θα την ποντάρω γιατί περιμένω πρόκριση Γερμανίας στα μακροχρόνια...είναι για όποιους δεν την έχουν ποντάρει.

Δυάδα 8,53

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ &UNDER 2,5 ΓΚΟΛ, 

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ&ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


ΤΟ ΒETBUIDER ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ:



O ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ BETBUILDER ΠΛΗΡΩΝΕΙ 32,25 ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1-2  11,00

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 0-1  7,00


ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

*έχουμε σβήσει διακριτικά αυτές που χάθηκαν οριστικά

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 6,50

ΙΤΑΛΙΑ 15,00

ΑΥΣΤΡΙΑ 81,00


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 501,00

ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ



ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΣΚΑΜΑΚΑ 50,00 (STOIXIMAN)

XAΡΒΕΤΣ 34,00


ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ 

ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 41,00 


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ&ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΧΑΡΒΕΤΣ 101,00

 ΙΤΑΛΙΑ-ΣΚΑΜΑΚΑ 351,00

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΚΑΜΑΚΑ 251,00

ΙΤΑΛΙΑ-ΧΑΡΒΕΤΖ 451,00



ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ

ΒΙΡΤΣ 21,00


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

ΑΥΣΤΡΙΑ 9,00


ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ 4,33


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ (ΜΟΝΑ)

ΚΡΕΪΤΣΙ(ΤΣΕΧΙΑ) 29,00

ΒΑΝ ΝΤΑϊΚ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ) 21,00

ΜΑΚΓΚΙΝ(ΣΚΩΤΙΑ) 7,50


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2-3

ΜΠΡΟΓΙΑ (ΑΛΒΑΝΙΑ)6,50

ΣΚΑΜΑΚΑ(ΙΤΑΛΙΑ) 5,00

ΓΙΑΜΑΛ(ΙΣΠΑΝΙΑ) 9,00


ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ 13,00



ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

ΑΛΒΑΝΙΑ 4,33


ΔΥΑΔΑ

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ 2,10

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΣΕΣΚΟ 3,00


Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση μας πριν αρχίσει το EURO

UPDATE 

Ο Νάιγκελσμαν μας ξέρανε λίγο αφού άφησε στον πάγκο τον Άιντριχ και έχει βασικό τον Τσαν. Αφού θα βγει άκυρο το bet builder το αλλάζουμε σε αυτό:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου